IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
12.1.06 08:40

Krásné ranko přeji…

Neodpustím si poznámku. Hellinko myslím,že by jsi moc nad tímhle vším neměla přemýšlet,chuďátko.Škoda že se zvědaví lidé nedokážou vžít do toho,jak ti asi je.Takhle natvrdo o redukci,atd… No já nevím.Zasloužís si spíš pohlazení,..já bych to asi špatně snášela,ale vím,že jsi holka statečná,a že všechno zvládneš na jedničku!Myslím na tebe,beruško.Nechtěla by jsi mi napsat,jak si představuješ pokojíček:?A už jsi koukala po kočárcích?Tohle mi vždycky zvedne náladu. :D

Já mám už od včera nervíky na pochodu..jedno vajíčko…mám celkem vysokou teplotu,ráno mě probudil strach…že se siroteček neoplodní,..vůbec se nedokážu ovládnout.Volat máme až za dlouho.Manžílek říká…teď se miláčku bojíš,že se neoplodnilo,pak že se neuchytí,až se uchytí,že to skončí,…ty ze strachu nevyjdeš a mě to moc trápí.Myslím,ale že je to holky normální,nebo ne?Musím s tím ale něco udělat,klepu se jako osika :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
12.1.06 09:48

Welinko - moc děkuji za info a moc ti přeji, aby vám vše dobře dopadlo. Ten tvůj strach úplně chápu, asi bych nereagovala jinak.

Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.1.06 09:53

Ahoj Wel,
asi tě nějak moc neuklidní, ale je to normální. Alespoň u mně to tak bylo. Co když… …nenarostou folíci …nebudou v nich vajíčka …spermie budou úplně špatné …se neoplodní ani jedno vajíčko …se embrya nebudou správně vyvíjet …se neuchytí …se nepotvrdí srdeční akce a MILION DALŠÍCH ČERNÝCH MYŠLENEK
Já myslím, že to takhle probíhá u každé z nás - pochybnosti, protože při tom dlouhatánském čekání na ně máme spoustu času. A můžeme si radit -mysli pozitivně, najdi si zábavu atd., ale v těch hlavinkách nám to pořád hlodá. Možná je někdo natolik disciplinovaný a ukázněný, že si tyhle myšlenky zakáže, ale zatím tu myslím žádná taková holčina nebyla.
V kolik máte volat, Weli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.1.06 09:57

Helli,
ber to tak, že teď máš už poslední těžké období (konečně), pak už to budou všechno prima starosti - jak psala Welinka - jaký kočárek, pokojíček, jména, co na sebe :lol: a tak. Anonym to jistě myslel dobře, jen mně napadlo, že může mít nick „slon v porcelánu“. No nenaděláme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.1.06 09:58

Welinko , jsi hrozně moc hodná!!!! Přesně víš, co potřebuju. Statečná fakt vůbec nejsem, včera se naopak ukázalo, jak jsem slabá. Když jsem si přečetla ten anonym, zase se mi to vrátilo všechno zpátky a já hodinu brečela manžílkovi v náručí. Pak mi z toho tak třeštila hlava, že jsem nemohla usnout a bolí mě vlastně ještě teď. Nechápu, proč má někdo potřebu být tak bezcitný. Možná to tak nemyslel(a), ale každá ženská je citlivá a ta těhotná obzvlášť… Odpoledne mám „rande“ v čajovně s jednou kamarádkou, s kterou jsem se pár měsíců neviděla. Už se moc těším, přijdu na jiný myšlenky. A pokojíček už fakt vymýšlíme a kočárek už máme možná dokonce vytipovanej - zatím jenom na netu, ještě ho časem musíme zkouknout v originále. Nechtěla jsem sem o tom psát, protože jsem nechtělá být zase já necitlivá vůči vám. Až budu mít vše za sebou, ukážu vám jeho fotečku, jestli mi ho schválite, ju? :wink:

Moc na tebe myslím, berunko, a držím palečky! S tím strachem máš pravdu. Tím včerejškem jsem si to zase připomněla, od samého začátku se jen o něco bojíme. Věřím, že to zvládneš, manžílek ti určitě pomůže! A jestli to třeba teď nevyjde, nebuď z toho smutná. Jednou se to povést musí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.1.06 09:58

Jéé,holky,to mám „radost“,že nejsem šílenka.No jo..ale vždyť taky aby takový nápor zvládnul jeden člověk sám,že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.1.06 10:02

Jééé, Vendul , tím nickem jsi mě rozesmála! Už mi skoro i ta hlava přestala bolet!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.1.06 10:06

Hellísku pro mě jsi statečná.Ten anonym bezesporu necita bude,když se ani pod svůj „příspěvek“ nedokáže podepsat.Hlaďkám tě po vláskách a hezky si to dneska na čajíčku užij,ju? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.1.06 10:17

No mezi námi děvčaty - já jsem ten nick pro anonyma měla vymyšlený o trochu více výstižnější - ale to by se sem nehodilo :oops: :oops: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.1.06 10:21

Welinko , až teď jsem si všimla, že máš nový obrázek! Je moc kráááásnej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.1.06 10:23

Holky pomóóóc..tak jsem až do odpoledne nevydržela..zavolala už teď.Ale nevím co si myslet,a ta horečka mi stoupla o 2 stupně…paní na recepci mi povídá..to jedno se vám oolodnilo(píšou z laborky)..ale máte si zavolat zítra v 8hodin.Ach jo.A proč?Se jí ptám.A ona povídá..to nevim.A pak mi říká..ale můžu vás uklidnit,píšou to u všech.Myslíte,že se špatně vyvíjí?Nebo máme volat jen pro kontrolu?Na tom letáčku píšou,že nám na recepci oznámí datum transferu.Já mám snad ještě větší strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.1.06 10:32

Weli, já nevím, jak to funguje u vás v centru, ale u nás to bylo tak, že jsme museli volat každý den. V pátek byla punkce, v sobotu ráno jsme volali a embryoložka nám řekla, kolik vajíček se oplidnilo. V neděli ráno jsme volali azase nás informovala, jak se to dál vyvíjí, a řekla, že v pondělí ET. Pak jsme měli volat ve středu - to nám řekla, že se embrya nějak zbrzdili, a že dnes mrazit nebudou, že máme volat ve čtvrtek. A ve čtvrtek nám řekla, že embryjka vývoj dohnaly a už jsou v mražáku. Myslím, že to ttak nějak podobně funguje všude, takže nepanikař (vím, mně se to mluví).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.1.06 10:38

Welinko , klíííííííííííííd! :) raduj se z toho, že se to vajíčko oplodnilo!!! Vždyť to svědčí o tom, že bylo fakt silný! Jestli ti paní řekla, že to tak dělají u všech, tak jí věř. Je to asi, jak psala Vendula - budou ti říkat, jak se postupně vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.1.06 10:43

Jo, jak říká Helli - teď je nejdůležitější, že se oplodnilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.1.06 11:14

Holčičky děkuji moc.běžím ke kadeřnici…snažím se přijít na jiné myšlenky.papa berunky moje zlatý.Asi umřu strachy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová