IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
7.12.05 12:40

Helli, to je tedy povzbuzující zprávička. Ale já jsem hloupá, myslím na nejhorší a třeba mi to dobře dopadne. Už aby bylo patnáctáho!!!!!!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.05 12:42

Helli, no, jak uz jsem psala, ta MS byla divna hlavne tim jak mi vypadla ta „zatka“ od tech cipku, byl to divny pocit…
Leni, penize budou… a hotovo… za to mimco to urcite stoji, i kdyz pred tema vanocema to teda byla palka!

• Citovat
  • Upravit
161
7.12.05 12:44

Holčkny, jsem dneska nějak psychicky podrážděná, jsou na mě chmury, tak si jdu asi zdřímnout snad bude líp! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.05 12:45

manzela musim fakt pochvalit, on pracuje doma, takze se fakt staral, nemusela jsem nic delat, dokonce varil (vyborne testoviny :o) chodil se psem (kdyz bylo hezky tak mi bylo lito ze nemuzu jit taky na velkou prochazku)… proste jsem byla zvykla na uplne jiny rezim, hlavne to stavani!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.12.05 12:46

Leni, chmury zazen, dej si neco dobreho a dobrou noc! :o)
az se vzbudis, urcite bude lip!

• Citovat
  • Upravit
6153
7.12.05 12:51

Míšo,
nechceš se zaregistrovat, ať tě nemáme pořád jako anonyma? :lol: Vždyť už jsi naše!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.05 13:04

jeeeeee, tak jo..... jdu to zkusit! :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.12.05 13:12

tak nevim… chtela jsem se zeptat… jak tam je napsane neco o uctu a ja tam napisu pracovni mail, nebude mi to nejak vadit, nebudou se tam strhavat nejake penize?

• Citovat
  • Upravit
6153
7.12.05 13:14

Míšo, určitě ne, všechno je zadarmo - teda nevím přesně jak to s těma penězma myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.12.05 13:20

misa2

ze by uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
7.12.05 13:23

No vidíš, jak jsi šikovná! Ještě si vyber obrázek, ať víme jak vypadáš! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.12.05 15:34

ja pry na vsech fotkach vzdycky vyplazuju jazyk! :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.12.05 15:36

Ahojky holčinky…tak jsem včera v CAR dostala jen samé dobré zprávy.Z těch 8 folíků a strachu z hyperstimulace zbyly nakonec folíci 2 o vel. 18 a 20mm.Nevím,jestli už nejsou moc velcí.Sliznici mám taky pěknou..tak se na nás zítra těší s inseminací.Jsem ohromena tím bezvadným přístupem Iscare.Fakt.Léky na IVF už mám schválené,ale kdyby to přece jenom vyšlo…bylo by to nádherný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.12.05 15:45

Welinko , tak to je úžasná zpráva!! Moc ti to přeju a zítra držím pěsti! to by bylo super, kdyby ti to vyšlo takhle a IVF jsi vůbec podstupovat nemusela!
Já byla teď na malý procházce s naším psem. Jsem z něho totálně rozčilená. Neumí vůbec poslouchat, má asi 50kg a bejčí jak blázen. Pěkně jsem se nadřela, až si teď vyčítám, že jsem s ním chodila. Myslela jsem si, jak s ním budu chodit každý den na procházky, až budu těhu, ale houby. To bych z toho taky mohla o mimi přijít. Někdy si s manžou říkáme, jestli jsme vůbec schopný vychovat dítě, když jsme to nedokázali ani se psem. Ach jo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.12.05 15:53

Helli,broučku,ty máš nějakou ponurou náladu!Pryč s ní.Pejsánek má vlastní hlavu…mateřství zvládnete ne 1!!!! Jak na tom jinak jsi?Já se teď strašně moc modlím,aby k té ovulaci došlo.Na minulé inseminaci to byla strašná komedie v Pronatalu…a nakonec místo ovulace=z folíku cysta.Nějak tomu nevěřím,přesto že si mimi samozřejmě moc a moc přejeme.Taky jsem tak trošku hodila za hlavu práci a budu se chovat,jako když jsem po IVF.Při minulých inseminacích jsem vůbec nezabrzdila…ale mám uklizeno a vyzdobeno,o víkendu napeču krapet cukroví a budu jen odpočívat.Strašně to potřebuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová