IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
10.12.05 09:29

Budíček, Berunky, dobré ranko!!! Kdepak všechny jste? To já jsem se vzbudila už ve 4 a od tý doby se převalovala a převalovala. V pět už jsem to nevydržela a šla testovat. Z výsledku jsem byla tak rozrušená, že jsem zase nemohla usnout! Jakýho výsledku? Chcete to moc vědět? Tak dobře. Prostě je tam!! Naprosto jasná kráááásná druhá čárka!!!!!!! Jsem z toho úplně vedle, i když dokud to nebude potrvzený od dr., nebudu tomu věřit úplně.

Leničko, Welinko, Vendulko, Míšo moc moc vám přeju, ať i vy se co nejdřív té své druhé čárky dočkáte!!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.12.05 09:31

Ahoj berušky,
děkuji všem za včerejší podporu :D . Lépe mi je určitě, ale břicho bolí pořád. Ale samozřejmě méně než včera, to jsem nemohla zakašlat, pohnout se, nic. Holky, které jste byly na punkci, taky to s váma tak zamávalo? Musím říct, že jsem to nečekala. Teď se jen modlím, ať to do pondělí přejde úplně, jinak si ten ET nedovedu vůbec představit.
Ráno jsem si poprvé píchla sama Agolutin (první skončil na stropě, ale druhý už v zadku). Jsem trochu zlá, protože sestřička mi to vůbec neukázala, než jsem se otočila, už to měla nachystané, pich a byla zase pryč. V pondělí půjdu za tou „naší“ a nechám si to vysvětlit znova.

Trochu jsem to zpětně pročetla, a včera tu byly smutky na duších, co to, co to? Tak snad už to dnes bude lepší. Helli má dnes testovat, že jo?? Tak honem, kde jsíííí :D ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.12.05 09:34

PARÁDA SUPER SKVĚLÉ!!! **HELLI, MOC MOC MOC BLAHOPŘEJU!!!! Je to super, číst takové zprávičky. To teď budeš testovat každý den, že jo :lol:

Mně mají dopoledne volat z CARu, co ti naši broučci, tak doufám, že taky přispěju něčím pozitivním.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.12.05 09:34

Welinko, moooooooooooooc gratuluju!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Od osmi hodin jsem koukala jestli nepíšeš, nemohla jsem kvůli tobě spát a mám za tebe velilikánskou :D radost. Kéž bych se i já dočkala a mohla vám zdělit tak skvělou zprávičku. Pa pa a užívej si to!!! Beruško. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.12.05 09:37

To je nááááááááááádhernááááá zpráva,Helli.Díky díky díky a hlavně se OPATRUJ.Z celého srdce ti mimíska(ky?) přeji…a víš ty co?To je asi telepatie,já se od 4h od rána převalovala v posteli a myslela na tebe.Po 7.30 jsem zase usnula a vzbudila se teď.Jupíííííííííííííí

…užij si krásný den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.12.05 09:39

Lenísku to je určitě znamení :D ,že jsi za tu DNES šťastnou označila mně,viďte hočiny.Nic se netrap,to se stane…ale třeba jsi mi měla předat nějaké proroctví.papapapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.12.05 09:43

Byla jsem holky z té zprávičky tak rozhozená, že jsme si spletla jména, kočičky!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.12.05 09:47

Holčičky, strašně moc děkuju!!! Je to nádhernej pocit! Manžílek už si ze mne dělá srandu, že dneska ušetříme za elektriku - svítím prý tak, že vydám za všechny žárovky v domě! :lol: samozřejmě je ale taky moc rád!

Vendul , já punkci zvládla dobře. Vůbec nic mi nebylo, cítila jsem se naprosto v pohodě. Akorát to břicho mi dalo pěkně zabrat. Do pondělka se ti to snad zklidní. A ty už víš jistě, že na ET jdeš v pondělí? Mně to řekli, až druhý den, když věděli, kolik máme embryí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
10.12.05 10:07

Helíku,
přidávám se ke gratulantům!!! :lol: :lol: :lol: Je to něco úžasnýho! Určitě se ti tam zavrtali mimísci oba, určitě máš o dost vyšší hcg než jsem měla já 14 dní po ET, když si vzpomenu, jak jsem tam tu druhou čárku hledala pomalu lupou… Tak hodně štěstíčka a opatruj se, ať samou radostí něco nevyvedeš! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.12.05 11:06

Hellinko, chtěla jsem se tě zeptat, dělali ti na embriích /tada na mimískách :lol: / prodlouženou kultivaci? My jsme se dohodli, že když jsem měla 13 oplodněných vajíček tak že ji udělají, ale po dvou dnech mi řekli že mám přijet na ET, že jsou i bez kutivace embria velice kvalitní, tak že ji dělat nebudou! Začínám se pěkně bát!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.12.05 11:16

ahoj holčiny i já moc gratuluju je to super.Nějak se nám tu daří.Já měla také jasnou čárku skoro hned v pondělí jdu na UTZ tak jsem zvědavá jestli je tam 1 nebo2 miminka.Pořád mi nejde udělat metřík Barbánku máš krásný metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.12.05 11:21

Lenisku neboj mi měli mít také prodlouženou kultivaci a v pondělí ráno jsem tam volala a řekli mi že jsou super 6-8 bunek a podle embryoložky je vhodnější je dát do přirozeného prostředí ted.Tak jsem souhlasila a vidíš jsem 6 týden těhotná.A ET SE VŮBEC NEBOJ TO ANI NEPOCÍTÍŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.12.05 11:27

Stelinko, děkuju, ale ET se nebojím, mám ji už 9tý den za sebou, já se ted začínám jen pěkně bát testíku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.12.05 11:49

Lenísku , tobě to určitě dopadne taky dobře, neboj!! My prodlouženou kultivaci měli,ale to určitě není rozhodující!!! Jak se dneska cítíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.12.05 12:00

tak to se omlouvám pochopila jsem to jinak.Podívej se na mě prodlouženou kultivaci nemám a povedlo se.Na to nemysli kdyby nebyli silní tak by počkali tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová