IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
9.12.05 11:56

Berušky zkouším metřík.Alespoň nějaká radost.leze na mě depka,že to nevyjde…taky se vám to děje?radši to jdu zaspat.Jsem po Prednisonu úplně grogy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.12.05 11:58

Helli ještě jsem ti zapomněla moc poděkovat za odkaz na metříček.Je roztomilý..jakpak se ti dnes daří?

…a kdepak je náš Barbánek? …a jak je tobě Vendulko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.12.05 11:58

a ja si furt rikala ze se mi chce porad spat… tak Pregnisol za to muze! mohl…
holky a co se pak dava na zvetseni sliznice? dik za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 12:00

Welinko , tak tohle se mi děje pořád. Manžel mě musí pořád uklidňovat a přesvědčovat. Nedivila bych se, kdyby mu ze mě hráblo. :roll: Na druhou stranu musím teď přiznat, že těch 14 dnů hrozně uteklo. Vůbec mi to nepřijde, že už jsem tak dlouho doma.

""http://www.snugglepie.com/cb/60311.png:http://www.snugglepie.com/cb/60311.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.12.05 12:04

me to taky hrozne rychle uteklo… hlavne kdyz najednou clovek musi do prace… to si rikas vzdyt to je ted co jsem zustala doma… :(
Holky urcite to dobre dopadne, nebojte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 12:13

Ještě jsem ti, Welinko , zapomněla pochválit metřík. Je super!!! :lol: Mně to dneska snad docela uteče. Odpoledne mám slíbenou návštěvu od jedný kolegyňky, moc dobře spolu vycházíme. Je jí už 51, ale má na její věk takovej dost netradiční vztah k životu. Vždycky mě ohromně povzbudí a nastartuje. A pak někdy navečer přijede druhá návštěva, tentokrát na celý víkend. Můj brácha z Prahy s rodinou. V únoru čekají mimi, tak jen doufám, že mi zítra testík neukáže jen 1 /. To nevím, jak bych potom unesla pohled na švagrový zakulacený bříško. Jinak jim to ale samozřejmě moc moc přeju!!!! :)

Míšo , na růst sliznice se dává Estrofem nebo jemu podobnej lék. Je to umělej estrogen, kterej ti vlatně nahradí nebo spíš doplní ten, co se vytváří přirozeně při růstu folikulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
9.12.05 12:15

Ahoj kočičky!
Malinko jsem se odmlčela, ale čtu si vás pořád, čerpám z vás pozitivní energii, doufám, že to mc nepociťujete :D . Od včera mám totiž nějakou pochmurnou náladu, tak jsem to tu nechtěla moc kazit. Asi to bude těma hormonama, jinak nevím, nikdy se mi nestávalo, že bych měla něco jako deprese, vlastně jsem až donedávna nevěděla co to deprese je. Tak se opatrujte kočičky a nezlobte! :lol: Pa pa

P.S:Možná jste si všimli, že jsem pořád přihlášená - to jsem poslední dobou 24 hodin denně, nedaří se mi odhlásit, už jsem to řešila i s webmasterem, ale zatím se mi nepodařilo problém odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.12.05 12:16

Jé,tak to jsem ráda,že nešílím sama :oops: Já se taky pořád v něčem ujišťuji a ptám manžílka… chvíli se cítím jako kdyby to byla tutovka a chvíli jako kdyby to nebylo vůbec možný.To je zvláštní,hodně holek popisuje,jak je v první půli cyklu úplně nad věcí a v druhé šílí.Prostě hormůnkya psychika pracují.Moc a moc se těším,až jednoho dne do jedné nahlasíme // …jů…to bude úža.Jakpak je asi Vendulce… a Helli ty jsi fakticky statečná! 8O

…holky někde jsem četla,že se má na miminko myslet,jako že už je s námi.Povídat mu,jak bude krásný,až si budeme hrát a procházet se..všechno si to představit a prožívat… já jsem(mám 4 synovce) vždycky milovala miminkovskou vůni…po koupání,když je moje sestra láskyplně mazala dětským olejíčkem..úplně mě to hodí na jinou vlnu.Máme se prý těšit ještě před početím.Tak snad nezcvoknu :lol:

…běžím vykoupat našeho Bišoka…děsně se vyžívá v lítání ve sněhu…tak nejenže není vidět,ale přijde s manžou vždycky úplně zmáchaná a to té srsti dává zabrat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 12:49

Statečná?? Tak to, Weli , určitě nejsem! To by měl slyšet manža, to by se nasmál! 8) Pořád ni lezou na mozek nějaký černý myšlenky, jen se je snažím vždycky rychle zahnat pryč! O tom povídání s miminkem už jsem taky slyšela. Taky těm našim embryjkám v bříšku pořád něco povídám (aspoň s někým si můžu pokecat, když jsem pořád tak sama doma, ne? :lol: ). Jen doufám, že tam ještě jsou a neplácám tady na prázdno… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 12:50

Statečná?? Tak to, Weli , určitě nejsem! To by měl slyšet manža, to by se nasmál! 8) Pořád ni lezou na mozek nějaký černý myšlenky, jen se je snažím vždycky rychle zahnat pryč! O tom povídání s miminkem už jsem taky slyšela. Taky těm našim embryjkám v bříšku pořád něco povídám (aspoň s někým si můžu pokecat, když jsem pořád tak sama doma, ne? :lol: ). Jen doufám, že tam ještě jsou a neplácám tady na prázdno… :roll:

PS Barbánku, řeším ten samej technickej problém. Už tak týden se nemůžu odhlásit. Po pravdě řečeno, já už to řešit přestala. Prostě jsem pořád přihlášená a hotovo. Ale jsem ráda,že v tom nejsem sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 12:51

Hmm, tak koukám, že se mi zase jednou zadařilo. Pardon!!! :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.12.05 13:00

Holky mě vám začalo dost bolet břicho,jako na MS.Přidal se mi k tomu průjem(ten mám den před MS vždycky)…ach jo.Snad se něco zlého neděje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 13:22

welinko , neplaš!! Bereš nějaké hormony? vůbec nevím, jak to je u inseminace. Mohla bys to mít z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.12.05 14:07

Helli od včerejška beru 3×d Utrogestan…před chvilkou jsem mluvila se svou sestrou,zasloužilou matkou-prý je dobře když se něco děje.Asi má pravdu,u minulých inseminací mi nebylo vůbec nic.Stejně to člověk neovlivní,viď…od rána jsem si taky nesedla…jsem fakt hrozně zlobivá.Tak to jdu napravit.Teda jen co dovařím to mňamkové podkrkonošské(tedy tady od nás) kyselo.Uklidňuje mě vůně cibule a hub(proto už manža to kyselo nechce.. :lol: )…děkuju že jsi se mnou,Helli.Já na tebe taky moc myslím.pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.12.05 14:48

ja jsem asi taky prihlasena furt… prave jsem premyslela jaktoze se nemuze nekdo prihlasit a po me to nic nechce…
nechci nejak strasit ostatni ale me taky bolelo bricho jako pred MS :(
a manzel pak nadaval embryjkam, ze jim vykladal a oni uz tam asi nebyli… myslim ze uz vsichni blaznime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová