IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
18.12.05 13:23

Stellinko a ostatní berunky…
Ten týden po IUI byl nejhorší.Bolesti,zvracení,…únava,kterou jsem nemohla překonat,…teď z toho zbyl „jen“ pocit tlaku v těch zádech(moc ale neodpočívám,párkrát za den se natáhnu,…ale jen ležet mi nejde),v noci jsem nejčilejší,přes den se mi občas zvedne žaludek(to přičítám Utrogestanu) a při delším stání se zamotám.všechno to ale přičítám tomu Utrogestanu.

…z celého srdce vám holčičky děkuji za ta krásná slova naděje.Díky díky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
18.12.05 17:44

Ahojky berušky, :D
nedá mi to se vás nezeptat, dloumá mi tó v hlavě!
Skoro všechny píšete že si pícháte Agolutin, a mě vrtá hlavou, proč mě v centru taky něco takovýho nedali, víte říkám si, že kdybych si třeba ještě k tomu Utrogestanu něco píchala, tak že to mohlo dopadnout jinak. Nevím jestli na mě chtěli šetřit, byli jsme ochotní si pro větší pravděpodobnost na cokoliv připlatit, ale jen co do centra půjdu, tak se na to zeptám!!! :? ¨

Welliku, jak se daří, doufám že jseš v dobré náladě! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.12.05 18:14

Lenisku já také nic nepíchala.Mám Utrogestan do dneška.každý lékař jiná metoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
18.12.05 18:44

Ahoj berunky!
Já se dneska snažím něco dělat, ale moc mi to nejde, pořád jsem hrozně unavená a zmůže mě i krátká procházka. Jinak se mám fajn, mrně snad roste, manža je přesvědčenej, že to bude kluk, tak ho straším holkou.
Jinak Leni , já taky nic nepíchala, jen ten utrogestan - do 12.týdne, prednison do 9. a kyselinu listovou. Tu i ten prednison jsem brala už před stimulací. Určitě si to dělá každý CAR po svém, ale třeba já při tom prvním pokusu brala úplně jiné léky, jak na stimulaci tak potom. Doktor řekl, že zkusíme změnu, že to třeba pomůže. A pomohlo. Tak třeba pak nebudeš mít utrogestan a budeš píchat agolutin. Kdo ví, hlavně aby z toho bylo mímo.
Tak se mějte kočičky a odpočívejte! Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.05 19:20

Leni,
já si myslím, že Utrogestan má úplně stejnou funkci jako Agolutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.12.05 19:20

Barbánku mám dotaz jak bereš tu kyselinu listovou.Mě jí doktorka také napsala ale v lékárně mě nenapsali jak jí brát tak beru 1 denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
18.12.05 20:02

Stelli,
já mám 10 mg (zjistila jsem, že jsou různé dávky v 1 tabletě) a mám brát jednu ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.12.05 07:46

dobré rano, zdravim ze zasnezeneho zlina!
musim se pochlubit (doufam ze to nekoho nerozesmutni!) pres vikend jsem byla 2× mrknout na to mimco co se narodilo v patek, je uplne super, ale takove malinke, sice jsem si ho chovala, ale moc jsem se bala…
a normalne tam zrovna byla sestricka, maminka kojila a najednou ta sestra ho vzala a brnkla mu pres rtiky, pry prestal dychal jak moc asi tahal to mliko… byl to docela sok…
ale jinak byl krasny, akorat kdyz ho rozbalila ten pupik jeste nemel ustrihli nebo co a vypadalo to divne… a ma moc vlasu… no, proste krasne miminko…
tak at takove mame brzo taky!!!!
preji krasny den
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.05 08:51

Krásné ráno Míšo,
mě o víkenkdu vrzalo hlavou, proč se o víkendu neozýváš, ty máš počítač asi jen v práci, vid?
No nic se nedá dělat, hlavně že si s náma v týdnu! :lol:
Jinak já od jakživa miluju děti, dýchala bych pro ně, tak jsem celkem ráda, že ted momentálně v mém okolí nikdo mimi nečeká, asi by mi to bylo moc líto!!!
Jinak u nás v Praze poprvé napadl taky sníh, je tu celý víkend, tak doufám že si mojemu manželovi ve Zlíně přihrnula sníh, protože tam dneska jede služebně! :P
Jen doufám, že aspon vydrží přes svátky!!!

Jinak jsem se tě Míšo ještě chtěla zeptat.
Ty ted čekáš na menzes a jdete na to znovu? Zjištovala jsi už co to obnáší, myslím tím příprava /léky a tak/, ceny a podobně?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.12.05 08:56

Promin Míšo, zase mi to nejde se přihlásit!!! Lenča.

• Citovat
  • Upravit
161
19.12.05 08:58

…tak už jsem to napravila!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.12.05 09:14

ahoj Leni, no, v praci uz tu diskuzi mam skoro jako drogu, i kdyz doma manzel ma pocitac, ale pres vikend si na to skoro ani nevspomenu… i kdyz tento vikend jsem si vzpomela, a uz se tesila na pondeli jak si poctu…
no, priznam se ze dalsi postup jsem jeste nezkoumala, zrovna vcera jsem se ptala manzela kdy ze to vlastne do toho centra mame volat… ja vim jsem nezodpovedna… ale kdyz nam oznamili tu spatnou novinu, tak jsem nemela naladu se na neco vyptavat… ale mluvil neco o zvetseni te sliznice, treba jen nejake naplasti nebo co… ale necham se rada poucit! :)
normalne me prekvapilo… ta nase znama mela v porodnice „protekci“, nechteli ji nastrihavat, a pry uz mela pul hlavicky venku, pak zjistili ze to nepujde, tak mimco zajelo zpatky a provedli nastrih…
no, ja ten snih vecer zametla, ale zase nasnezilo, tak at manzel jede opatrne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
19.12.05 09:50

Hellisku, jakpak se tobě daří, taky se nám ozvi!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.12.05 10:26

Ahoj holčinky,
občas sem nakouknu, ale někam se mi nechtělo vám do toho zasahovat. Daří se mi pořád stejně. K ránu a celý dopoledne je mi většinou blbě. Nezvracím, to ne, ale žaludek mám jak na vodě. Včera manža i vařil obídek - když jsem uviděla syrové kuře a ucítila jeho vůni, usoudila jsem, že bych asi potom ani neobědvala, kdybych ho měla dělat já. Tak to má svým způsobem i výhodu. Příští týden bude mít dovolenou, už se těším, to nebudu muset možná vařit vůbec! :wink: Jinak mi to hrozně moc utíká. Mám pocit, že jenom spím a jím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.12.05 17:44

Ahojky holčinky.Jak se dneska všem daří?My jsme se byli podívat po dárcích.Nějak to šlo samo a máme všechno.Jupí.Je tady už metr a půl sněhu a tak si to začínám užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová