IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
14.1.06 18:03

Helli,
děkuji za uklidnění :) :D ani nevíš, jak jsem to potřebovala slyšet (tady spíše přečíst :lol: ). A ty jsi v narkóze spala tvrdě a nic necítila, až když ses probrala?

K těm hormonům: já myslím, že záleží na tom, jaká dávka se bere. Já třeba mívám ovulaci i bez stimulace, a teď stimuluji min. dávkou 2 prášky Menogon, a vůbec nic necítím. Žádné bolesti v podbřišku, žádné píchání na vaječnících, nic. Když jsem začínala stimulovat Clostilbegytem, tam jsem těsně před ovulací cítila takové jakoby píchání na vaječnících.
A o tom je i ta pauza, některé tělíčko je odolné a vzpamatuje se brzy, já třeba osobně bych neměla strach pustit se do dalšího pokusu co nejdřív, samozřejmě po domluvě s lékařem :) :!

Zítra se chystáme lyžovat, možná že tuto sezonu už pro mě poslední lyžování - KÉŽ BY :! :P Lyžování mám moc ráda, ale když budu těhu, tak se budu mooooc opatrovat :lol: ale zatím nechci předbíhat, uvidíme, jak si to příroda zařídí. 8)

Holčinky, užijte si sobotní večer :! :idea: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
14.1.06 18:43

Dario , já měla z narkózy taky hroznej strach, ale pak jsem ji prožila úplně suprově. Pamatuju si, jak mi sestřička napichovala žílu, já na ní koukala a najednou dr. už mi začala dole něco dělat a já si říkala " ježíšmarjá, vždyť já ještě nespím, co když to budu všechno cítit.....". No a pak jsem otevřela oči, kolem byl nějakej mumraj a já zjistila, že už to mám za sebou. Vůbec jsem o ničem nevěděla. :lol: Ani mi nebylo špatně, naopak jsem měla hroznej hlad, takže moje první kroky směřovaly do krámu s pečivem. To má ale každá jinak, tak se na to radši moc nespoléhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.1.06 16:31

Vidím, že při neděli tady nikdo není, ale to je dobře, holky, užívejte si krásné neděle. U nás svíti sluníčko a byli jsme dopoledne lyžovat :lol:
NÁDHERNÝ DEN :lol: :lol: :lol:

Zítra jedu na UTZ budu vstávat o pul 6 :( , ráno dneska bylo -13 stupňů, takže se mám na co těšit. Docela se bojím, abychom neprošvihli OVU, ale to ti doktoři mají určitě dobře spočítané, že? Já už zase začínám plašit. :?

Takže zítra se dozvím, kdy bude punkce a co mě ještě čeká.

Helli, a kdy máš ty nějaké další vyšetření, popř. UTZ?

Mějte se co nejlépe při neděličce neděli..dneska si dám možná večer sváteční 2dcl suchého červeného vínka, teď jsem se dočetla na internetu, že je dobrý na neplodnost..hlavně u mě působí na klidný spánek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
15.1.06 16:52

Ahoj holky!
Dnes jsem mela konecne volno,tak jsem do ted spala :lol:
Dario;Ja reaguji na narkosu jinak,ono se to vypocitava podle vahy a na mych 53 kilo mi uz parkrat dali slabou narkozu,takze se mi kolikrat stalo ze jeste nebyli s operaci hotovi a ja jsem se jim probrala :?Muj organismus velmi rychle odbourava leky,takze vetsinou potrebuji davky jak pro kone :lol:
Welinko a Vladko;Diky moc za drzeni palecku,douafm ze to dopadne.
Helli;Ten agolutin by se mel pichnout do prostred svalu,potom se rychleji vstrebava,ja jsem do ted nemela problemy a vcera jsem spechala,tak jsem si ho tam jen tak svihla a mam z toho bouli.No a na Estrofen jsem alergicka,pekne jsem se po nem osypala,ale musim to vydrzet do zitra :?takze se mazu cim se da.
A ted to cekani do zitrka,musim uz v 5 rano vyjet,abych tam do pul 12 byla a jedu sama,protoze nemam nikoho,kdo by mi pohlidal dite,takze partner zustane doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.1.06 17:00

Ahoj Lovely,
tak ty jsi taková „muší váha“ - a smím se zeptat, kolik vážíš? Já mám trošku strach z té narkozy, jak jsi minule psala..tak od té doby mám prostě strach. Ale Helli mě uklidnila, ona necítila nic. Tak se doufám přidám k té většině a taky to na mě zabere. Já vážím 56kg - jen pro informaci :D 8)
A ty už máš dítě? Tak to se teda máš, to ti ho závidím :P :D A jak staré?
Tak to já jsem ještě taková nezkušená, vůbec nevím, „do čeho lezu“ - ale moc se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
15.1.06 17:03

Dario,nic se neboj,oni to maj spocitane a prave kvuli tomu se berou vsechny ty leky.Jak uz vis,ja jdu zitra na ET a v utery bych mela dostat MS podle meho cyklu,a jeste jsem neslysela ze by se dalo otehotnet tesne pred MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
15.1.06 17:09

Dario,moje holcicka ma 8 a pul roku,ted uz je z ni pomalu slecna.
S ni jsem otehotnela i pres antikoncepci(stava se)
No a s tim vzpominanim,do 4 let je to zlaticko a potom jenom pribyvajici starosti :D
Ja mam ted 53 kg,ale v tehu jsem pribrala 20 kg a ona mela jenom 3 kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.1.06 17:14

Ahojky berušky…

Dario neměj vůbec žádný strach…já jsem při narkóze taky nic necítila…fakt je to kraťoučký..já jsem se pak zpětně smála sama sobě..při probuzení jsem nadávala,že už jsem vzhůru..to jsou takový ty mimoděk reakce :lol: Vím,že jsem tiím rozesmála sestřičky…ale fakt se neboj..to co popisuje Lovely je strašně vzácné a s klidem můžu říct(pracovala jsem nejdříve na chirurgii)..že se nám nikdy nikdo dříve nevzbudil..tak KLÍÍÍDEk..ju?

Helli to je legrační..mě bylo po narkóze tak všelijak(mám ale docela težké astma a tak mi před narkózou nacpali spoustu mňamek do žíly,aby se mi dobře dýchalo)..tak ptoto mi nebylo nejlíp…ale měla jsem ukrutánský hlad..hned jak jsem se vzbudila.A snad nikdy jsem do sebe nenacpala tolik jídla,jako po téhle narkóze 8)

Já jsem den o de dne horší.Manžel to taky špatně snáší.Asi nám to teprve pomalu začíná docházet,že je to průšvih.Tak si jdu pustit Beatles a zkusím se nějak zklidnit.Včera i dnes jsem měla noční můry…manžel říkal,že jsem v noci klepala s Jůlinkou(Bišonek) a snažila se ji vzbudit.Hrozný sny.Jsem pořád v takovém napětí,že snad každou chvíli bouchnu.Nikomu to nepřeju.Ale vím,že nic takového se tady z vás nestane…jak řekl embryolog..jsem rarita. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
15.1.06 17:26

Ahojky,
dneska tu skoro nikdo není.
Welinko, drž se, nemám zrovna ta správná slova útěchy, ale když už jsi to zvládla až sem, tak to zvládneš i pro příště. Jsi strašně statečná a silná a doktoři určitě vědí co dělat - zkusit něco nového, aby to pro příště vyšlo.

Dario, Lovely - vy jste obě takové musí váhy. To vám teda závidím. Já patřím mezi ty hodně obdařené - jak se říká holka z Moravy krev a mlíko, akorát za poslední dva roky i něco mnohem víc.:lol:

Dario, jsem zvědavá jak dopadneš na UTZ, tak dej potom vědět. Já mám ještě čas. První UTZ mám až 25, a už se nemůžu dočkat. Jak se říká stříhám metr.

Pěkně si užijte zbytek neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
15.1.06 17:32

Ahoj Welinko!
Citim velice s tebou,vim jake to je.
Ja jsem minuly rok na jare mela samovlny potrat a potrebovala jsem mesic nez jsem se z toho vzpamatovala.Nemela jsem na nic chut,zanedbavala jsem domacnost,s nikym nemluvila a k tomu ty sny,kolikrat jsem ze spani kricela ze krvacim.Muj partner byl z toho uz tak vynervovany,ze jsem myslela ze je i konec mezi nama.
Ono totiz pres me podvazane vajecniky otehotnet byl zazrak a doktorka mi po tom vsem rekla,ze mam byt rada,ze to nebylo mimidelozni a nemam s toho zadne nasledky.
Co clovek nadela,proti prirode jsme i s medicinou bezradni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.1.06 19:26

Wellinko
taky jsem zažila zklamání, přesně jak popisuje Lovely - potratila jsem, dlouho jsme se snažili než to vyšlo a první, co mě napadlo,když jsem se dověděla tu strašnou zprávu (že miminku netluče srdíčko a přestalo se vyvíjet) - že zase budu muset dlouho čekat než se znovu povede. A trvá to přesně 2 roky. Ale za ty 2 roky jsem zažila spoustu pěkného :D a beru to z té lepší stránky.

Holky, jsem dneska strašně unavená, vidím to tak na 8hod a budu jasná :( :? :oops: a to jsem si ještě ani nevzala Prednison :roll:

Takže DOBROU NOC :! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.1.06 20:48

Tak koukám,že už je načase..aby sem některá z nás přinesla trošku sluníčka.Snad se to brzy povede.Byla tady taková sluníčková vlna Barbánek-Stella-Helli,…tak to asi tak má být,že jsme jednou nahoře a jednou dole.Nechci se opakovat..ale ta psychika je fakt asi to nejdůležitější.My jsme byli několikrát velmi krátce těhu(vždy asi tak týden)…a někdy je to zničující ještě víc,než kdyby se nedařilo vůbec.Teď už alespoň víme příčinu..víme na čem jsme..a to je taky dobrý,že jo.

Tak holčičky..spěchejte s dobrými zprávičkami…šup šup.Jedna malá dobrá zpráva denně a hned se tady zase sejdeme všecky.Potřebujeme sílu,na to naše snaženíčko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
15.1.06 21:38

Ahoj holčiny, tak vás taky jen krátce zdravím!
Welinko , moc na tebe myslím! Přeju ti, abys to překonala co nejrychleji a bylo ti zase dobře. Musí to být hrozně těžký, já vím. Škoda, že není medicína ještě o kus dál a nemůžu ti dát jedno naše mimi, hned bych to udělala.

Lovely , ty jedeš na ET do Plzně? Jestli ano, tak to se tam možná uvidíme. Já mám kontrolu v 10.45 a ty jsi psala, že v půl 12, že jo? Kdyby náhodou, tak já budu mít na sobě hnědý manžestráky a zelený triko (nic jinýho momentálně neobleču :? ), tak jestli mě uvidíš, klidně na mě zakřič!! :wink: A jinak ti samozřejmě držím palce,aby bylo všechno OK a mimískovi (nebo přece jen mimískům? :wink: ) se u tebe líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.1.06 23:22

Helli poslala jsem ti zprávičku na ICQ..Zítra na tebe budu myslet,beruško. :D :D :D Děkuji. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 04:50

Ahoj Helli!mam tam byt o pul12,takze budu kricet :lol:
 lovely

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová