IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
12.12.05 15:16

Ahoj Berušky,
ráno jsem dostala infuzi, která mně docela dost vzpružila, byla to jen lehká forma hyperstimulace, a před desátou mi zavedli 2 embryjka. Dále se jich drží 7, ale uvidíme do středy, to by je měli zmrazit. Testovat mám 29.12., to je asi za 150 let, že? :D Manža mně nutí ležet. Zítra, až bude v práci, si vás přečtu na zpět :wink: Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938

ja vim, ale kdyz ja se bojim i zubare! :(
a napsala jsi jeziskovi? a bylas hodna? :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431

Stellinko,jakpak jsi dnes dopadla?
A co ty Vendulko?Ještě máš bolesti? ..těším se na nové zprávičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.12.05 15:26

Ahojky holčiny tak jsem tu měla jsem dnes lítání.Takže mám radost miminko je tam jedno je v pořádku už byla vidět i srdeční akce.Je to kus je 9.7 mm veliký obr.Váček je 26 mm a miminko 9,7mm.jsem štastná všem Vám držím palečky at máte radost jako já.Fotečku už mám doma a pořád na ní koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.12.05 15:34

Míšo já měla dlouho z porodu panickou hrůzu.Říká se,že kdo se porodu takhle strašně bojí,většinou je to postrauma vlastního porodui.(Po tom,co mi vyprávěla maminka-a po psychických problémech,které jsem řešila s kinezioložkou-bych ty doktory a zdr.personál za děsný přístup k matce i dítěti ,normálně soudila jako za zločin.Po dlouholetém snažení o miminko mám z porodnic stále husí kůži…ale po tom,co jsme se už před rokem rozhodli pro porodnici ve Vrchlabí(žádné nástřihy,klystýry,rutina,…znuděné sestry)…se na porod těším.Fakt.Byla jsem tam za několika kamarádkami a ty pocity,co měly…zkus si popřemýšlet o prostředí,ve kterém by jsi chtěla rodit.Mně to hodně pomohlo.Možná že radím špatně,dneska mi to tak přijde,…ale předávám jen svoji zkušenost.Celkově tyhle „domácké“ porodnice sdružuje společnost Aperio.Pak je spousta uvolňovacích praktik(reiki=to je balzámek na duši).Držím ti pěstičky,ať to brzty zpracuješ a budeš se jen těšit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.12.05 15:36

Jééééé Stelli…to jste to krásně zvládli…takový macíček a už máte i AS…moc a moc ti blahopřeji a sdílím velkou radost s tebou. :lol: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
12.12.05 16:50

jo, diky za povzbuzeni!
no, musim na to myslet pozitivne! neco pro to musim udelat!!!!
mozna az bude mimco v brisku, budou pocity uplne jine!
ale diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.12.05 19:44

Weli , prosím tě, můžu tě poprosit o radu (jakožto bývalá zdrav. sestřička bys mohla možná mít nějaký tip). Už čtvrtý týden mi manžel píchá každý den Agolutin - olejový injekce. První dva týdny to bylo úplně v pohodě, ale v posledních dnech mi na zadku (na obou půlkách!!! :roll: ) naskákaly modřiny a udělaly se mi děsný boule. To by mi tak nevadilo, sice to při jakýmkoliv dotyku bolí, ale Ok. Horší je, že začínám mít nějakou reakci na ty vpichy a opravdu příšerně mi to svědí. V noci jsem to už musela řešit studeným obkladem, jinak bych ani neusnula. Nevíš o něčem, co by to mohlo zklidnit? Kdybych to už měla za sebou, mávla bych nad tím rukou, jenže mě čeká ještě x týdnů dalších injekcí a ta představa mě děsí. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.12.05 20:01

Helli to potrápí,to znám.Pracovala jsem 2roky chirurgii,při práci jsem si dodělávala nástavbu gyn/por sestra :lol: …ale odjakživa mě strašně chytá technika…tak jsem utekla k počítačům a firmě.

…ty olejovky to Helli rády dělají.Sama mám teď čerstvé zlušenosti na vlastní kůži.Jde v podstatě o reakci…účinné látky se vstřebají,ale tomu „oleji“ to trvá déle.Já mám boule a citlivá místa dodnes(jsem silnější,hůře se mi to vstřebává).Jednoznačně ti pomůže mastička-něco na rozpuštění otoků.Vcelku je jedno co si koupíš-ale mělo by to obsahovat Heparin(Heparoid,Heparin 30000mj,…=nevím co je volně prodejné).Tím to hodně promazávat(já jsem teď mazala
3-4× denně).Na to svědění jsem dávala Fenistil gel(je to na štípance,…=na alergické reakce).Tohle co popisuješ jsem si užila minulý týden-zabral mi ten Fenistil silná vrstva na noc a co nejvíce chladit chladit chladit.Manžílek mi gelové sáčky,zmrzlé,měnil i v noci a do rána jsem byla super holka.Pak už zbýval jen červený flek…ale už to nesvědilo.

…pokud to broučku do 2-3dnů nepřejde..určitě zajdi k obvodnímu.Víš,oni na to pak dávají různé hormony-ale toho já se bráním jako čert kříže.Každopádně ten Heparin se v těhu může.Je to mast,a tudíž to má jen místní účinky.V těhu jsou taky obvyklé křečové žíly,a na ty se tyhle mastičky dávají úplně rutinně.Ju?Snad ti pomůžu.papapa a klidně ať se manža poradí ještě v lékarně,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.12.05 21:00

Welinko díky. Hned zítra si pro něco doběhnu a zkusím to. Zatím to řeším krémem na ruce- mažu a mažu a mažu. :lol: Ještě jednou děkuju! Přeju všem dobrou noc plnou krásných snů !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.12.05 21:09

Helli a ostatní těhulinky…moc prosím o radu.Asi zmatkuju.Ale vy mě určitě pochopíte.Taky vás bolelo břicho střídavě na levé a pravé straně podbříšku?Docela mě to znervózňuje.Nějak se bojím,aby místo míma nezlobily vaječníky :cry:

…děkuji moc za pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
13.12.05 08:37

Welinko neboj se ničeho mě bolí jěště dnes.Včera jsem se ptala doktorky a i na UTZ to bylo vidět,opravdu to dělají vaječníky jsou jěště po stimulaci zvětšené tak se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.12.05 09:10

Stelli moc děkuji za uklidnění. :D Myslím,že tím,že jsem doma a téměř nic nedělám…vnímám i to,co bych normálně přešla.Moc a moc dík :lol:

• Citovat
  • Upravit
431
13.12.05 09:27

To jsem byla samozřejmě já.Už jsem si měnila i obrázek k nicku,je mnohem trefnější! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.12.05 09:51

Ahoj Berušky,
všechny moc zdravím. Včera jsem měla ET a už mi to leze na mozek - pořád si představuju, co tam asi embrya dělají, jak se jim tam líbí, jestli tam zůstanou, mluvím na ně, hladím je… prostě jsem mimo. Taky to na vás tak působilo? Test mám dělat 29.12. - to je myslím 17 den od ET, kdy jste dělaly nejdříve vy? Píchala jsem 1× Pregnyl - má to na test vliv? Docela dost jsem toho za poslední dobu přečetla, ale přiznám se, že už v tom mám zmatek. Jinak o proti víkendu je mi o moc lépe, i když Dr. říkal, že to nebylo nic v porovnání s tím, co být mohlo, fakt jsem si po infúzi oddechla.
U nás začalo sněžit, padá takové lehoučké peří, vypadá to moc pěkně. I když mně dnes „pěkné“ přijde asi cokoliv :D .
A víte, co mně napadá, že tady na diskusi je tak vééélikánská úspěšnost IVF nebo IUI, že si nejsem jistá, jestli to vyjde i na mně. Ale ráda bych se opičila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová