IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
16.12.05 14:17

Welinko, to je urcite tim hnusnym pocasim!
proc bys mela rozsirit nasi zakladnu vyjimek potvrzujicich pravidlo?
tobe se to povede…
a ty uz nejake mimco mas?
ja ve vas mam trochu hokej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.12.05 14:43

Miško bodejť by jsi v tom neměla nepořádek..je nás tady tolik.Miminko nemám.Snažíme se 4roky a vždycky to mělo stejný výsledek.Tohle je naše 3 inseminace.Pokud to nevyjde,hned jdeme stimulovat na IVF.Vlastně miminko mám,psí,fenku bišonka.Je pořád nemocná a tak neprospívá tak,jak by měla…tak je maličká.Má 2,5kg(dospělý bišonek má kolem 5kg) a je strašně sladká.V lednu jí bude rok.Ta mě tady drží nad vodou…kdybych měla být doma sama,tak bych to nevydržela.Vůbec je dneska nějakej divnej den.Napadlo tady 50cm sněhu,fouká vítr o síle hurikánu,sházel mi z oken truhlíky s větvičkami a vůbec nějak mě dneska nic neba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
16.12.05 14:56

jejda, truhlik… taky mam na okne… aspon doufam ze tam jeste je!
uz 4 roky???? no, my vlastne skoro tri a pul… toto teda leti… furt byl cas… a ted to takto dopadlo…
my mame taky pejska takze je cloveku hned lip… nase mamka vzdycky rikala ze jsme si misto mimina poridili psa
ani vlastne nevi ze jsme byli… akorat ze jsem byla na zjisteni pruchodnosti… nechtela jsem jim delat plane nadeje…
tak holky, ja odchazim, preji vsem krasny vikend a ahoj v pondeli!
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
16.12.05 15:22

Holčičky, už jste to četli? Bože, ať to projde…
 http://ekonomika.idnes.cz/ekonomika.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
16.12.05 17:51

Ahoj berunky,
To jsem moc ráda, Leni , že už je ti psychicky trošičku líp. Je dobře, že jste to s manžílkem probrali a ujasnili. Teď se těš na vánoce, na ty vaše lednový hory a pak už bude nový pokus. Uteče to jako voda a ty nám tu budeš hlásit !!! :wink:
Welinko , neměj splín!! Nemysli nad to, jestli jsi nebo nejsi těhulka, ale těš se na tu stimulaci, která je už pro tebe připravená. Uvidíš, že všechno dopadne dobře!!
Já jsem včera byla úplně chcíplá, jak kdyby ze mě někdo vysál všechnu energii (kdopak asi, že jo? :wink: ). Do toho mi bylo blbě od žaludku a dost mi bolelo břicho. Byla jsem z tý bolesti už tak nervózní, jestli se něco neděje, že jsem nakonec nevydržela a volala do CARu. Dr. mě uklidnil, kdybych prý ale měla velké křeče nebo začala špinit,mám hned přijet. Dneska už je to lepší. Akorát ten žaludek mám pořád jak na vodě. Musím to brát z té lepší stránky, zatím můžu jíst! :)
Taky je u vás tak šíleně hnusný počasí? Tady celý den leje jako z konve a fouká příšerný vítr. Teď jsem obzvlášť ráda, že nikam nemusím a můžu být zalezlá doma. Jen ta vánoční atmosféra mi nějak schází… :?
Na www.porodnice.cz jsem našla reklamu na jednu novou knížku o těhotenství a tak. Je to tam dobře udělaný - můžete si v PC tou knížkou listovat a tak si ji celou prohlédnout. Jestli chcete, přímo tu knížku najdete na http:
www.porodnice.cz/kniha/index.htm .
To jsem se ale rozepsala. Tak zatím papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
17.12.05 13:38

Ahojky Berušky, tak nám poprvé krásně nasněžilo, je tu krásně bílo a to mě dělá dobrou náladu!!! :lol:
Už se nemůžu dočkat až ve vycházkách vezmu Beníka na procházku a bude zase lítat jak střelenej, miluje totiž sníh! :P
Jinak abych vám zdělila jak se ted cítím. :lol: Po psychické stránce se až sama sobě divím, jak rychle jsem se s tím dokázala smířit, ale horší je to s bolestma břicha. V CAR mě uklidnili, že bolesti jsou normální, ale řeknu vám, že jestli jsou porodní bolesti horší, tak potěš koště!!! Ráno a večer mám strašný křeče, jako by mi do břicha něco píchli, ale trvá to jen malou chviličku, takže se to dá přežít! :? Jinak taky krvácím víc než obvykle a bolí mě celej den břicho. Jsem nesmírně štastná, že jdu do práce až po novým roce, a už se těším až půjdu na kontrolu a uslyším od doktorky, kdy do toho můžeme jít znovu!!! :lol:
Tento víkend taky máme manželovi rodiče, takže je to trochu pakárna, mám pocit, že mě chtějí pořád litovat, ale já přece nejsem žádnej chudáček, ne???
To jsem se zase rozepsala, taky pište vy, at vím jak se máte.

Mějte se holčičky moc hezky a užívejte si krásného bílého počasí! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.12.05 11:14

Ahojky holčinky;
Jakpak se všem daří?Já už zase lítám v nervech…netušila jsem,že po týdnu doma budu mít ve firmě takový zmatek.Od pátku až doteď jsem dávala do kupy počítače,papíry,… a fakt se cítím pod psa.Sice nevím,čím se to děje,ale nějak se mi obrátil denní režim.Přes den jsem úplně nanic a v noci udělám tolik práce!Čas do testíku se mi strašně krátí a já začínám mít skutečný strach,že to nevyšlo.Nic moc mi není.Ten týden po inseminaci byl nejhorší,ale teď…jsem docela(až na nervíky) v pohodě.Spíš mě trápí bolest v kříži.Nevím,může to souviset?Berušky kdo ještě budete testovat tak nějak shodně jako já?Bojim bojim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.05 12:03

Weli, a kterého máš testovat? prosím Tě nestresuj se, ničemu to nepomůže a sobě tím jen uškodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.12.05 12:07

Vendulko ve čtvrtek.Říkám si,že jsme to špatně načasovali.Vánoce tak strašně miluju..je tady metr sněhu…krása..a já si to nedokážu užít :cry: Dneska jsem se tedy vytáhla,holky.Místo abych vám dodávala sil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.12.05 12:24

Welinko a jak se cítíš? neboj uteče ti to!!!Barbánku jak se máš? samá otázka co já se cítím dobře akorát bych pořád spala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
18.12.05 12:38

Wellinko drž se, už se ti to krátí a uvidíš, že to dobře dopadne!!! :lol:
Já jsem bolesti v kríži taky měla, ale myslím, že to bylo tím ,že jsem tak dlouho ležela! :?
Od tý doby co jsem se začala trochu hýbat, mě to nebolí! :lol: Vlastně mě už nebolí skoro nic, cítím se už celkem dobře. Křeče pominuly a krvácení taky zasláblo!
Ten večer co jsme zjistili, že se to nepovedlo manžel taky říkal, že jsme na to neměli chodit před vánocema, že budou pokažený,ale našli jsme sílu jít dál, dalo se to přežít, a ted se na ně moc těším! :D
Takže se drž, uteče ti to a budeš nám psát tu skvělou zprávičku!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
18.12.05 12:41

Ahoj Venduko,
můj manžel se chystá zítra na služebku do Zlína, tak se tě chci zaptat, jaké tam máte od včera počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.05 12:53

Leni, úplně v pohodě, sice nasněžilo, ale žádná kalamita, tak se nestrachuj.

Wel, ty už ve čtvrtek, ale já až 29. (no možná to probnu o malinko dříve). A čtvrtek je kolikátý den po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
18.12.05 13:03

Vendulko ty to máš 29.12. /17-tý/ den, vid?
Mě třeba v centru řekli, že si ho mám uděla 14 dní po ET. Vidíš,i Helča si ho udělala 15.den a vyšel, ale dřív jak 14. den bych se do toho nepouštěla! Aby si pak nebyla zbytečně zklamaná!
Děkuju za dopravní informace, to víš že mám o něj strach, takovou dálku z Prahy a za takového počasí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.05 13:07

To znám Leni, manža je řidič z povolání 8O

Oni to myslím počítají 3 týdny od punkce. Já jsem si tak myslela, že nejdříve ten 14 den. Pobolívá mně břicho jako těsně před M, ale jen malinko a chvilkama, tak pořád lítám na wc to kontrolovat. Ale když píchám Agolutin, tak bych to stejně dostat neměla, i kdyby to nevyšlo, že?
Vůbec mně nepřijde, že už za týden jsou vánoce. Je to letos takové zvláštní, asi tím, že je člověk tak upnutý na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová