Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
OK, Weli . Žádost ti pošlu hned, ale pokecáme radši až zítra, ju? Musím teď jít aspoň na chvilku za tím mým budoucím taťkou. Celý den jsme se neviděli a on teď chudáček sedí sám v obýváku a už se mu to moc nelíbí, že ho tak zanedbávám. ![]()
Helliku , máš kráááásnej metříček!!!
Moc na tebe myslím, beruško naše! ![]()
ahoj holky, tak jsem asi zase prvni a vcera jsem myslela ze i posledni… co s vama bylo?
Leni, hned v patek ti dam vedet… uz me trochu poboliva bricho, asi to dostanu…
dneska jsem si v trolejbuse cetla, ze ta nase klinika dava za darcovstvi spermatu 1000,– a za vajicka od zenske 15000,–
holky, mejte se krasne, tady zase zacalo snezit!
misa
Ahoj Míšo,
koukám, že je tu přes den pěkně mrtvo, viď? Asi mají všichni moc práce nebo co. ![]()
Ten sníh ti fakt závidím!!! Tady v neděli začalo pršet, takže jsou tu jen takové zbytky a samozřejmě břečka, prostě nic moc pěknýho. ![]()
ahoj Helli, ja jsem sem vcera furt nakukovala, proste mi to neda… ale dneska jsem byla v terenu… docela to slo… akorat mi nepsalo pero… tak jsem jeden protokol napsala asi 4 pery… ![]()
a jak se citis? doufam ze uz je ti lip, hlavne psychicky…
ja jdu zitra, tak uvidim co mi reknou…
akorat nevim za jak dlouho se chodi na zakrok, jak dlouho se zvetsuje sliznice? cca?
Ahojky všem…kdepak jste?Vlaďko jak to s tebou vypadá?dneska jsem si udělala den jenom pro sebe a tak jsem teprve teď vstávala!To je úplná lahoda.Večer mi manža píchnul Cetrotide,oteklo mi celé stehno a málem jsme jeli na pohotovost.Tyhle reakce jsou ale prý u těžkých alergiků normální..snad jen nebudu mít Cetrotide další týden ![]()
..holčinky jak vysokou sliznici jste měly před ET?
Ahoj holčiny,
Wel, já jsem měla sliznici 13 mm a Dr. ji nazval peřinkou pro korunovační klenoty ![]()
Ahojky,
Welinko , já ani nevím, jak jsem ji měla velkou. Na poslední kontrole před punkcí byla 8 mm, takže nic moc extra a pak před ET jsem se zapomněla zeptat a dr. mi to sám neřekl. ![]()
A musím se vám pochlubit! Už třetí den je mi dobře, jupííí! Teda kromě večerů, to je mi blbě pokaždý, ale to už beru jako standard (nebo standart?
) Prostě takový klasický ranní nevolnosti.
Hned jsem toho využila a pustila jsem se do vaření obídku - mezi svátkama musel vařit manžílek a pak jsem byla párkrát u maminky. Dělám dušenou mrkvičku s vepřovým a vůbec mi to nevadí. Teda trošičku mi ta vůně masa s žaludkem vlní, ale proti tomu co to bylo dřív, je to paráda - to jsem musela kolem kuchyně chodit obloukem.
Taky jsem hned zavolala holičce, jestli nemá čas a světe div se, v půl třetí mažu na ostříhání. To se mi to dneska všechno pěkně daří, mám z toho radost! Tak doufám, že se máte taky dobře a je vám fajn jako mně!!! ![]()
Tak vidíš Vendulko ,na takovou peřinku se už určitě mimísek těší!!!
Helli myslím že to budu mít taky tak nějak…v pondělí jsem měla sliznici 6,9mm.Tak snad budou mít mimískové šanci.A jsem moc ráda,že už je ti líp.Sice tohle znám z dob kdy jsem byla hodně nemocná,ale ne z těhotenství,ale můžu ti říct,že když člověk nemůže úplně automaticky fungovat,tak je frustrovaný.Vždycky jsem si pak říkala..ty jo,ten se má,může se normálně najíst.A pak když je o trochu lépe,tak je to radost,viď?Tak ať tě hezky ostříhají a měj krásný den!!!
Ahoj holčičky!
Tak jak si to tu pročítám, vidím, že se vám celkem daří, to je výborný! Jen tak dál!
Weli, to tvoje oteklý stehno z cetrotide vůbec není vyjímkou, já nemám žádné alergie na léky ale cetrotide mi dalo pěkně zabrat. Měla jsem tvrdý boule přes celý stehno a nemožně to svědilo. Výbornej je na to fenistil gel, doporučila mi ho přímo sestřička v CARu, jsem truhlík, že jsem ti o tom nenapsala hned, ale už jsem na to dávno zapoměla. Až jak jsi o tom psala… ![]()
Weli, buď v klidu, já jsem příkladem toho, že 13 mm není zárukou toho, že se embrya uchytí ![]()
Ahojky, jak se vede? Já jsem teprve na začátku. První kontrolu budu mít až 25, takže do té doby v pohodě. injekce nejsou nakonec tak strašné jak jsem si představovala.
Trošku Vám závidím Vaše zkušenosti. Já o tom všem nevím skoro nic a možná taky dobře, aspoň se nestresuju.
Tak se zatím a buďte v pohodě ![]()