IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
6.1.06 15:20

Dario , já sice nejsem žádnej odborník na injekce, poprvý jsem s nima přišla do styku až teď při IVF, ale s tím rozpouštědlem jsem to dělala trochu jinak. U Dipherelinu jsem to měla 1:1, myslím 1 rozpouštědlo + 1 prášek, tak to bylo v poho, ale pak jsem měla taky léky (asi Menogon), kde jsem to měla dokonce 1 rozpouštědlo na 3 ampule prášku. Na radu sestry jsem natáhla všechnu vodu a postupně ji po trošce (takže vlastně po 1/3) rozdělila do všech 3 ampulí. Pak jsem to postupně všechno natáhla do stříkačky. Snad jsem to napsala srozumitelně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.1.06 15:24

Welinko , tak držím palce! A s tím digi - foťákem mě to už taky napadlo. Hned to půjdu zkusit. Teda hned ne, nejdřív si musím dát sváču, nějak nám zase už vyhládlo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
6.1.06 16:14

Ahoj Míšo,
jsem moc ráda, že jsi zase o kus dál!
Já mám přijít až to dostanu 9 - 10 DC na ultrazvuk a pak teprve mi na:,–(í nějaké léky, tak aspon vidíš, že každé centrum si to dělá jinak, ale budu moc doufat, že nám to dobře dopadne! :D
Měj se zatím moc hazky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.1.06 16:19

Holčiny, zkuste mi některá napsat, jak se vkládají obrázky do diskuze - prosím prosím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
6.1.06 17:50

Helli,
díky za radu, budu to příště (zítra) dělat jako ty. Ještě že jsou tyto stránky a my sestřičky amatérky si můžeme předávat vědomosti!
snad jsem tou první injekcí nic nepokazila.
Jo a ten můj lék stejný jako ten tvůj, pořád si nemůžu zapamatovat ten název, já teda mám nějakou slabší dávku, ale já mívám OVU i bez stimulace, tak to bude asi tím. Snad bude folíků dost a úspěch jako u tebe!!!
Pěkně jsem to tvoje testíkování prožívala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
6.1.06 17:52

Vendulko,
jaké obrázky máš na mysli? Jestli myslíš fotky z digitálu, tak to myslím lze jenom ve fotogalerii.
No a jestli myslíš takové ty metříky, tak s tím ti neporadím, já žádný ještě bohužel nepotřebuju. :(
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.1.06 18:30

Ahojky holky,

jak to tak vidím, tak si tu všichni něco píchají :lol: . já si píchám decapepty a ten je už nachystaný v injekcích - naštěstí si nemusím nic míchat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.1.06 18:47

Dario , to jsi hodná! Já ti budu taky držet pěsti!!! Já Menogon dostala až dýl, až když mi došel Puregon. Folíci mi rostly pomalu, tak jsem musela dokupovat další léky. Puregon byl suprovej. Měla jsem k němu aplikační pero - funguje to vlastně jako klasický bombičkový pero, vložíte ampuli jako bombičku, nastavíte výši dávky, našroubujete jehlu a je to. Prostě ideální zařízení pro amatéry! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
6.1.06 19:09

Ahoj holčičky!
Tak jak to dneska čtu, úplně jsem se v rátila k těm začátkům a k tomu píchání, skoro mi to chybí, klidně bych to podstoupila znovu za vás, ale jen s vědomím, že je to tutovka. :lol: když si vzpomenu, že v létě jsem nebyla schopná píchnout si ani jedinou… na podzim už nebylo východisko a po té první injekci se mi klepaly kolena ještě dvě hodiny… ale stálo to za to.
S těma fotkama z UZ už mě to taky napadlo, mám je v pc naskenovaný, ale ty fazolky - to ještě není ono. V půlce ledna mě čeká další UZ, tak vám sem třeba fotku nějak šoupnu. Jako motivaci pro snažilky!
Tak se mějte krásně, píchání zdar a miminkům zvlášť! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
6.1.06 19:24

Holky,
a braly jste kromě těch injekcí nějaké léky? Já nafasovala Predison, už ho beru druhý den, a budu ho brát po celý cyklus 1/2 - 0 - 1 tbl.
Měly jste nějaké vedlejší účinky, ať se připravím :(:?:

Jdu lehnout k manžílkovi a koukat na Četnické humoresky :roll:

Dobrou noc, zítra sem určitě juknu :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
6.1.06 19:45

Dario,
já brala prednison už před stimulací, po celou dobu - až do 9tt. Brala jsem 5mg denně a nic moc vedlejší účinky jsem neměla, snad jen únava. Ve vedl. účincích je psáno i přibírání na váze, ale toho se moc neboj, to bys musela mít o hodně vyšší dávky. Moje tchýně brala prednison asi 3 roky (z jiných důvodů než my tady :) ) 20 mg denně a přibrala cca 20kg, z toho důvodu jsem se pěkně zděsila, když doktor vyslovil „prednison“. Jinak jsem k němu ještě dostala kyselinu listovou, obojí jsem brala už asi 3 týdny před začátkem stimulace. Přeju ti hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.1.06 22:40

Tak tady máte tu naši vánoční nadílku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.1.06 23:10

Hellísku teď jsem se vrátila ze schůze,a z Prahy.výsledek=hrůza..jen 3 folikuly.V po=poslední UTZ.Ale jsem úplně odepsaná.Sice mě utěšovali,že je lepší 3 kvalitní,než 30 nedozrálých..přesto cítím,že to není OK.

Hellísku ty miminka nejsou vidět..ty mi teda dáváš..zkusíš to ještě jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
6.1.06 23:15

Weli, mě se taky neukázali, až po chvíli, asi trvá než se to načte!
Helli, už jsem ti skoro psala, že nic nevidím a najednou naběhli, jsou úúúúúúúúúúúžasní! :lol: :lol: :lol:
Pa pa a dobrou noc
P.S.: Weli, nezoufej! I když to nevypadá dobře, klidně můžeš mít ze tří vajíček tři mrňata - jako Helík, tak neházej flintu do žita předčasně, nebo dostaneš nasekáno! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.1.06 23:27

Welinko , co to slyším (čtu) za hloupý řeči??? Na množství přece nezáleží, hlavní je, aby byly kvalitní!! Tak hlavu vzhůru, beruško!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová