IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
30.12.05 23:05

Ten anonym jsem byla já. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.12.05 23:13

Hellísku asi jo.Jenomže není divu,že nad tím přemýšlíme…vždyť nejde jenom o nás,viď.Je to důležitá etapa v našem životě.Jsi moc hodná,že jsi se mi ozvala.Fakt mě to vystrašilo.Asi budu muset brzdit…nějak se snažím udělat co nejvíc práce a stihnout hrozně moc věcí…abych pak fakt mohla dodržet ten klídek po ET.A to je špatně,asi. …myslím že to tvoje špinění může souviset…prý po IVF bývají po punkci a ET drobé hematomky,které se buď vstřebají,nebo odejdou v podobě špinění.Anebo si mimísek vytváří pořádnou síť kapilárek…a po tom se může i krvácet.To vím ze školy.Co se stimulací týče,jsou to pro mě neznámé vody.Tak jsi moc hodná,že mě chápeš. ..Helli ty jsi měla PK?Na jednu stranu jsem ráda,že jsme se pro ni rozhodli a na druhou..většinou prý nezbudou žádní eskymáčci(tak jim říká manža :P )..tak ti nevím.Jsi zlatíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
30.12.05 23:48

S tím špiněním to snad tak bude. Byla jsem z toho včera vyplašená. I když vlastně já hned ne. Já se většinou snažím všechno brát s chladnou hlavou a hledám třeba na netu, jak to bylo u jiných, ale manžílek mě vždycky totálně vyplaší. Je hodně starostlivej. Nakonec to dopadá tak, že mi na:,–(í brouka do hlavy a on mě utěšuje, že je to v pohodě. :)
My jsme PK měli. Ale byli jsme v CARu domluvený tak, že se oni sami rozhodnou až podle počtu a kvality embryí, jestli nám ji udělají nebo ne. Takže v den punkce jsem vlastně ještě nevěděla, kdy půjdu na ET, to jsem se dozvěděla až druhý den. Taky jsem se bála, že nám nezbydou žádný na zmražení. Naštěstí máme ještě 4 eskymáčky, jak jste je hezky nazvali. :) Všichni PK doporučujou, zvyšuje se pak šance, že se embryjka uchytí. Je to pro tělo určitě přirozenější. Věř tomu, že jste se rozhodli správně!! Už půjdu na kutě. Dneska jsem to nějak přetáhla. Dívala jsem se na Schindlerův seznam,ale teď jsem s hrůzou zjistila, že končí až v 1, takže to vzdávám! Tak dobrou noc a hezký sny! A všechny chmury z hlavy ven!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.12.05 23:51

Sladké sny tobě,Hellinko :D ,i maličkému a manžílkovi.Hodím se do klidu,slibuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
31.12.05 12:24

Ahoj holčičky!
Helíku , to špinění opravdu nic nebude. Prožila si ho snad každá holčina, co už je těhulinda. Jen mě se vyhýbá - ne že by mě to mrzelo, to ani trošku.
Weli , jak jsi psala o té PK, to si opravdu dopředu nevybereš. Já ji chtěla pokaždé, ale pokaždé to s našima embryjkama vypadalo tak mizerně… Podruhé jsme dokonce třetí den po punkci měli už jen jedno, tak mi ho tam rychle šoupli, než by bylo pozdě. Může za to hodně kvalita spermií (až si půjdem pro druhé mimi, budeme muset mít dárce, manža už to bere špatně teď, a to nemáme ještě ani to první :? ). Jestli to půjde, určitě vám ji doporučuji!
Pa pa berunky a šetřete se, silvestr bude ještě mockrát! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
31.12.05 13:24

Holčinky přeji vám krááásného Silvestra a do nového roku vše nej nej nej…což je zdravíčko,štěstíčko a miminečko :lol:

Děkuji za všechny rady,zlatíčka.Jen by mě zajímalo…jestli mražení embryí stojí 5tis,nebo doktorka myslela KET.Za mražení by to byla pěkná suma,tedy :roll:

Manžílek mě naučil,protože chodí do nějakého modelářského fóra,vkládat fotky k příspěvkům.Tak zo musím vyzkoušet.Pokud se mi to podaří,na fotečce je „naše psí miminko“.Je to naše láska.Bišonek Jůlinka,která oslaví 11.1.2006 své 1. narozeniny…

http://onpo.album.cz/…49a20c3f.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
31.12.05 16:22

Tak už se mi snad podaří tu fotečku vložit…kdepak všichni jste?

http://onpo.album.cz/…10e600db.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
31.12.05 17:30

Welinko, to je krááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááásný drobeček!
Snad přežije silvestra bez úhony. Budete doma? My jdeme do mlýnské krčmy, kde nás čeká raut, skoro celý den nejím, aby se toho do mě hodně vešlo :lol: , ale asi tam bude nakouřeno, tak brzy pomažu domů, nikdy mi kouř nějak extra nevadil, ale teď ho nesnáším.
Hezký nový rok berunky a pište, ať víme, že jste v pořádku! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
31.12.05 17:38

Barbánku máš pravdu..maličké jsem teď chtěla vyčistit ouška…a někdo venku zkouší rachejtle…je úplně vyřízená.Máme s manžílkem nějakou střevní chřipku,tak budeme doma.Vlastně jsem nikdy nikde jinde na Silvestra nebyla… …jinak dneska mi manžílek poprvé sám píchnul Gonal,měl z toho chudák trauma…a protože to bylo do stehna,velká část vytekla. :roll: :roll: No,tak uvidíme.Jinak mi ho píchá sestra,AROvá sestřička…

Na všecičky moc myslím a přeji překrásný večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
31.12.05 19:27

Marty tak to mě těší dvojnásob,vlastně trojnásob..vím,že v dnešní době nám odcházejí jen ti nejcennější a nejhodnější lidičkové.Nějak je všechno naruby…copak ti všichni špatní mohou druhé ovlivnit k dobrému?Právě lidi,jako byla tvá maminka,a lidé kolem mě,co odešli…byli pro svět přínosem.Nechci přemýšlet nad tím,že tady zůstane jen zlo. :cry: :cry: Tak my čekatelky na těhu,si předáváme štěstí a určitě jsou to dobré skutky.A protože toužíme po miminku, je to ta nejlepší cesta k tomu,vychovat úžasného človíčka!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.12.05 20:08

Ahoj holky,

chci Vás všechny moc pozdravit a popřát do Nového roku 2006 jen to nejlepší.Ať se Vám vše splní / všichni víme co/ a jste v novém roce spokojené a šťastné maminky.
Přeju Vám moc a moc síly bojovat s nepřízní osudu,ale i na Vás se usměje štěstíčko a stojí za to bojovat.
Hodně zdravíčka a jen to dobré přeje Naďa a zkumavková ICSI Niki /16m/
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
1.1.06 11:27

Milé berunky, všem přeji krásný nový rok plný štěstí, zdraví a radosti! Všem snažilkám vytoužené // a těhulkám pohodové těhotenství a zdravá a šťastná miminka!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.1.06 19:04

Marty moc mě tvůj osud zaujal.V mém životě se odehrávají taky takové „zvlástní“ věci.O neskutečně zlých lidech kolem nás bych mohla napsast román.Ale mě pomalu začíná docházet,proč se tak děje.Jenom myslím,že do tohoto fóra patří jenom pozitivní věci,a pokud by jsi si chtěla popovídat…tady je můj mail: sognatore@centrum.cz

..foukám bolavou dušičko,princezno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.1.06 19:07

Berušky jak se všem daří?Já jedu zítra na další ultrazvuk…nějak už nemůžu „dospat“.Chytili jsme s manžou hnusnou virózu,…tak se vzájemně léčíme. Vladěnko kdy začínáš stimulovat? Helli prosím ještě,když jsi měla PK,za jak dlouho jsi šla na ET?A dávali ti 2 nebo jenom 1 miminko.Díííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.1.06 20:38

Welli, vím, že si se ptala Helli, ale kdyby tě to náááhodou zajímalo :lol: , tak já měla punkci v pátek a ET v pondělí. Samozřejmně s PK. Ve vyjimečných případech se čeká o den více. A na zmrzlinky čekali až do čtvrtku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová