Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vendiuko, Pregnyl se píchá 34 -36 hodin před punkcí, což je dneska v deset tak akorát a píchá se od svalu. Mě ho píchali do zadku a pěkně dlouho jsem ho cítila! ![]()
Jinak my máme černýho labradora, je to naše zlatíčko, i když ted ho trošku zanedbávám. ![]()
Jéé, tak koukám, že tu můžem otevřít spolek chovatelů retrívrů!!!
![]()
Hellinko, to je divný. Já jsem doktorce říkala, že by mi Pregnyl píchla sousedka,/zdrav.sestřička na mateřské/ a ona mě říkala, že mi to musí píchnout jen u lékaře, tak jsem nakonec jela v deset večer na nejbližší pohotovost a tam mě to s doporučením bez problémů píchli. ![]()
Hellinko, to je divný. Já jsem doktorce říkala, že by mi Pregnyl píchla sousedka,/zdrav.sestřička na mateřské/ a ona mě říkala, že mi to musí píchnout jen u lékaře, tak jsem nakonec jela v deset večer na nejbližší pohotovost a tam mě to s doporučením bez problémů píchli. ![]()
A mně sestřička řekla, že pokud to nezvládnu já, tak ať to píchne manža. Tak si vyberte ![]()
A mně řekli rovnou, ať mi to píchne manža nebo někdo jiný v rodině. Už mi před tím píchal Menogon, tak věděl, jak na to.
Ale vzpomněla jsem si, Vendul, že mě sestřička zdůrazňovala, abych to v žádným případě nepíchla do břicha. Prý bych se pak zbláznila bolestí. Takže fakt do zadku!
Já jdu teď taky píchat nebo spíš manža - Agolutin. Už mám totálně rozpíchanej zadek a navíc samou bouli. Za chvíli už nebude kam. ![]()
O tom agolutinu jsem to slyšela. Prý to dost bolí a těch injekcí je docela dost. Vyfasovala jsem jich 25, myslíte, že budu muset využívat všechny?
Vendulko , obávám se, že jo. Já jich vyfasovala 35, dneska mám za sebou 17-tou. Jedna holčina na neplodnosti mi psala, že je v 8. týdnu těh. a pořád A. píchá. Je fakt, že to docela bolí. Je to totiž na olejový bázi, takže dost hustý. Občas se mi po tom udělá na zadku boule, která pak bolí několik dnů. Ale přežít se to dá, já jsem toho důkazem!!!
Co by člověk pro mimi neudělal, ne??? ![]()
Leni , Agolutin je vlastně progesteron. Já ho mám od punkce spolu s Estrofenem (to je pro změnu estrogen), ten je naštěstí v tabletách.
Obojí je na růst a podporu děložní sliznice. V každým centru dávají ale něco jinýho - třeba Utrogestan.
Holčičky,
je mi vás upřímně líto! Já se trápila akorát s puregonem, 36 hodin před punkcí má být ten pregnyl - určitě do zadečku. Jinak to byla moje poslední injekce. Teď už se dopuju jen kyselinou listovou, prednisonem (obojí mi na:,–(ili ještě před stimulací) a zavádím utrogestan. To se mám oproti vám úplně nádherně. Tak to vydržte, stojí to za to! Pa pa
Už jsem se polekala. No, jinej kraj, jinej mrav. Já se zavádím 3×denne utrogestan, nic víc, tak doufám že to stačí!!! ![]()
Ale ty včeličky vám holky teda moc nezávidím, mě fakt stačil Pregnyl, týden jsem nemohla na té straně ,kam mi to píchali ležet! ![]()
Ted už chápu proč jsem s tím Pregnylem musela na středisko. Neměla jsem k tomu žádné injekce, když užívám utrogestan.
Už jsem se polekala. No, jinej kraj, jinej mrav. Já se zavádím 3×denne utrogestan, nic víc, tak doufám že to stačí!!! ![]()
Ale ty včeličky vám holky teda moc nezávidím, mě fakt stačil Pregnyl, týden jsem nemohla na té straně ,kam mi to píchali ležet! ![]()
Ted už chápu proč jsem s tím Pregnylem musela na středisko. Neměla jsem k tomu žádné injekce, když užívám utrogestan.