Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!
No vy jste se tu pekne rozepsaly
Ja jsem vcera cely den spala a vylezla jsem s postele az ted ![]()
Helli;jak jsem vcera psala o tech priznacich na MS,tak ty jsou pryc a to brisko taky uz zplasklo(takze po punkci by se melo lezet
),ve vajecnicich me jeste obcas picha,ale uz je to lepsi.Zato mi zacina byt nevolno a zacinam byt citliva a hned bulim,nevim jestli je to s tech prasku,anebo se chytli,protoze mi tak bylo i u holky,no ty prsa nepocitam,protoze ty me boli a jsou natekle uz od toho Pregnylu.
Welinko;ten kalendar je teda super,protoze muj partner si preje kluka a cela jeho rodina taky,aby meli nasledovnika jmena,takze by to byla bomba.
Market;Ja jsem v centru v Plzni a oni se snazi,proto provedli ICSI,vybiraji ty nejlepsi spermie.A to ze partner na to reaguje trochu jinak nez my,ten muj,tomu se to taky nelibilo a s tim ze si to musi udelat sam do kelimku,ale kdyz byl se mnou na te punkci a videl,ze neni sam,tak uz to bral normalne,oni ty chlapi proste jinak mysli
![]()
Vendulinko děkují za čajíček…ten pohladí po duši,viď.Na tu imunologii taky půjdu..ikdyby to bylo komerční,stejně uděláme cokoli…
Jsme mi to ale budoucí mamky šikovný ![]()
Barbánku to je sranda,jak jsme nezávisle na sobě napsaly stejnou věc..asi je to důležité,viď. ![]()
Ten kalednář vyšel u 15ti lidí z mé rodiny…a dalších asi 150ti kamarádek
![]()
Děkuji za info k protokolu..já bych si strašně přála,abych mohla do stimulace jít hned!Na únor mám krááásný astrologický předpoklad…tak to zkusím usmlouvat.Ty dávky jsem měla vážně miniaturní..no,uvidíme
..jestli je to rozumné ![]()
Welinko!Ty zacinas v unoru kompletni stimulaci?Ono me to vlastne ceka taky kdyz to ted nedopadne,takze se modlim aby to dopadlo,protoze tech injekci mam uz plne zuby ![]()
A k tem lekum,ja jsem zavolala do institutu a mela jsem za tyden leky pripravene,doplacela jsem dokupy 500 kc,jsem u VZP pojistena
Lovely já právě nevím..spíše ne..protože Dr. mi do telefonu řekla,že počkáme 2měs.Ale já bych té astrologii ráda vyhověla…v tomhle se neplete..tak bych to ráda usmlouvala!Měla jsem hodně slabou stimulaci,punkci jednoho folíku..takže SNAD se mi to povede,když jsme neměli transfer.
Barbanku!Ted jsem cetla tvuj prispevek o te
e a k tomu muzu dodat,oni v evrope budou zdrzenlivejsi s tim testovanim,protoze v EU a ve Svycarsku je zakazana prodlouzena kultivace a vyber embrya taky.Oni ti tu oplodni vajicka a za 2 dny ti tam proste nejaky soupnou,takze si predstav jak bych asi dopadla ja;ve stredu punkce-22 vajicek,v patek jich bylo 10 a v pondeli jenom 2,takze sance na oteh mala.Lekari to vedi taky,doctes se na jejich strankach,ze neuspesnost je planovana.
Takze jen doufat,aby v Cechach,po vstupu do EU tyto zakony neprijaly taky.
A jeste neco,v Plzni maji ted novou laborator spolu s USA,a testuji DNS na geneticke anomalie,to znamena,ze z zen,ktere neotehotnely po IVF je podskupina,ktera ma DNS anomalie a proto ani neotehotni,ikdyz vypada vse v poradku.Cely projekt je testovany,musi pro schvaleni delat jeste dalsi vyzkumy a cisla.
Welinko;ja jsem nad tim uz taky premyslela,a kdyby to nedopadlo chtela bych dalsi stimulaci az v srpnu,aby se telo trochu zregenerovalo
Ale stejne je to sila z 22 2 ze ![]()
Welinko;ja jsem nad tim uz taky premyslela,a kdyby to nedopadlo chtela bych dalsi stimulaci az v srpnu,aby se telo trochu zregenerovalo
Ale stejne je to sila z 22 2 ze ![]()
Ahoj
Lovely: my budeme chodit asi v pripae neuspechu do Olomouce. V Ostrave v Gyncentru se pry chovaji hrozne, chteji videt jen penize a zenska je pro ne kus hadru. Je to docela smutne.
Holky, když tak čtu o tom přístupu v některých CARech, tak se mi chce brečet. Já chodím do Artu v Č. Budějovicích a přístup všech si nemůžu vynachválit. Od recepce přes sestry, anesteziologa až po lékaře. Možná je to i tím, že je to docela malinké sanatorium, žádná velká klinika. Tímto ho i vřele doporučuji těm, kdo uvažují, kam jezdit. Tedy pokud to nemáte přes celou rpubliku ![]()
Hezké odpoledne!
ahoj vespolek, samozdrejme zdravim i nove snazilky…
tak dneska jsem byla v centru a v pondeli jdu na KET. sliznice se panu doktoru libila
)
mam dotaz - ten kalendar plati i pro umele oplodneni?
a od kdy to mam pocitat kdyz mame zmrzliky? ![]()
jinak preji pekny den
tady furt snezi!
Holčinky mrkněte se na ten dokument na http://www.ceskatelevize.cz/…rog9315.html?…
..je to ten včerejší pořad České hlavy.To jsou ale šikulky,ti naši vědci,že jo. ![]()
Míšo ten kalendář platí pro všechny,až otěhotníš,pak se mrkni na věk a měsíc…a je to ![]()
Ahoj Mišo, už jsem tě vyhlížela
![]()
Už máš embryjka rozmražené? A jak vysokou sliznici?
U nás taky FURT
sněží
Tak nevím, zkoušela jsem ten kalendář na kamarádku - jedno dítko pasuje, druhé ne, a na mou sestru, ta má mít kluka, ale mám čtyřletou neteř, tak nevím, kde udělaly holky chybu ![]()
To já taky ne…mé kamarádce to taky nevyšlo..je z dvojčat holka+kluk
Ale zase třeba jiné kamarádce taky ne..a pak si uvědomila,že mohli počít o pár dní dříve a tak to taky nakonec vyšlo.Právě,měsíc početí se může někdy plést jen o pár dní!A kolikrát ani nevíme,kdy to bylo
V mém okolí to vyšlo všem…moudra prastaré Číny jsou úžasná
ahoj holky, tak asi budu mit kluka, co uz
)
no, rozmrazi to az v pondeli dopoledne, manzel rikal ze to daji do mikrovlnky a bude
)
opatrujte se!