Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Leni! Já chodím na záchod taky pořád. A taky tajně doufám, že by to mohlo něco znamenat. No, pozítří uvidím. Bojím, bojím …
""http://www.snugglepie.com/cb/60311.png:http://www.snugglepie.com/cb/60311.png
Ahoj Helli, celkem ti závidím, že už budeš testovat pozítří. I když, je před náma víkend, manžílek bude doma, tak to uteče a pak ještě 3 dny. Takže to není zas tak střasný!!!
Helli, a ty jsi poprve? urcite to dobre dopadne… to spatne jsem si ted vybrala ja… takze vam vsem drzim pesti!
Jsem poprvý. Strašně si přeju, aby to vyšlo, ale nevím, nevím… Uklidňuje mě to,že máme zmrzlíky, takže bych mohla jít na KET a nemusela všechno absolvovat znovu.
Zavírají se mi oči, potřebovala bych zápalky,abych je udržela. Jdu se na chvilku natáhnout. papa ![]()
a kolik jich mate? my 4. tak nevim jestli by to bylo na 2× nebo jich radsi zavest vic… ?
tak si bez lehnout…
ja jdu za chvili domu, uz se tesim na manzelovu vybornou rybi pomazanku!
a pak jdu na navstevu ke kamaradce „tete“, ktere je pres 70 roku a moc si rozumime
)
Míšo, ty by sis troufala si jich nechat zavíst víc jak 2? Ty asi toužíš po trojčátkách. Dobře rozhodla jsem se. My jich máme 8, tak když se to nepovede, tak si je tam nechám taky šoupnot všechny, at to mám sychrovaný!
![]()
Tak už jsem se vyhajala.
Vzbudil mě telefon od kolegyňky. Nechápala, jak můžu ve 4 hodiny odpoledne spát. A to já zas jo. ![]()
My máme zmrzlíků 4 nebo 5. V den transferu dr. ještě nevěděl, jestli to pátý půjde nebo ne, tak nevím. Ale dám si jen 2, nejsem sebevrah!!
I teď se mě ptali, jestli chci 2 nebo jen jedno.
Vendul ještě že jsi ten pořad připomněla! Já na něj vždycky zapomenu a zjistím to až po. Jdu umýt nádobí, nakrmit naše zvířátko a půjdu se dívat.
V našem CARu více jak dvě nedají, kdyby se chytly všechny tři, stejně ten počet redukují a to mně přijde docela smutný
, víte, jak to myslím. 3 dávají někde, ale až na 3.pokus a ještě prý ve vyjimečných případech, alespoň tak jsem to slyšela.
K tomu dokumentu na ČT2 - nejlepší byly asi první 3 díly. První jsem si nahrála, druhý jsem viděla jen druhou půlku (taky jsem zapomněla) a další ráno po páté to opakovali, tak jsem nastavila nahrávání, a hádejte, co se mi nahrálo? Záznam jednání z poslanecké sněmovny
. Trochu to protáhli, tak jsem byla zlá.
V tom dokumentu porovnávali embryo, jestli je zdravé nebo ne a nakonec se zmínili, že je to zdravý chlapeček. Uslyšel to manžílek z kuchyně a uhodil na mě, prej jestli to taky náhodou nevím co mi tam dali a netajím mu to náhodou!
Strašně by si jako každý chlap přál kluka a myslel si, že mi snad dali vybrat!!! ![]()
Leni, tak to jsme na tom asi všechny stejně
. Můj muž zas včera večer domlouval vajíčkům v mém břiše, že jedou „na víkend“, ať tam nezlobí, že pro ně v pondělí přijedem
.
Začínám být z té zítřejší punkce trochu nervózní, manža přijde až pozdě večer, ach jo. Asi půjdu tvořit to linecké.
Holky, byla tu už dneska Welinka??? Nejde mi načíst stránka zpět
To Vendul naštve, to věřím.
Já viděla vlastně jen první díl. Zapla jsem to zrovna ve chvíli,když tam ukazovali průběh laparoskopie. Moc dobře mi z toho nebylo. Pak jsem si to vždycky zakroužkovala v programu, ale zjistila to až večer.
To je nejspíš tím, že když chodím do práce, vracím se ve čt až před pátou, kdy to zrovna začíná a já nejsem zvyklá hned zapínat TV. Dneska bylo zajímavý to o PGD. Vůbec je zajímavý, co všechno věda dokáže. Hrozně by mě zajímalo, jak se to bude vyvíjet dál, třeba za 100 let. To neplodnej pár (což v tý době bude nejspíš už každej vzhledem k rapidně ubývajícímu počtu spermií) přijde k doktoru, tam se zeptají chcete holčičku nebo chlapečka? A má mít modrý nebo zelený oči a talent na sport nebo byste radši umělecký nadání......? Ba ne, dělám si z toho srandu, i když to sranda vůbec není, já vím. Ale musím si nějak zvednout náladu, ne?? ![]()
Leni a tobě dali 1 nebo 2?
A máte pravdu. Welinka ani Barbánek tady ještě dneska nebyly, taky přemýšlím, co je s nima. Berušky, kdepak jste? Welinko, jak jsi dneska dopadla? ![]()
Ahojky zlatíčka moje.Jakpak se máte?Helli?Vendulko?Ostatní?Moc a moc děkuji,že na mě myslíte
…dneska nám na cestu i inseminaci svítilo sluníčko.Všechno bylo krásný.Spermijky úplně krásný(cituji paní doktorku),já hezky naladěná..hlavně jsem se ještě před aplikací chtěla přesvědčit,že to fakt byly folíci a ne cysty…a jupíííí…oba folíci byly fuč.Po jednom zbyla krvavá dutinka.Sliznice taky krásná…poprvé byl manža u něčeho takového se mnou(dříve to neumožňoval přístup v jiném CAR)…byla jsem úplně mimo z toho přístupu k nám.Třikrát sláva pro Iscare.Paní doktorka mě nechala dlouho ležet,povídali jsme si a pak nás šla ještě vyprovodit a desetkrát opakovala…držím pěstičky…a za 14dní testík…Cestou domů mě skolila únava…přijeli jsme domů a doteď jsem spala.Možná je to tím psychickým vypětím.Ještě jednou moc děkuji za podporu a všem posílám sladkou pusinku ![]()