Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, moc vas zdravim. Pekne jste se tu rozepsaly zatimco jsem byla na skoleni;) Zitra mam dovcu.
Dario: Drzim palecky at je jich co nejvic!!
Lovely: Preji co nejdriv // opravdove 100%
Holky, mam dotaz kolik asi stoji ICSI, IVF a IUI?
Helli děkujííí za ocenění.Ještě ti písnu na ICQ…ono ti to někdy dorazí
..P.S.:Už se nemůžu dočkat pondělí..ale snad už to uteče…víkend se převalí a pak bude velká přemlouvačka doktorky v CAR.Děkuji ti za všechny rady.Ještě trochu víc jsem zabrousila k Druidům…přes jednoho úžasnýho sluníčkovýho kamaráda..a můžu ti říct,BOMBA.
Lovely,zlatíčko,buď obezřetná..ta mrcha Pregnylová je vlastně čisté hCG(těhotenský hormon)…a fakticky se pak vylučuje do krve a moči.Ale to víš..moc ti přeji,aby to bylo miminko
..další těhulinka=velká radost a chuť jít do toho po hlavě ![]()
Dario jakpak se ti daří?Jak jsi dopadla?
Ahoj Helli testy a UTZ s projasnění šíje nám dopadlo skvěle.Mimi už má 6 CM.
JO HELLI TO JSEM JÁ Stela BLBNE MI pc A JAKO STELU MĚ TO TAM NEPUSTÍ
Jéé, Stelli , tak to je perfektní!!! Moc moc gratuluju!! A 6cm?- to je už pěknej človíček!!
My máme zatím 3,5, teda v pondělí jsme měli, dneska už to bude zase o kousek víc.
Už se moc těším,až budu po redukci a konečně si oddychnu, že je vše OK.
Jo a Lovely , s těma injekcema jsem na tom úplně stejně. Ze začátku pohoda, ale teď už mi pomalu naskakuje husí kůže, jenom ji vidím. ![]()
Holky, dekuji za pomoc, jednalo se mi o ten kalendar ne na e-miminu, ale na tech strankach o cinske medicine. Tak ja to zkusim stahnout, nejakou ochranu pocitace mame, ale jakou…?Nevim, ale no tak co, takove zle to asi nebude. Zdravim Vas vsechny, at se Vam dari!!! A mimiska do briska!
Byli jsme na screningu ve 12 týdnu vše nám krásně ukázali.Azřejmně jsme viděli i pohlaví teda s manžou jsme se na tom shodli ![]()
No, Stelli , ty tajnůstkářko! A to nám ho neřekneš? Určitě je to chlapeček, když jste to tak dobře poznali, viď? ![]()
Steli, taky tě musím pokárat! Vědět to a nic neříct! Teda vlastně nenapsat!
Já byla na UZ v pondělí, taky jsme měli 6 cm a doktorka povídala, že teď rostou ty mrňata dost rychle, víc jak 1 cm za týden. Tak koukej napsat co budete mít! My jsme to nezkoumali, ještě nejsem rozhodnutá, jestli si to necháme říct, ale asi jo.
Ahoj holky,čtu vaše stránky už delší dobu a teď jsem se rozhodla s tim něco udělat.Měla bych takový dotaz , chodíme s manželem do Medy,čekáme na vyjádření pojišťovny , ale zdá se mi , že to trvá nějak dlouho-6 neděl.Nemáte s tim nějakou zkušenost_ ![]()
Dobrý večííír,
![]()
LOVELY
velikánská a obří G R A T U L A C E!!!
To je super ty //, a který DC jsi? Tak se opatruj. ![]()
MARKET
Díky za držení palečků
, já jich nechci co nejvíc, hlavně ať jsou kvalitní. A vzhledem k těm min. dávkám stimulace jich zase tak moc nebylo - konkrétně píšou 8 oocytů, ale to mi bohatě stačí.
WELLINKO
Když jsem volala do CARu, jak jsme dopadli, tak mi sestřička sdělila, že se vajíčka oplodnila ale nevěděla přesně kolik z těch 8, ale mám si zavolat zítra, máme prodlouženou kultivaci a tak na ET půjdu až v pondělí, snad mi je dobře vypiplají, už v noci jsem na ně pořád musela myslet, na ta naše embryjka.
![]()
STELLI
Tak to už je obřík - gratuluji a užívej si to!
![]()
BARBANEK
Taky ti moc přeji krásné těhulkovství a více takových zpráviček, moc mě to vždycky povzbudí.
![]()
LENA123
Cesta za miminkem bývá složitá, musíme být trpělivé, všechny holky tady na diskuzi jsme si prožily svoje a to čekání bez jako takový trénink na trpělivost, kterou budeme všechny mooc potřebovat
. A málokomu se podaří mimčo hned na 1.pokus snaženíčka. O to více si toho pak vážíme. ![]()
Jinak my se například snažíme 3 roky, a teprve od listopadu 2005 jsme v CARu a teď máme první IVF, přijde mi to, jako že to utíká vzhledem k těm 3 rokům snaženíčka. ![]()
Mějte krááásný večer, já si jdu lehnout, dneska jsem to asi s prací přehnala, dělám sice na PC, ale strašně mě to unavuje. ![]()
Daria