IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
19.1.06 17:04

Jé Stelli, chlapeček :lol: :lol: :lol: . Moc blahopřeju

Leni, na léky tu myslím čekala dlouho Welinka, aspoň doufám, že jsem se nespletla. Ona ti určitě napíše, až přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.1.06 17:07

nevím dr.říkal, že 14 dní a už je to tak dlouho ,ale musíme mít trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.1.06 19:04

Ahoj všichni,

vy jste opravdu romanopisci. Samé dobré zprávy, tak to je člověku hned veseleji.

Stelly blahopřeju - to je úžasná správa :lol:

Lovely, no to je super. :lol:

Helli to s těma injekcema jsi mě nepotěšila, já myslela, že pokud to vyjde tak budu mít pokoj. :( No a to stím tulením… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.1.06 22:25

Ahoj holky!
Tak jsem byla dnes asi hodinu na nakupu,a zacali me bolet vajecniky,takze nevim jak to zitra v praci vydrzim :?
Leni!
Ta doba cekani zalezi na lekari,jakou spravu jim napise a u jake pojistovny jses.Ja cekala tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.1.06 22:32

Dario,ty nemas zadne zdravotni problemy?Ta tvoje stimulace byla kratka a ne tak silna vuci te me.
A ktery DC jsem,to uz ani sama nevim,ja mela prodlouzenou stimulaci,takze mam v tom ted neporadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
19.1.06 22:33

**Ahoj holky,
hhtěla bych vás i za ostatní poprosit, jestli by jste si nemohly založit deníček, jako ostatní, co se často scházejí k diskuzi :) .

Prosím, prosím…**

Už po několikáté jsem potřebovala s něčím od ostatních poradit, ale protože se diskuze řadí podle počtu zobrazení, dotaz mi vydrží v levém okně maximálně 10 minut.
Je super, že se scházíte, držím vám pěsti, ať se zadaří, co si přejete, ale dejte šanci taky ostatním…

Díky,
Bubu ** **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.1.06 22:39

Bubu, já se teda musím přiznat, že se v deníčkách vůbec neorientuju, takže to nechám na ostatních, hlavně když mi pak řeknou, jak se tam dostanu :lol:
Diskuse se řadí podle nejnovější odpovědi, takže nemyslím, že by byl problém tady. Já jsem taky už několikrát dala dotaz, když holky věděly, tak mi odpověděly, ale kolikrát jsem neměla odpověď ani jednu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.1.06 22:42

To mas pravdu Vendulko,radi se to podle data posledniho prispevku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.1.06 22:45

No já nechci, aby to vyznělo nějak škaredě, jako že deníček ne. Jestli holky budou chtít, tak jasně že jo, ale opravdu si nemyslím, že by jsme někoho brzdily.
Bubu, a kdy jsi dávala tady na Neplodnost nějaký dotaz? Nemůžu od tebe nic najít.
Lovely, ty taky ponocuješ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
19.1.06 22:50

No však právě :D . A když je vás tu tolik, co si dopisujete, samozřejmě patří vaše diskuze k těm, co mají většinou poslední příspěvek, ne?
To stejné jsem psala i holkám „čekatelkám“ a kopíruji sem další komentář. Budu moc ráda, pokud nad tím budete aspoň přemýšlet. Díky, Bubu

**Když najedete na hlavní stránku emimina, jsou tam různé deníčky holek, co mají podobné problémy nebo radosti .

Založit ho není nic těžkého, i když je to jen pro registrované uživatele (to jste snad všechny) a další „vydání“ je na vás, jak chcete často. Většinou není stanoven nikdo, kdo by ho vedl, mamky nebo snažilky se střídají.
Všimla jsem si, že už je tam i nějaký deníček „holek z diskuze … "
Když by jste si zadaly stejný název, jako tu na diskuzi, určitě se všechny najdete a protože jste tu často a je vás dost, nebude problém ho sem tam obnovit novým příspěvkem a tím pádem se i posunout nahoru (pro lepší orientaci si deníčky holky číslují).
Já jsem např. v "Podzimním očekávání“ - když už máme moc komentářů, někdo z nás napíše článek a ostatní na něho buď reagují nebo pokračují v předchozích komentářích.
Deníček se posílá tak, že kliknete na malé ikonky v liště nahoře „Poslat příspěvek“...........

Díky**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.1.06 22:57

Vendulko,nemuzu spat,protoze jsem dlouho spala :lol:
Ale mam doma mobilni internet,takze lezim na gauci u televize :)
Bubu!Ja jsem davala jsem dotaz na zacatku prosince,posledni odpoved je 2.ledna a je stale na prvni strance,takze je mozne ze neco si udelala spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.1.06 23:02

Lovely, já jsem nespala, a přesto teď nemůžu. Docela mně to deptá. Už to trvá asi 10 dní, nechápu z čeho. Přitom já jsem ten typ, který se osprchuje během sportovních zpráv, od osmi do devíti se dívám z postele na TV a 21:10 chrupkám. teď si lehnu v devět, o půl jedenácté se přesunu do obýváku a koukámna telku nebo sedímu PC. Kolem jedné to jdu zkusit po druhé a to se mi většinou už podaří. Vůbec nechápu, z čeho to vzniklo. Ale je to děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.1.06 23:10

Vendulko,poslu ti soukromou zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.1.06 23:19

Já tobě taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.1.06 08:24

Ahoj,lovely a ostatní,ty se máš ,tys čekala jen týden,jakou máš pojišťovnu,jestli to můžu vědět?Já vojenskou a právě proto mi dr. řekl,že to bude jen 14 dní,ale chápu,byli svátky,ale stejně :oops: :oops: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová