Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leničko moc a moc děkuji.
Jsem na jednu stranu moc vděčná,že můžu na stimulaci jít tak brzy…jinak bych tu MS nesla úplně jinak.To je jasný.Nějak mi nejde do hlavy,proč to takhle dopadlo.Ještě dneska ráno jsem měla vysokou BT…vypadalo to tak jasně.Hlavně se divím té sliznici.Měla jsem potíže s nízkou sliznicí…ke konci cyklu jsem ji mívala kolem 7-9mm…snad mi jen tělíčko chtělo ukázat,že je na mimíska připravené na 100%.O mikroptratu přemýšlet nechci.
…děěěkuji za podporu.
..copak Vám holčinky přinesl Ježíšek?
Na všechny moc vzpomínám.Kdepak se toulá ta Vendulka?
Wellinko, mě Ježíšek přinesĺ krásnou knihu o matce a dítěti, manžílek ji kupoval v době, kdy jsme ještě netušili, že se to nepovede. ![]()
Už ji mám skouklou od shora dolů, moc ráda v ní listuju, tak jen doufám, že ji brzo využiju v praxi! ![]()
To víš že ji brzy použiješ..a kdypak se chystáte na další pokus?Vůbec nevím co všechno bych měla pro úspěch udělat.Přitom teď jsem byla maximálně v poho…a nic.Takže to asi nechám na přírodě.Teď se jenom modlím,abych zítra dobře pořídila.Jinak já jsem dostala hodně dárečků..ale nejvíc mám radost z bezdrátových sluchátek.Paradoxně.Jsem o 3 místnosti dál než je hifi věž a krásně si poslouchám.To teda manža trefil..
Já jdu na kontrolu a na konzultaci 3.1. takže tam se dozvíme co dál! ![]()
Máme zmražených 8 embryek, takže nás už nečeká stimulace, ale jen KET . Pořádně nevím co to obnáší, nejvíc jsem se dozvěděla zatím od vás, ale určitě další pokus chceme podstoupit co nejdříve! Jsem z toho ale trošku nervozní, je to už druhý pokus, manžílek včera začal mluvit o tom, jestli bychom se, když nevýjde ani drúhý, nezačali zajímat o adopci! Celkem mě překvapil, je moc hodnej, že by šel i do takové možnosti, ale zatím se mě to nechce řešit. Nedovedu si představit, že bych nebyla nikdy těhotná a to naše mimi bych nenosila v bříšku! Víš, píšeš že si pro úspěch udělala maximum, můžu jen říct, že příště budu na sebe dávat mnohem víc pozor, budu víc odpočívat, je to těžké když ti nic není a ležet v posteli a nic nedělat. Ten durhý týden jsem začala chodit s pejskem ven a procházka se protáhla na hodinku a to příště určitě dělat nebudu!
Jinak Ježíšek byl na mě moooc hodnej, přinesl mi parfémek, byl dost drahej, myslela jsem že si ho nezasloužím, ale manžílek je moje zlatíčko a koupil mi ho. Říkal, že si ho zasloužím!!!
Tak nevím!!!
Jinak ptáš se co by si měla pro úspěch udělat!
Je to těžké, každá z nás ti řekne, aby si byla maximálně v pohodě, psychicky v klidečku, nemyslet na to, ale sama víš, že je to těžké na to nemyslet!!!
Přeju ti moooc štěstíčka! ![]()
..máš pravdu.Já už taky začínám přemýšlet,co se bude dít,když to nevyjde…máme za sebou 3 inseminace a jsem po 4letech už nějaká smířená?,že nikdy miminko mít nebudu.To je ale asi tím zklamáním,které jsme tolikrát zažili.Před zahájením stimulace oba s manžou zajdeme na reiki a na kineziologii…ať nám připraví tělíčka i duše.Četla jsem,že musí mít oba!! partneři v rovnováze energie těla.Tak uvidíme.zatím se měj moc hezky a zítra se ozvu.Papa
Ahoj holčiny, já tu nakukuju každý den, a tu se nic neděje
. Jo testovala jsem dnes, 14.den po ET a nic. Docela jsem z toho měla depku -píšu si s holkou, která chodí ke stejnému Dr., měla stejné léky a na ET šla den po mně. Testovaly jsme dnes obě a ona měla //. Tak jsem to ořvala
. Samozřejmě. Manža pak ten test zkoumal a tvrdí, že je na něm ta druhá čárka taky - ale jen takový stín. Tak jsme na to hleděli oba a asi tam náznak je, ale nevím, jestli si to jen nevsugerovávám. Mám testovat až ve čtvrtek, tak možná zkusím ve středu, no ale ve čtvrtek určitě. No tak když to ráno bylo takové, tak jsem pak šla se psem to trochu rozdýchat - manža udělal zatím obídek, a pak jsem celé odpoledne prospala u telky.
Taky jsem si říkala, že bych ráno zkusila na polikliniku na krev, ale docela se bojím, možná je lepší v té nevědomosti ještě chvíli setrvat, co myslíte?
Jinak vánoce u nás byly moc fajn. Byli jsme poprvé sami u nás nahoře, a teprve po večeři a dárcích jsme šli dolů ke tchánům (jinak jsme byli ještě letos s nima). Byla jsem i docela na měko, protože jsem od manže dostala dárky, které jsem moc chtěla, a ani bych neřekla, že mně tak poslouchá, co říkám
. Jo mimochodem taky parfém. A dole jsme dostali robota BOSCHE, takže super.
Teda chtěla jsem napsat, že s tchánama jsme byli ještě loni, ne letos ![]()
Ahoj Vendulko, že ti testík dneska nevyšel ještě nic neznamená, uvidíš že tam nakonec budou //. Moc na tebe myslím, jak si psala, že budeš testovat v pondělí, tak jsem pořád nahlížela jestli se ozveš! ![]()
Posílám ti moc štěstíčka a hlavně bud v klidu. Pa pa. ![]()
Děkuju Leni, jsi hodná. Tak myslím, že jsme všechny nakukovaly, ale nepsal nikdo ![]()
Vendul taky jsem na tebe moc vzpomínala.A uháněla tě o napsání!!
Moc se těším na tvé //.Každá dobrá zprávička mě teď posílí na další pokud,tentokráte na IVF.
Tak holčiny, abychom v tom teda měly jasno, půjdu ve středu ráno na krev
, ale bojím bojím
. Tchyně volala kámošce, co pracuje v laborce a ta mi vzkazovala ať přijdu a hlavně, ať si nedělám testy z moče, že je to o ničem. Tak mi trošku zvedla náladu, ale na jak dlouho nevím
Jo a ještě pro zajímavost: Četla jsem o tom a zažádala si o nějaké další informace, tak můžete mrknout. Může to být zajímavé, jen o ceně nic nevím:
//Ahoj Vendula, přeji ti příjemné prožití svátečných dnů a v novém roce splnění všeho, co si nejvíce přeješ. Posílám ti informace o šetrnější metodě, na kterou se ptáš.
Faktory, které na nás rozhodujícím způsobem působí, jako jsou životní styl, životní prostředí a strava, jsou pro naše tělo velice často zátěžové. Náš organismus se s tímto vyrovnává někdy dosti obtížně a stává se, že dojde k nerovnováze minerálů a stopových prvků v organismu. Přesné informace o konkrétním vybavení organismu minerály se dají zjistit z vlasů, metodou atomové spektrometrie. A cílenou suplementací a úpravou stravy je možné tento stav napravit. Je docela možné, že i jinak zdravý člověk trpí jistou minerálovou nevyvážeností, která způsobuje problémy např. při početí nového života. Více se o této metodě dozvíš na adrese www.celkovezdravi.wz.cz. Je tam docela dost informací, budeš-li chtít ještě něco vysvětlit, ráda ti pomohu. Rozhodneš-li se pro analýzu, budu ti také k dispozici. Tato metoda je ověřená a vím ze své praxe i ze zkušeností lékařů, kteří tuto metodu používají, že v případě obtížného početí je velice účinná.
Srdečně tě zdravím a příjmený den//
Vendulko přesně vím co cítíš…ani nevíš jak.s těmi odběry..tolikrát jsem byla zklamaná(ale ne po umělém!!!),že když kolem laborky jen procházím,přijde na mě průjem
..moc bych si přála,abych nemusela na žádný odběr,přišla na gyndu a mimi už bylo vidět na UTZ.
…sdílím s tebou pocity a moc,ale strašně moc,se těším na tvoje miminko.Ten odběr je jen maličkatý strach,maličkatá zkouška…na cestě za nesmírným štěstím.Z celého srdce ti ho přeji!!!!!!
Weli, děkuju, si zlatá. Ty si jedeš zítra pro léky? Jaký máš protokol?