Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neboj,taky budeš a brzo!!! Všechno tak strašně rychle utíká .....
uvidime…
onehdy tady nekdo rikal ze jeden par ted dostal 5 denni mimco na adopci po 8 letech!!!!! to je krasny darek na vanoce!
Jéé, tak to je úžasný!! To jsem ani nevěděla, že naše šílená byrokracie něco takovýho umožňuje. To je nádhera.
To jo, to máš pravdu. Neumím si to ani představit. Hlavně že se nakonec dočkali.
to jo, musi to byt super!
myslis ze mas k takovemu miminku stejny vztah jako ke svemu?
tak ja uz ve dve koncim, tak kdyby jsme si uz nenapsali,
tak vsem tady preji krasne vanoce a hlavne hodne zdravicka a at to vsem vyjde a hlavne si odpocinte!
misa
Ahojky berunky,
PŘEJI VÁM KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ, HODNĚ ŠTĚSTÍČKA, ZDRAVÍČKA A DO NOVÉHO ROKU VŠECHNO NEJLEPŠÍ A HLAVNĚ VŠEM TY VYTOUŽENÉ MIMÍSKY!!!
![]()
Ahoj holčiny,
jak se máte, takhle den před vánoci? U nás sněží a sněží.
Welinko, už jsi se rozhodla, kdy budeš testovat? Já to zkusím asi v pondělí, to bude 14 dní od transferu.
Jinak pro všechny, které už tu nebudou - hezké vánoce, hodně klídku, pohodičky a odpočinku, ať načerpáme spoustu sil do příštího roku, ve kterém už budeme mít určitě všechny //.
Ahoj berunky!
Už se sem asi nepodívám, budu užívat stromečku a salátu
, tak vám taky přeji ty nejkrásnější vánoce ozdobené //!
U nás už všechen sníh slezl, jen sem tam něco málo leží… Pocházím z vysočiny, tam jsem nepoznala co jsou vánoce na blátě, no, teď si jich užívám rok co rok. Tak se mějte krásně, berunky! ![]()
Ahoj berunky,
já se taky přidávám. Všem přeju krásné vánoce plné klídku, pododičky a radosti!!!!!
papapa
Ahojky holčiny i já vám přeju všem brzy //.ty které už je mají tak zdravé mimi,nádherné bříška a nádherné prožití těhu.Děvčátka nádherné vánoce hodně dárečků krásnou pohodu všem přeji já a můj dáreček 19,8 mm.
Holčičky omlouvám se za odmlčení…nějak jsem nic nestíhala.Především všem přeji krásné vánočnění,které ať provází spousta lásky,štěstí a překvapení.A hlavně ať všem Ježíšek co nejdříve nadělí //.
![]()
Ahojky všichni..už sem nikdo nezavítá?To je škoda.Snad jen všichni užíváte svátečky.
Vendulko testovala jsi dneska?Moc na tebe myslím!!!Koukej napsat!!!
…já jsem nedopadla nejlépe.V pátek kvůli zánětu prsu,jsem zašla na gyndu.Ten zánět prý nebyl skutečným zánětem,ale hormonální.Sliznice odpovídala těhu (17mm) a tak lékař ani nechtěl dělat test z krve…v úterý jsem měla jít na UZ…kde už by mohlo být něco vidět.Byl si jistý těhotenstvím. ..ale včera jsem začala špinit a dneska je to doslova hrůza.Nálada na bodu mrazu…ale docela se těším na úterý…to budu 3 den MC a jedu do CAR pro injekce na IVF
Musím věřit,že to tentokrát bude ta správná cesta.
..berušky kdy jste započaly stimulaci?Jak to bylo dál…jak často jste chodily na UTZ?Nevíte jak dlouho to trvá do transferu?Myslela jsem,že se IVF vyhneme…ale teď se na něj těším.Děěěkuji za jakékoli info a Vendulko…čekám ne zprávičku!!!
Ahojky Wellinko,
Je mi to moc líto, ale neztrácej naději, určitě se i tobě zaštěstí. ![]()
Jinak u mě to bylo tak, před stimulací jsem brala měšíc antikoncepci, je to sice paradox, když chceš otěhotnět, ale doktorka v centru mi ji doporučila, že s tímto postupem mají dobré zkušenosti. Od 7. dne cyklu jsem si píchala Gonal, a každý druhý den jsem chodila a ultrazvuk a bud mi přidávali nebo ubírali dávku. Nakonec jsem si Gonal píchala 13 dní /obyčejně se píchá tak 10 - 14 dní/ a večer ten 13. den jsem si měla píchnout Pregnyl a pak za 36 hodin jsem šla na punkci.
Wellinko, ničeho se neboj, není to zas taková věda, ono to jen složitě vypadá. Moc jsem na tebe myslela! ![]()
Myslím taky na tebe Vendulko, tak se nám ozvi jako to s tebou vypadá! ![]()
Wellinko, promin to jsem já Lenča, zapoměla jsem se přihlásit!!! ![]()