IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
7.12.05 15:56

Welinko ,
velikost folíků je super, já jsem byla včera na UTZ a mám je 18 - 19 mm a punkci v pátek, takže do té doby ještě určitě kousíček porostou a tak je to správně :)

Helli , škoda, že nebydlíme blíž, mohly bychom venčit spolu :lol: . Já vždycky říkám, že náš pes je hroch převlečený za psa, protože vyprovokovat ho k nějakému pohybu je problém, ale když jdeme na procházku, může se udusit, jak se škrtí. Mohl by z něj být např.tažný pes. Ohledně povelů je totálně hluchý. Vždycky si říkám, že jestli nás někdo sleduje, musí si cvrknout do textilu od smíchu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.12.05 16:12

Vendul , ty jsi mě ale rozesmála! Až jsem skoro tomu našemu zvířeti odpustila!!! :lol: Na nás musí být taky dost legrační pohled. Nejlepší je, že bydlíme ve staré části města, která vypadá spíš jako vesnice, čili jeden domek vedle druhýho. A tím pádem i jeden pes za vrátkama vedle druhýho. Náš Fido musí samozřejmě každýho pozdravit a já za ním vlaju - od plotu k plotu. :roll: Můžu se zeptat, co máte za psa? My zlatýho retrívra. Je dost mohutnej - ne jako obvykle bývaj - a až přehnaně temperamentní.

Welinko , to je fajn, že jsi zvolnila! Zítra to dopadne určitě dobře! Zasloužíš si to!!! Já už jsem nervní z toho čekání. Už už bych chtěla testovat, ale na druhou stranu se toho bojím. Co když tam bude jenom 1?? Vůbec se necítím jako těhulka. Navíc mi dneska volala vedoucí a vyptávala se, jak je a co je novýho. Zrovna láskou k sobě nehoříme, takže mi to na náladě nepřidalo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.12.05 16:13

Hellinko a Vendulko,
já mám taky doma pejsánka. Je to taky obr a je na mě ted asi trochu naštvanej! :cry: Určitě si myslí, že ho už nemám ráda. :roll: Chodí mi s ním kamarádka /kupuje si ho piškotkama/, tak trochu žárlím, ale už bych i šla na malou procházku, ale manžílek mi to zakázal! Snad se dočkám o víkendu a půjdem celá rodina. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.12.05 16:20

Jdu si na chvilku lehnout, Berušky. Ta procházka mě fakt nějak zmohla. chtěla jsem ještě žehlit, ale teď je mi jasný, že to odložím na neurčito. :wink: Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.12.05 16:26

Helli, ja mam taky ZR. nezname se? nebyla jsi na nejake vikendovce nebo nepsali jsme si?
Vendo, co mas ty? odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
7.12.05 17:18

Ahoj děvčátka!
Já mám doma taky zvířátko - váží okolo metráku, měří pomalu 2 metry a je to můj manžel :lol: :lol: :lol: . Jinak pejska bych brala, ale jsem alergická na zvířecí srst, vždy když se s nějakým pejskem třeba u kamarádky potkám, tak pak do večera pro slzy nevidím a mám plnej nos. Ach jo. Doufám, že naše ratolest nebude chtít pejska nebo kočičku, to bych se asi musela odstěhovat. Tak pa pa a nechte to venčení radši na manžílcích!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.12.05 17:18

Míšo ,náš pes je bez PP. Nikdy jsme s ním nikde nebyli, takže se určitě neznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.12.05 17:22

Barbánku , tak takovýhle zvířátko mám doma taky!! Míry téměř přesně sedí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.12.05 19:23

Ahoj holčičky, tak ted jsem slyšela ve zprávách jednu potěšující zprávičku. Od dubna 06 se má zdvojnásobit porodné tzn. na jedno dítě to bude 17 500Kč /musí to ale ještě schválit senát a podepsat prezident/, to by nebylo špatné, co říkáte!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
7.12.05 19:27

Jo jo, já to slyšela už v poledne, tak se z toho raduju celý den. Ještě aby měli důvod nám ho vyplácet, tak se koukejte snažit, třeba stihnete i půlmilión od sazky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.12.05 19:32

Já už to slyšela taky a nebojím se, že by to neschválili. Je to přece výbornej předvolební tah, ne? Teď jen doufám, že už tam mám mimísky pěkně zavrtaný, aby se mě ty penízky taky týkaly! Já vím, jsem sobecká. Ale kdo by v týhle souvislosti nebyl… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.12.05 19:35

Hellinko, sobecká vůbec nejsi. Mě se hlavou honí stejné myšlenky jako tobě!!! :lol:
Kdy se vlastně chystáš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.12.05 19:57

V CARu jsem dostala jeden test a řekli mi, že mám testovat až 12., tj. 17. den. Ale já už si dokoupila další a zkusím to už v sobotu. Už jsem se rozhodla, dýl to prostě nevydržím!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.12.05 20:02

Byli jsme odpoledne na pohřbu, děsně mně bolelo břicho, tak jsem si šla lehnout a zaspala jsem to až do teď. To jsem zvědavá, co budu dělat v noci :) . V deset mám píchat Pregnyl - do břicha, že jo??? A není to brzo, když jdu na punkci v pátek? No asi ne, když mi to napsali do rozpisu, že jo.
Pejsek je labradorský retrívr. Bydlíme u manžových rodičů a pejsek tu byl dříve než já :D . Je velice dobře živený a má 5 kg nadváhu, což je na takovém zvířátku poznat, že jo. Na procházky začal chodit až se mnou, takže nám to trvalo, než jsme ty vycházky trošku umravnili a já za ním nevlála půlku cesty :D
Jinak jsem ráda, že se Míša2 zaregistrovala, taky mně to minule napadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.12.05 20:15

Vendulko , s tím Pregnylem je to přesně akorát. Já měla úplně stejný obavy. Injekci jsem měla v sobotu večer a punkci v pondělí ráno. Celou neděli jsem byla vynervená, jestli jsem to nezvorala a folíci neprasknou dřív, než tam dojedu. Ale bylo to OK a u tebe to bude taky!!! Jen si myslím, že mi ho píchal manžel do zadku. Je pravda, že v tom začínám mít trošku chaos - těch injekcí jsem dostala a pořád vlastně dostávám hrozně moc, takže se mi možná už plete, co bylo do svalu a co pod kůži. Teď mi manža potvrdil, že mi ho píchal opravdu do zadku. Ale možná jdou obě varianty, nechci tě mást. Manža tu teď na mě volá, že ti ho prý dojede klidně píchnout, ale do 10 to určitě nestihne - přece jen jste trochu z ruky!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová