Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Helli, to je tedy povzbuzující zprávička. Ale já jsem hloupá, myslím na nejhorší a třeba mi to dobře dopadne. Už aby bylo patnáctáho!!!!!!!! ![]()
Helli, no, jak uz jsem psala, ta MS byla divna hlavne tim jak mi vypadla ta „zatka“ od tech cipku, byl to divny pocit…
Leni, penize budou… a hotovo… za to mimco to urcite stoji, i kdyz pred tema vanocema to teda byla palka!
Holčkny, jsem dneska nějak psychicky podrážděná, jsou na mě chmury, tak si jdu asi zdřímnout snad bude líp! ![]()
manzela musim fakt pochvalit, on pracuje doma, takze se fakt staral, nemusela jsem nic delat, dokonce varil (vyborne testoviny
) chodil se psem (kdyz bylo hezky tak mi bylo lito ze nemuzu jit taky na velkou prochazku)… proste jsem byla zvykla na uplne jiny rezim, hlavne to stavani!
Leni, chmury zazen, dej si neco dobreho a dobrou noc!
)
az se vzbudis, urcite bude lip!
Míšo,
nechceš se zaregistrovat, ať tě nemáme pořád jako anonyma?
Vždyť už jsi naše!!!
![]()
tak nevim… chtela jsem se zeptat… jak tam je napsane neco o uctu a ja tam napisu pracovni mail, nebude mi to nejak vadit, nebudou se tam strhavat nejake penize?
Míšo, určitě ne, všechno je zadarmo - teda nevím přesně jak to s těma penězma myslíš…
No vidíš, jak jsi šikovná! Ještě si vyber obrázek, ať víme jak vypadáš!
![]()
Ahojky holčinky…tak jsem včera v CAR dostala jen samé dobré zprávy.Z těch 8 folíků a strachu z hyperstimulace zbyly nakonec folíci 2 o vel. 18 a 20mm.Nevím,jestli už nejsou moc velcí.Sliznici mám taky pěknou..tak se na nás zítra těší s inseminací.Jsem ohromena tím bezvadným přístupem Iscare.Fakt.Léky na IVF už mám schválené,ale kdyby to přece jenom vyšlo…bylo by to nádherný ![]()
Welinko , tak to je úžasná zpráva!! Moc ti to přeju a zítra držím pěsti! to by bylo super, kdyby ti to vyšlo takhle a IVF jsi vůbec podstupovat nemusela!
Já byla teď na malý procházce s naším psem. Jsem z něho totálně rozčilená. Neumí vůbec poslouchat, má asi 50kg a bejčí jak blázen. Pěkně jsem se nadřela, až si teď vyčítám, že jsem s ním chodila. Myslela jsem si, jak s ním budu chodit každý den na procházky, až budu těhu, ale houby. To bych z toho taky mohla o mimi přijít. Někdy si s manžou říkáme, jestli jsme vůbec schopný vychovat dítě, když jsme to nedokázali ani se psem. Ach jo. ![]()
Helli,broučku,ty máš nějakou ponurou náladu!Pryč s ní.Pejsánek má vlastní hlavu…mateřství zvládnete ne 1!!!! Jak na tom jinak jsi?Já se teď strašně moc modlím,aby k té ovulaci došlo.Na minulé inseminaci to byla strašná komedie v Pronatalu…a nakonec místo ovulace=z folíku cysta.Nějak tomu nevěřím,přesto že si mimi samozřejmě moc a moc přejeme.Taky jsem tak trošku hodila za hlavu práci a budu se chovat,jako když jsem po IVF.Při minulých inseminacích jsem vůbec nezabrzdila…ale mám uklizeno a vyzdobeno,o víkendu napeču krapet cukroví a budu jen odpočívat.Strašně to potřebuju. ![]()