IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
2.1.06 20:29

Vlaďko, to znám, s místem u počítače. I u nás bývají bitky :D .
Taky jsem si říkala, že nám to napoprvé nevyjde, že tolik štěstí nemáme. Pak jsem ale věřit začala, no ale ono to stejně nevyšlo. Ale víš co, neklesej předasně na mysli! Zas jako není důvod, aby to nevyšlo napoprvé :D . A ty už víš, jaký budeš mít protokol? Promiň, jestli si to tady už psala, těch příspěvků je různě všude tolik, že se mi to pak vždycky plete 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.1.06 21:24

Helli,
no to je teda fičák! V:,–(ila bych u tebe 90% na dvě a 10% na jedno. Ale vyrazila jsi nám dech! Kdyby to tak šlo, abys třeba jedno mohla někomu věnovat. Držím palečky, ať je vše tak jak má. Drž se holčičko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
2.1.06 21:37

Ahojky Vendy , Dr. už mi to rozepsala a ve středu bych měla začít. Já tomu moc nerozumím, ale snad Vám to něco řekne (Decapeptyl, Puregon + Monogon) Jak říkám moc mi to neříká, teďka ještě beru Jeanine a léky na štítnou žlázu. No ale uvidím jak to začne tento týden. Už se mi to krátí. Člověk musí něčemu věřit. Moje známá byla dvakrát na IVF a nic, potom si udělali delší pauzu, že na další počkají a teď čeká dvojčátka. Je jasné, že stimulace a to vše kolem jí pomohlo, ale nakonec to stejně vyšlo. Takže hlavně nestrácet naději a brát to tak jak to příjde. Ono se to sice pěkně říká, ale každý měsíc (dva roky) jsem byla vynervovaná a ono nakonec nic (měření teploty a můj cyklus se blížil dvoum měsícům), takže trošku si dovedu představit jak se člověk může cítit po sklamání. Nakonec to stejnak dobře dopadne. Doktoři už jsou dneska dost dobří a podle toho jak v Unice vystupují, tak jim i dost věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.1.06 08:32

Teda Helli, to je sila!!!!!!!!!
no, jak uz nekdo rikal radsi dve nez zadne… a vy jste to vzali hopem :o)
ale ne, ja osobne se priznam, ze bych asi tri nezvladla!
tak at vsechno dopadne tak jak ma!
musis nas prubezne informovat! opatruj se a vsechny ostatni taky!
 Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.1.06 08:38

Ahoj Míšo,
opět první :lol: ! Na trojčata bych se taky necítila. Vždycky říkám - 2 ruce, 2oči, 2 děti, to jde. A na tři by mi už něco chybělo.

Vlaďko,
máš stejné léky jako já, dlouhý protokol. Já jsem v Unice taky moc spokojená. Včera s námi Prof.Malý rozebíral to neúspěšné IVF a byl skvělý, fakt bezvadný přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.1.06 08:54

ahoj Vendo (moje sestrenka se taky jmenuje vendula a ma dceru apolenu) to jen tak pro zajimavost :o)
a to jsem dneska prisla pozde!
no, ja uvidim jak to dopadne ve zline a kdyztak presidlim za vama…
venku moc snezi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.1.06 09:06

U nás taky chumelí. A jak se ve Zlíně spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.1.06 09:18

myslis ve Zline jako v centru? no, i kdyz nam to nevyslo tak zatim asi ano…
sice nas doktor je trochu divny, on je asi slovak a ja mu obcas nerozumim… ale to je asi muj problem…
a odkud vlastne jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.1.06 11:36

Z Rožnova. Ale nám Dr. hned doporučila Unicu, že je tam zná a má s nima výborné zkušenosti. Taky nám to tam sice na poprvé nevyšlo, ale přesto jsem spokojená :D , určitě dělali, co mohli, že jo. Dříve jsem si psala s jednou Míšou ze Zlína a ta právě přestupovala ze Zlína do Unicy, že s nima nebyla spokojená, tak proto se ptám. Ale určitě se najdou i nespokojené páry s Unicou a ostatními centry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.1.06 11:50

skanzen? tam je krasne!
no, ja si taky myslim ze u nas udelali co mohli… mozna ale nevim, co mohli udelat vic…
kdyztak pak budu chtit info o te Unice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.1.06 17:21

Ahoj všichni,
Vendulko , mám jeden dotázek. Když jsi si píchala Agolutin, nepamatuješ si, jak jsi měla velké jehly? Nebo vlastně Welinko , ty jsi bývalá zdravotní sestřička, tak bys mi taky mohla poradit, viď? Manžel mi ho píchá do zadku a zatím jsem vždy v lékárně dostala jehly 0,8×40mm. Dneska jsem si vyzvedávala nový, tentokrát v lékárně u nás v Tachově a až doma jsem zjistila, že jsou nějaký malý - jenom 0,5 x16mm. Myslíš, že to stačí na olejový injekce nebo je mám zítra dojít vyměnit?

""http://tickers.baby-gaga.com/p/fly224bs___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…224bs___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
3.1.06 17:21

Ahojky berušky,
ted jsem se vrátila z Prahy z centra a musím říct „jinej kraj, jinej mrav“!
Doktorka mě prohlídla, uznala že je vše jak má být. Navrhla mi, že počkáme do další MS, a zkusíme KET, byla jsem smířená s tím, že budeme muset čekat, ale věřím jí, že dělá správně!
Ptala jsem se jí, o kolik je pravděpodobnost početí při KETu a ona říkala, že za poslední dobu mějí velké úspěchy, asi 35%, což je dost!!! :D
Ještě jsem se ptala kolik nás to bude stát a říkal, že za KET se u nich platí 4 000Kč. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.1.06 18:02

Hellísku :lol: to určitě nebudou jehly na muskulárky(musculus=sval)…jehly na injekce do svalu musí být dlouhé právě proto,aby se ta látka dostala skutečně až do svalu!!!! Pokud jsou krátké(promiň-neznám jejich šíři-ale jen podle barev)=tak raději do té lékárny zajdi.Na muskulárku jsem u hubených lidí brala jehličku černou,ideální jsou ale zelené.Tak držím palečky.Jak se dnes cítíš?

Lenísku nejezdíš ty taky do Iscare?podle cen,zkušeností,…každopádně myslím na tebe a je dobře,že můžeš na KET jít hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.1.06 18:53

Welinko díky, já si to myslela. A máš pravdu - ty co mám teď z plzeňský lékárny jsou zelený. Tyhle nový jsou tmavě žlutý. Tak tam hned zítra naklušu znovu. Už se těším na ty pohledy! :? Jinak dneska je mi po dušičce mnohem líp. A fyzicky taky, vůbec mi nebylo špatně, ťuk, ťuk ťuk… :lol: Akorát mi to trošku pokazila moje vedoucí. Musí mít neustálý přehled o tom, co se mnou je, nestačí jednou za měsíc říct, že dál marodím. Věděla, že 2. jdu na ultrazvuk, tak samozřejmě hned volala, jak jsem dopadla a kolik tam máme těch miminek. Není mi moc příjemný to říkat každýmu. Nejbližším jo, to je jasný, ale proč to mají vědět všichni? Je hrozná a já jsem ťunťa, nedokážu ji něčím odbýt nebo zalhat. Při tom by stačilo říct, že tam nebylo nic vidět a bylo by to. :(

Lenísku , to je fajn, že můžete jít hned, viď? Doktoři určitě ví, co dělají, tak je to tak určitě v pořádku. Mám radost za tebe!!!
""http://tickers.baby-gaga.com/p/fly224bs___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…224bs___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.1.06 19:26

Weli, já už nemám originál balení, ale ta jehla je dlouhá 38 mm (délka toho, co má zajet do svalu), tak nevím, jestli jsem ti poradila.

Leni , já myslím, že úplně nejdůležitější je to, jak se ty cítíš. A jestli teď víš, že JO, tak JO :D . Kolik máte mražáčků?

Helli , jak jsem ti včera psala o té holčině, co taky čeká tojčátka (a čeká ji redukce), tak psala dnes na neplodnost a hledá někoho s podobnou zkušeností. To jen, kdyby sis o tom chtěla popovídat. Doufám, že to nevypadá nějak hloupě, že bych ti to vnucovala, to bych vážně nerada, jen jsem myslela, že by ti to třeba pomohlo.

Jo a u nás stojí KET 3.500 Kč, pokud je k tomu AH tak +3tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová