IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
28.12.05 11:22

Ahojky holčičky,
moc vás zdravím po vánocích, každý den na vás koukám, co píšete a jsem moc ráda, že se máte dobře! :lol:
Ted mám ale nějaké špatné dny, nevím co bych vám napsala, ale je mi nějak smutno, mám depky, tak se radši nezapojuju do diskuse. :(
Asi to přestane až po novým roce, až půjdu na kontrolu do CAR a dozvím se co bude dál. Pak začnu chodit do práce a budu mít trochu jiný myšlenky.

Welli, kam chodíš v Praze do CAR? Já chodím do Podolí!
Mějte se holčinky zatím moc hezky a opatrujte se!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.12.05 12:23

Lenísku teď je nějaké uplakané období celkově.Nějak to pozoruji v rodině,u sebe,u známých.Asi si chce ten starý rok ještě před nástupem nového,zařádit.Já jezdím do Iscare.Říká se,že je nejdražší…Měla jsem špatnou zkušenost s Pronatalem(hodiny čekání,nevědomost sester,neustálé střídání lékařů,…) a laxní přístup..„dyť jste mladá“…tak jsme se přihlásili do Iscare do Liberce.Ale to byla hrůza.Léky na IVF mi neobjednali ani po půl roce(přesto že mi to bylo neustále zapisováno do zpráv že objednali),myslím,že to tam řídí spíš sestra(s.Flesnerová),než lékařka.A po zlé zkušenosti mé kamarádky(která na léky čekala taky půl roku!!! a která ani netušila,co ji v Praze=kam se k hlavním výkonům jezdí,co s ní budou dělat.neměla léky bezprostředně po punkci,…a když jí po transferu řekli,ať přijde na krev,chuděra čekala několik dní a výsledek…pak jí zavolali,že se rozbila zkumavka s krví!!!)=no úděs.Varuji před Libercem všechny!!!!V Praze se nám začali neskutečně věnovat..zaslechla jsem i slova…další z Liberce..musíme s tím něco dělat.Tady v Praze mám svou lékařku,můžu si brát manžela na ultrazvuky,kdykoli zavolám-odpoví na všechno…a hlavně…už se to hezky hýbě…už jsem začala stimulaci.To prostředí mi dělá hrozně dobře.A myslím,že to je moc důležité!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
28.12.05 13:19

Ani nebudete věřit jaká maličkost mi dneska zvedla náladu!
Krásně u nás od rána sněží!!! :lol: Tak jen čekám na vycházky a vyrazím s Beníkem do lesa, miluju když sněží a nemusím na silnice!
Jinak na Pronatal v Praze jsem slyšela jen samou chválu, mají zde prý velké procento úspěšnosti. Po nezdařeném prvním pokusu jsem měla takové divné pochybnsti, jestli bych něměla přejít jinam, jestli pro úspěšnost dělají maximum, ale ted jsem se už uklidnila a říkám si, že jsem vlastně v Podolí spokojená. :D Toto centrum funguje teprve rok, tak doufám, že jsem udělala správně!!! Mají zde nejmodernější vybavení a je to tam nové a útulné!
Za chvíli mám vycházky, už se nemůžu dočkat procházky!!! Pa pa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.12.05 13:30

Tak HCG 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.05 15:03

Vendulko, to mě moc mrzí. Nevím, co bych ti měla napsat. Zřejmě neexistujou slova, který by v tuhle chvíli byly pro tebe ty správný a utěšující. Snad jen, že ti přeju hodně vnitřní síly, abys to překonala a mohla jít s nadějí do dalšího pokusu!!!!

• Citovat
  • Upravit
314
28.12.05 15:05

Anonyma tipuju na Leni?
Asi víme všechny, jaké to je. Ono to přejde. Spíš jsem strašlivánsky naštvaná, na pozitivní testy z moče. Když jsem ráno šla na krev, byla jsem si téměř jistá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.12.05 15:14

Kdepak, anonym jsem byla tentokrát já, Helča. Nechápu to, 2 měsíce jsem byla neustále přihlášená, protože mi to prostě nešlo se odhlásit a najednou mě to vyhodilo asi samo nebo co. Ani jsem si toho nevšimla. Ta technika je prostě věc. :)
Vendul, už víte, kdy půjdete na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.12.05 15:16

Aha, tak Helli!! :D
Já jsem přihlášená pořád, a když u mně byla kamarádka, tak jsem zjistila, že odhlásit se prostě nemůžu.

O KET právě zjišťuju informace. Máme 2 mražáčky a nejraději bych šla další měsíc. Ale vůbec nevím, jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.12.05 15:39

Tak v tom ti neporadím. Vím, že se někde psalo, že na KET se může už další měsíc, takže teoreticky bys měla počkat na menzes a pak už mít nějakou přípravu na transfer. Ale je to jen moje laická představa. V CARu ti určitě všechno vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.12.05 16:23

Vendulko, to není možný! Vždyť tam ta čárka byla! :cry:
Jestli je to fakt tutovka, tak bys měla dostat mršku a hned ten cyklus se můžeš pokusit o KET. Zavolej si do caru co nejdříve, nejsem si jistá, jestli se s hormonální přípravou nezačíná už během mršky. Je to hrozná škoda. Drž se Vendulko, jsme s tebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
28.12.05 16:25

Ahoj Vendulko,
i já nevím co ti ted napsat! Prošla jsem si tím sama a vím jaká je to beznaděj! Ale věř, že to překonáš, určitě budou dny,/jako jsem měla po dlouhé době dneska já/, ale přejde to a zase se budeme těšit na něco dalšího! :lol:
Ted budeme mít asi stejné otázky týkajících se KETu. Já se dozvím informace přímo z centra 3.1., tak uvidíme. Chceme na to jít taky hned, tak jsem zvědavá! :)
Jinak co se týče testu z moče!!!
Kamarádka si ho dělala minulý týden, protože se ji spozdila MS a ukázala se jí druhá čárka, ale jen slaboulinká. Druhý den si ten samý tip testu udělala znovu a zase to samé! Zkusila to do třetice, ale na manželově vzorku moči a ejhle, test byl taky pozitivní!!! :x
Nerozumím tomu, ale fakt mě fascinuje, že nás čekatelky takhle matou!!! :twisted:
Takže Vendulko, drž se, vybreč se z toho a věř, že bude líp! :P Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.12.05 16:45

Berušky děkuju moc za podporu. Zítra ráno volám do centra, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.12.05 19:01

Vendulko nebuď zklamaná…můžu se vám všem přiznat?Já měla slabě pozitivní 3 testy a zapřísáhla jsem se,že už si nikdy žádný nekoupím.V sobotu jsem cítila,že už asi MS přiletí a tak jsem honem otestovala..uklidnilo mě to…a pak mě ta MS srazila úplně k zemi.Zpětně mě napadlo,jestli za to nemohl Pregnyl,dostala jsem ne jednu,ale dvě ampule..jestli jsem ho neměla v tělíčku déle.Vendulko taky teď hledám sílu..zítra jdu k té paní přes kineziologii,reiki,..a tyhle metody…a když mě něco „nastartuje“,hned ti dám vědět..a třeba by ti taky někdo mohl tam u vás pomoci.Posílám ti sladkou pusu a foukám bolavou dušičku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.12.05 19:35

Já jsem taky zkoušela léčitelku, homeopata, patogenní zóny a tak. Ale po takovém tom prvotním nadšení jsem trochu vystřízlivěla. Ty finanční náklady byly neskutečné a výsledky upřímně žádné. U nás toho moc není. Chtěla bych cvičit Mojžíšovou, ale pod rehabilitačním dozorem - ovšem u nás to nikde nedělají. Ale asi koupím videokazetu, alespoň něco. O reiki jsem hodně četla, ale nevím tu poblíž o nikom. Začnu to ale zjišťovat, ať něco dělám. V Unice prý musí být mezi neúspěšným IVF a KETem 4×M, takže mám nějaké tři čtyři měsíce čas.

Jsem ráda, že na tuto diskuzi chodím. Jasně, že jsem smutná, nešťastná, zklamaná a uřvaná, ale je to milé to vaše povzbuzování, takové pohlazení na smutek na duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.12.05 19:51

Berušky mohly by jste mi napsat,kolik jste doplácely za Gonal,Cetrotide,Ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová