Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Berušky moje, děkuju vám všem za podporu, budu doufat!!! ![]()
Jsem nervoznější než den před maturitou, takže držte mi pěstičky, a ráno se ozvu. Krásné sny, já toho asi moc nenaspím, ale doženu to odpoledne! ![]()
14 dní před oplozením? To jsi mě, Barbánku , překvapila. Ale ono je to vlastně logický - kopíruje to výpočet při klasickým početí. To se bere 40 týdnů od prvního dne posledního menzes, ovulace a tím i početí bývá v průměru tak 14. den. Takže je to jasný. Tím pádem mám ale metřík špatně a musím ho honem předělat!!!! ![]()
Tak a je to!! ![]()
""http://tickers.baby-gaga.com/p/boa225ps___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…225ps___.png
Leni , myslíme všechny na tebe!!! Tak tfuj, tfuj, tfuj!! Přeju klidnou noc!!!
No to jo Helli, to by ten tvůj čáp taky mohl doletět špatně, tak šup šup!
Já jsem do metříku zadala předpokládané datum porodu a to jsem zjistila na www.miminko.com, je to tam moc hezky udělaný a vyplivne to různý datumy, třeba kdy jsou dokončeny vnitřní orgány, kdy by měly být první pohyby, od kdy má předčasně narozené mrně naději na přežití atd., určitě tam berunky jukněte, je to v levém sloupci, myslím že se to jmenuje těhotenský kalendář, zadává se tam datum poslední MS, ale u nás je to jinak, tak jsem zadávala tak dlouho, až mi vyšlo datum ovulace a tedy oplodnění právě toho 5. 11., co jsem byla na OPU.
Berunky, z mého předešlého příspěvku ten odkaz nefunguje, je tam navíc ta čárka na konci, ta tam samozřejmě nepatří. Ale určitě se tam podívejte! Pa pa
Díky za tip, Barbánku !! Určitě tam juknu! Těhotenský kalendář s výpočtem porodu je i na www.rodina.cz v oddílu bříška a pak těhotenské tabulky. Tam jde pro výpočet zadat i datum početí. Nic jiného tam ale není (nebo jsem to zatím neobjevila
). tak papapa
""http://tickers.baby-gaga.com/p/boa225ps___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…225ps___.png
dobre rano devcata ![]()
Leni, to vubec nevadi ze se k tomu vracis, to ja mam jen takove chvilky, jinak si myslim ze to nesu statecne a klidne o tom muzu mluvit…
je fakt ze jsem zadne priznaky nemela, takze tobe to urcite vyjde!
tak honem vstavej a pis, ze jsou tam!!!!! ![]()
Ahojky holčičky, musím vás bohužel zklamat!!! ![]()
Mám plné oči slz, ale nejsou to slzy štěstí, bohužel mě test vyšel negativní a ke všemu jsem to v noci dostala!
![]()
Holky, nepřála bych to nikomu z vás. Pohled na manžela, kterej byl strašně smutnej mě fakt ubíjí. Ale co naplat. Živoj jde dál, zkusíme to znovu a snad se na nás příště usměje taky štěstíčko. ![]()
Děkuju vám všem, že jste doufali stejně jako já, nerozumím tomu a jsem vážně moc zklamaná. Všechno ale zahojí čas!!!
Pa pa a děkuju.
Lenisku, tak to je mi fakt moc lito! ![]()
ja myslela ze ta vyjimka potvrzujici pravidlo budu jen ja a Barbanek!
fakt me to mrzi!
manzela je mi taky lito, my doma taky breceli
(skoro uz v centru)
Leni, tak priste to urcite vyjde! musime doufat!!!!!!
hlavu vzhuru!
Misa
to je ale fakt zvlastni kdyz jsi mela takove priznaky!!!!
Lenisku , to je mi hrozně moc líto!!! Opravdu jsem věřila tomu, že ti to vyjde! Vybreč se z toho, uleví ti to. Máte zmrzlíky a s nima to určitě vyjde! Nepřestávej věřit!!!
Leni,
ta mrška je teda opravdu mrcha mrchovatá! To si teda dovolila hodně, takhle tě přepadnout! No nic, hlavně neházej flintu do žita! Pár dní si pobrečíte a bude zase fajn. Věř mi, znám to moc dobře. Za týden už se nebudeš moci dočkat dalšího pokusu. Tak tě vítám mezi námi vyjímkami a neboj, dvojka je pro miminka šťastné číslo. ![]()
Tak se drž! Pa pa
Leni,
vím dobře, že neexistuje nic, co bychom ti teď mohly napsat, abys nebyla nešťastná. To nejhorší si musíte s manželem přejít sami, pak už bude líp a líp a pak se to povede, uvidíš.
Holky dějuju, děkuju moc!!!
Vím, že to přebolí, že to chce čas. Akorát dneska už vím, že příště to budou vědět jen rodiče, protože mě fakt unavuje, jak všíchni věděli, že na to jdeme, kdy si budu dělat testím a ted mě všichni ubíjejí smskama, ach jo!!!
Jinak je to akorát trochu divný. Myslela jsem že budu krvácet, v noci když jsem si zaváděla Utrogestan, tak jsem měla krvavý prst, bolelo mě šíleně břicho a dneska vůbec nic ani nešpiním! Tak se to asi rozjede. No uvidíme.
Mějte se. Pa
Leni, jestli se ti to nerozjede, zkus si ten test tak v sobotu nebo neděli zopakovat. Třeba to ještě není ztracený. Četla jsem i příběhy holek, který začaly krvácet a přitom byly těhu. Moc se radši na to nespoléhej, ať nejsi zbytečně znovu zklamaná, ale naděje umírá poslední, ne??