IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
8.12.05 19:20

Tak to je super, Welinko !! Všechno dopadne určitě báječně! Teď jen hezky odpočívej a zapomeň na práci!! :lol:

Vendulko a ty nebuď ze zítřka nervní! Proběhne to v pohodě! Jak se dneska vůbec cítíš? Překvapilo mě, že máš náladu péct cukroví. Já byla den před punkcí pěkně mrzutá. Příšerně mě bolelo břicho, myslela jsem, že mi snad praskne, nemohla jsem už ani sedět.

""http://www.snugglepie.com/cb/60311.png:http://www.snugglepie.com/cb/60311.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.12.05 19:26

Helli, nás se ani neptali, ronvou mě tam dali 2! My zastáváme názor, že pořád lepší 2 děti, než žádné! :lol: Já bych se za 2 vůbec nezlobila, asi by to byl nápor, všechny příbuzný /babičky/ máme 200 km od nás,ale nějak by se to zvládlo! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.12.05 19:29

No vidíš Welli, jak jste to zvládly? Hlavně klídeček, odpočívej a dej na sebe pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.12.05 19:39

Helli práci jsem si úplně odepřela…ale jsem fakt asi závislák.Kudy chodím,tudy si říkám…tak co budu zítra dělat,… Jsem šťastná že byl manža u všeho…stará se o mě jako o dítě.Ale dělá mi to dobře…to zase jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
8.12.05 19:56

No vidíš, Welíku , že to jde!! tak jen vydrž!! :lol:

Leni ,mně by dvojčátka taky nevadily. Dokonce si to každou chvíli představuju. třeba kam dáme druhou postýlku, protože máme děsně malou ložnici, a tak. :D S hlídáním to máme ale lepší. Bydlíme v rod. domku mých rodičů - my v patře, oni dole, takže jednu babičku mám hned po ruce. A k manžovo rodičům to máme 9 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.12.05 20:57

Měla jsem tu někoho z práce, tak jsem i přišla na jiné myšlenky. Linecké jsem nakonec upekla. Né teda, že by se mi tak moc chtělo, ale fakt jsem se motala od ničeho k ničemu. Dneska je břicho lepší, ale včera mně bolelo ukrutánsky. Dnes mně zas pro změnu bolí zadek (ale fest :roll: ) a začínají prsa. To asi po tom Pregnylu.
Welinko, mám radost, že vám to všechno tak krásně vyšlo!! Hlavně buď takhle naladěná pořád!
Zítra písnu, kolik mám vajíček a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.12.05 21:37

Vendulko já jsem si Pregnyl nechala píchnout do svalu stehna..no to byl nápad :roll: Po něm mě začaly fest bolet prsa a hlavně bříško…dneska už mám na stehně 15cm velký žhavý flek=zánět.Byl to fofr.Tak to mám zavázané a mažu to Heparoidem.Ale Pregnylu musím být moc vděčná-díky němu došlo k ovulaci.Neovulovala jsem vůbec a najednou z 2 folíků.Kéž by to chtělo vyjít.Těch 14dní teď bude krutých.Zítra určitě písni..budu na tebe moc a moc myslet…:lol: Děééékují za to,že jsi na ěm tolik myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.12.05 08:03

ahoj holky, ja jsem uplne blba… ja videla jeden dil umel. opl. a rikala jsem si ze to nejak divne skoncilo, nenapadlo me ze to ma pokracovani :o)
no, s tim poctem… ja jsem tam lezela s holkou, ktera rikala ze uz jedno mimino s centra ma a ted ji pry vlozili ctyri!!!!!!!! a v 11 tydnu se pry chodi na redukci… tak jsem prave myslela ze je treba vetsi pravdepodobnost…
tak holky napiste jak pokracujete… myslim na vas…
a na dvojicky jsem myslela taky… jak se tam vlezem a tak… :o)
tak se mejte krasne, jedu do terenu, jeste se ozvu
vy stejne spite, ze? a ja uz tu „makam“ :o)
tak ahoj
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 09:58

Ahojky Helli,
tak jak se cítíš den před? Já ti fakt závidím, že už budeš zítra vědět na čem jsi. Já se ted poslední dny cítím nějak divně! :? Nemůžu v noci spát, mám nafouklý břicho, mám v něm divnej tlak, zkoušela jsem ležet na břiše, je to moje oblíbená poloha, ale bolí mě prsa a na břichu fakt ležet nemůžu.. Jinak občas mi tam píchne, mám pocit že to dostanu, už fakt chci at to skončí, a budu vědět výsledek.

• Citovat
  • Upravit
431
9.12.05 10:30

Helli moc prosím,kdepak jsi našla ten krásný metřík?Chtěla bych si taky odměřovat dny do testu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 10:37

Ahojky anonyme (zřejmě Leni, uhodla jsem? :lol: ) !
Nezáviď, třeba nebude co. I když je fakt, že je asi lepší vědět jakoukoliv pravdu než ta nejistota. Ta je příšerná. Ale ty už to máš taky za pár!! Ty pocity, co popisuješ, mám taky. Vždycky jsem milovala spaní na břiše, ale už od začátku stimulace to nejde. Cítím tam takovej divnej tlak, o prsou ani nemluvě. :roll: Zítra na mě mysli!!! Pro jistotu si připravím fix, abych mohla tu druhou čárku v nejhorším případě dokreslit!

Míšo , sluníčko konečně dorazilo, hurááá!! Doufám, že zase hned někam neuteče, jak má tady ve zvyku. Hned vypadá všechno veselejší!! :D

Vendulko , myslím na tebe!! Teď už to máš určitě za sebou. Tak až budeš doma a vyhajaná z narkózy, písni!!!

""http://www.snugglepie.com/cb/60311.png:http://www.snugglepie.com/cb/60311.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 10:40

Ahoj Welinko , je to na www.snugglepie.com. Musíš se tam zaregistrovat, ale to je v pohodě - není to spojený s žádnýma poplatkama nebo něco takovýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 11:07

Welli, promin za toho anonyma, to víš že jsem to já Lenča, tak zkouším co to udělá ted! :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.12.05 11:08

Tak nevím co s tím je , nemůžu se přihlásit!!! :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
161
9.12.05 11:12

Hurrrrá povedlo se, tak se holčičky nezlobte, že zabírám místo!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová