Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pořád stejně, bobolívá mě břicho, mám ho nafouklé, a navíc mám nesmyslnou depresivní náladu, protože se fakt bojím, že se to nepovede!!!
Lenisku mě pobolívalo břicho jěště minulý týden a vše je v pořádku.To jsem kolikrát si říkala že to není možné,že jsem to dostala a běžela na WC.Úplně jako bych to měla dostat.Neboj se a nemysli na to.
Holčičky moje, vy mě držíte nad vodou. Naděje umírá poslední, tak musím být silná. Děkuju vám všem!!! ![]()
Tak z 22 vajíček máme oplodněných 11, 7 na ICSI a 4 přirozeně.
Vendul , to je skvělý výsledek!! A kdy jdete na ET, opravdu v pondělí? A ty si opravdu pícháš Agolutin sama? To je technicky proveditelný?? Jsi fakt dobrá, já bych to nezvládla. Kdyby ty jehly byly menší a tenčí tak možná, ale takhle ani náhodou. Neumím si to vůbec představit bodnout se takovouhle silnu jehlou sama do zadku, nejspíš bych se netrefila a injekce by skončila někde ve druhé ruce. ![]()
Helli,
ET bude s největší pravděpodobností v pondělí, sestřička říkala, že na 99 %. Dneska jsem si Agolutin píchla sama, zítra to už zvládnu určitě daleko lépe, ale mám spíš problém ne JAK ale KAM. Ale to mi vysvětlí ještě v pondělí. Existuje nějaká pravděpodobnost, jak se asi dál budou oplodněné vajíčka vyvíjet?
ahoj Helli,
my jsme se potkaly na zacatku prosince na snazilkach, vysvetlovala jsi mi ty zkratky, pamatujes? Strasne moc velka gratulace!!!
Poradne si dnesni den uzij. musi to byt fakt nadherny pocit. Nemelas testovat 12? Ja jsem si ten 12.12. tak zafixovala, abych ti drzela palce.
Mejte se moc krasne, vsichni (nevim kolik mimisek mas v brisku ![]()
Ahoj holčičky!
Jak píšete o té PK, my jí neměli ani jednou a vyšlo to. Ale je fakt, že jsem o ní měla zájem, jenže nějak nebyla embryjka
, natož pak aby nějaká zbyla na zamražení. Manžu už teď přepadají chmury - až si půjdem do CARu pro druhé mimčo, manžovo spermijky už to s největší pravděpodobnosí nezvládnou a budeme muset mít dárce. Holky, nechcete mi některá půjčit svýho manžu?
Bylo by to skoro v rodině, ať to není nějakej cizí chlap. Ale to je opravdu moooc daleko.
Steli, tobě neuděli UZ hned jak ti brali krev na hcg? Mě jo, mám i fotku. Mimískovi to sice ještě moc podobný není, ale příště už to určitě bude lepší.
Tak pa pa kuřátka a držte se, ať tu máme brzy daší //!!!
Ahoj Nikdo !! Děkuju za gratulaci!! Moc jsi mě překvapila, to jsem nečekala, že si mě tu najdeš! A máš pravdu, testovat jsem měla až 12., ale už jsem to nevydržela.
Musím za tebou zase někdy zaskočit na snažilky, abych věděla, jak se máš. ![]()
Barbánku , manžílka bych ti možná i půjčila, ale nevím, nevím, jestli by to mělo efekt. Jsme na tom asi podobně. ![]()
Berušky moje zlatý,tolik naděje a síly mi dodáváte.Všechny budeme mít určitě hodně brzy mimi. …já jsem nějaká rozmrzelá,bolí mě břicho,nemůžu se ani zasmát…ale je to takový,jako když je dlouhodobá zácpa.Akorát že zácpu nemám a bolí to uprostřed podbříšku.Už aby byl čas na testík.Ale přiznám se,mám z toho případného zklamání obrovský strach. ![]()
Ahoj holčiny,
z 11ti oplozených vajíček máme 10 embryí
A já neskutečně nafouklé břicho, zítra na ET pojedu jak létající balón ![]()
Vendulko to se ti nedivím…musí to být fakt nepříjemné.Když si vezmu,jak mě potrápilo těch 8 folíků,ze kterých plnohodnotné zbyly jen dva..a stejně břicho bolelo…tak tě fakt moc lituji.Gratuluji k embryjkám! ![]()
ahoj holčiny tak já jdu ráno na UTZ už se těším.Barbánku UTZ už mi dělali ale nic moc jěště vidět nebylo ale ted už doufám si odnesu fotečku.Tak mi držte zítra palečky.Všechny moc zdravím
Ahoj holčiny, jak se dneska všechny máte??
Já začala den krásně. Udělala jsem si pro jistotu zase testík a byly tam, dokonce hezčí než včera!!
To byl ale taky poslední hezkej zážitek dnešního dne. Sice mě břicho bolelo břicho už jenom jednou a jenom trošku (musím to zaklepat), ale zato je mi od rána blbě. Jsem pořád nafouklá, je mi na zvracení, navíc jsem asi přistydla, protože mi škrábe v krku. Radši jsem dneska vůbec nevylezla ven a zůstala v teple, já musím prostě chytnout každej bacil, kterej kolem mne prolítne.
A mám pořád děsnej hlad! To nejenom dneska ale už tak týden. Když se hned nenajím, je mi blbě. Jestli to takhle bude celých 9 měsíců, to ze mně na konci nebude kulička ale přímo sud!! ![]()
Vendul a Stello , zítra na vás budu myslet!!!
Ahojky Helli, já už pomalu stříhám metr!!!
Mám velké obavy. Je mi pořád divně, pobolívá mě břicho, jsem nafouklá a co víc, nikdy netrpím na bolení hlavy a od rána se té bolesti nemůžu zbavit. Dokonce jsem si i zdřímla s tím, že to přestane ,ale nepřestalo. Tak nevím čím by to mohlo být. Moc se bojím čtvrtka jak to všechno dopadne, jsem strašně zvědavá!!! Přeji ti at se cítíš příjemně a opatruj se. Pa Lenča.