IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
9.1.06 10:38

ahoj Helli, to je mi lito ze ti neni dobre… ale to urcite prejde, neboj!
ja jsem nenasla ty tve fotky… napis mi prosim jeste jednou jak je najdu, diky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.1.06 10:45

Ahoj Míšo,
vlevo v odkazech si najdi FotoAlbum, až se ti to otevře, klikni na „soukromá alba“ a tam už si mě musíš najít podle abecedy, mělo by to bý na 3. stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.06 10:52

dik!
jak tu nebude chodit tolik lidi, tak se mrknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.06 11:56

Helli, tobe to fakt moc slusi!
ja sice takove bricho mam normalne :) ale to jsem tlusta a ty tehotna! to je fakt super!!!!!! tak se opatruj a at krasne rostete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.1.06 12:35

Jéé, Míšo , ty jsi vážně sluníčko!! Fakt jsi mi zlepšila náladu! :lol: A o sobě bys takhle mluvit neměla, stejně ti nevěřím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.1.06 13:03

Ahoj holky,
taky jsem mrkla na fotečky, jsi fakt kočka Helli, to bříško ti moc sluší. Bude z tebe (no vlastně už je), taková ta, jak já říkám, šmrncovní mamina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.06 13:03

no vazne! vypadas moc pekne!!!!
a ja jsem fakt tlusta! pribrala jsem tak 10 kilo! co kdyz treba nemuzu otehotnet kvuli tomu?
moje mamka pry kdyz cekala myslim segru, mela asi 120 kilo :o)
to je des! ja urcite (jestli vubec) budu jako koule…
nekomu tehotenstvi opravdu slusi a to je tvuj pripad! a jestli ti to zlepsi naladu, proc to nerict, vzdyt je to i pravda :)
a venku krasne sviti slunicko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.1.06 13:11

Co pořád máte s tím sluníčkem? Já už ani nevím,jak vypadá. Tady už dobře tak týden ani nevykouklo. :(
A koule ze mě nejspíš bude taky! Moje mamka při prvním bráchovi přibrala 28 kg(!), takže se mám na co těšit! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.06 13:19

tady je fakt krasne, dokonce vetrame, protoze slunicko pekne hreje pres sklo…
me se vzdycky libi takove ty zenske co jsou hubene a maji jenom to bricho, vypada to zajimave…
i kdyz ta na Spektru s tema trojcatama mela az moc velke… :o)
Helli, a muzu se zeptat, tobe nechaji dve? a to ty rozdelene? neva ze se ptam? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.1.06 13:19

Jééé, holky, teď vylezlo!! A úúúúžasně svítí!! No vy jste zlatíčka, vy jste mi ho určitě poslaly! :P To budu muset jít ven. Ale nejdřív si musím trošku zdřímnout, už jsem zase jasná. Doufám, že mi zatím neuteče… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.1.06 13:23

MIŠO
zdravím ranní ptáčátko :D , ty vlastně chodíš do práce, že?
A na co má být ta náplast? Ať jsem zase o něco chytřejší. :D 8)

WELLINKO
Děkuji za vysvětlení zkratky. Já to měla asi taky. Jak už jsem psala výše, taky jsem bezdůvodně brala Clostil., a problém je ve spermijkách :twisted: , když jsem přišla do CARu, tak mě dokonce postrašili s PCO :evil: :twisted: , naštěstí teď už jsem bez cyst, poslední cyklus s min. stimulací Clomhexalem jsem měla folíky asi 3 a byly pěkné. Ale možná že byly prázdné.
Jinak s normální dávkou Clostilbegytu jsem vždycky mívala hodně folíků na obou stranách. 8)
Wellinko, držím palce ať UTZ dopadne dle tvého přání. :D

HELLI
Buď ráda, že máš nevolnosti, aspoň víš, že se něco děje :) . Moje kamarádka je těhu (hned napoprvé se jim zadařilo) a pokaždé hrozně plaší, že jí nic není, že nic necítí, jestli náhodou ještě je vůbec těhotná a prožívala to takhle vždy to období před UTZ.

Já dneska opět po injekci, teď už jsem klidnější, i když při úklidu jsem zase zjistila, že mi zbyl roztok v ampulce :( :roll: , snad to není až tak podstatné, hlavně že prášek jsem „vysála" celý. A to jsem si dávala takový pozor! :?

Ještě k váze: já teď mám 2 kg navíc, ale to je po vánocích, hodně jsem si dávala do nosu. Jsem zvědavá, jak budu reagovat na ty dávky hormonů. Prý se po nich přibírá, ale to je tím, že tělo zadržuje vodu :P :! !!! Takže neplašte! :! :idea:

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.06 13:35

ahoj Dario, no, to je naplast, asi nejake hormony na zvetseni te sliznice… jedna je na tri dny… a kdyz se to povede, tak se to uziva az do 12. tydne… a k tomu prasky, ted beru jeden rano, po nekolika dnech jsou to dva… a pak uz tri kazdy den… a po UTZ (12.den) se bere jeste cosi… ty nazvy mam doma… takze nevim…
no, ja asi moc nepribrala z tech hormonu, ja jsem tlusta normalne, proste jsem se vyzrala asi o 10 kg… ale snazim se je dat dolu…
svagrova po nejakych injekcich hrozne pribrala, ale mela asi jiny problem a to sem nepatri…
Dario a ty jsi na tom vlastne ted jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.1.06 14:03

Ahojky
MÍŠO
Já jsem na tom tak, že jsem dneska 5.DC, čtvrtý den si píchám Menogon do stehna, a beru Predison 1/2 ráno a 1 tbl večer a pak se mi tak krááásně usíná. Jo a přestala jsem pít vínečko :cry: vždycky jsem si dávala 2dcl před usnutím u televize :lol: no jo, jsem z Moravy :lol: :lol: :lol: a vínečko u nás pije celá rodinka 8)
Teď si radši nic žádné alko nedávám, mám strach, aby to neovlivnilo ty léky a vůbec celou tu složitou „léčbu“ neboli cestu za mimčem.
Zatím mě to ani neva, když jsem stejně pořád doma, ale už mám nějaké to pozvání v pátek, ale až na konci ledna, tak tam radši ani nepůjdu, neuměla bych odmítnout, já taková vinařka :lol: a vysvětlovat holkám, o co jde se mi taky nechce, já nikomu nechci říkat, že jdeme na IVF, ikdyž okolí ví, že mimčo chceme. Je to těžké.
A jak to máš ty, okolí to ví? A kolik ti je vlastně roků, jestli můžu vědět? mě je zatím 27 a dítě chci od 24.
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.06 14:13

no, ja tomu alkoholu moc nedam, takze nemam problem… ja kdyz vypiju 2 dcl tak uz vyvadim :)
no, me uz v prosinci bylo 31! to je strasne! citim se furt tak na 20!
o mimco se snazime od svatby (tj. leto 2002). presne den pred svatbou mi dosla HA.
no ale intenzivne pomoci lekaru, tak pul roku… v zari jsem byla na laparoskopii a pak na jednom IVF + ICSI
a ted me ceka KET (doufam ze ty zkratky mam dobre)
ja jsem si stejne myslela ze to mam psychickeho razu (strach) ale to sem nepatri…
a odkud vlastne jsi? a ty chodis kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.06 14:17

jo, s tim okolim… vi to tchani a svagrova, nasim jsem to zatim nerikala myslela jsem ze je prekvapim na vanoce, ale nevyslo to…
a ted je nechci stresovat… pry moje mamka segre rikala ze uz bysme meli neco delat! jo, vlastne moje segra to vi… takze akorat nasi ne…
no, v praci… to tak nejak mlzim… ale ted si stejne asi kazdy myslel ze jsem tehotna, kdyz jsem tu tech 14 dni nebyla, tak ted nevim co si mysli a az tu zas 14 dni nebudu, tak uz budou asi zmateni… ale nechci to vsem vysvetlovat a pak aby me vsichni litovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová