IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
20.12.05 16:03

Ahoj Vendul, utěšovat tě radši nebudu. U Lenky jsem tomu tolik věřila a nevyšlo to, tak už se radši do žádných prognóz pouštět nebudu. Ale palečky ti držím o sto šest!!!! :lol: A Welince samozřejmě taky!!!!!!!!
Tady teda nesněží. U nás na dvoře i v na louce kousek od nás ještě bílo docela je, jinak všude na ulicích je hrozná břečka. Od zítřka má v nižších polohách prý začít pršet.My jsme většinou akorát pod tou nešťastnou hranicí - láme se to někde kolem 700 m n m a my jsme asi 550, takže se tu máme na co těšit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.12.05 16:59

Helli samozřejmně že nevadí že se zeptáš.Ne s dcerou jsem měla vše v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.12.05 17:09

Ahojte berušky…

Moc děkuji za rady.Testovat budu ve čtvrtek.Možná.Možná vůbec ne.Já ještě nevím.Mám ten výtok,vnitřně cítím na mnoha změnách že by to mohlo vyjít..jsem vnitřně hrozně hezky naladěná a jen nevím,jestli je to už teď,nebo se to povede v nejbližší době,na IVF.Nějak to beru přirozeně.To se mi ještě nestalo.Fakt.Jsem jen šíleně unavená a mele se ve mě hrozně moc pocitů,tak jsem teď přijela z cesty úplně ubrečená.Myslím,že to ale spíš souvisí s návalem před Vánocemi.Každopádně,uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
21.12.05 08:53

Nazdárek holčičky,
jakpak jste se dneska vyspinkaly? :lol:
Hlavně zdravím určitě nedospalou Míšu, která za nás všechny pracuje, ale neboj brzo se k tobě řidám! :?
Míšío prosím tě, chtěla jsem se tě zeptat, když ti skončila MS, měla jsi pořád křeče v podbříšu? Já je právě občas ještě mám! Mě včera skončila, divila jsem se že tak brzo, po 5-ti dnech, když jsem ji měla tak silnou, ale ne že bych nebyla ráda a po jaké době to skončilo vlastně tobě?
Užij si den práci a vydrž to tam!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.12.05 10:57

Ahoj Lenisku,
dneska se opravdu blbe vstavalo, bodejt kdyz jsem sla zase spat az po 12 hod. a rano v sest vylezt z pelechu se mi opravdu nechce…
to ti nezavidim ze me budes brzo nasledovat!
jo a to je jeste dneska dlouhy den az do peti!
ale v patek uz mam volno, tak se vyspinkam…
no, ja to mela od utery… v sobotu to uz vypadalo ze nic a jeste v nedeli se to trochu spustilo… bylo to divne… v sobotu bez tamponu a v nedeli zas jo… ale krece jsem asi nemela, to bych si vsimla, ja jsem takova poseroutka a kdyz me nekde pichne tak to vi hned vsichni :o)))))
videlas vcera ve zpravach jak ta pani ma uz druhe dvojcatka??? to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
21.12.05 11:00

Jo na ty dvojčátka jsme s manželelm reagovali, akorát jsem nezaregistrovala jestli je měli oboje přirozenou cestou!
Nám by bohatě stačily jedny dvojčátka a o další děti bychom se asi už nikdy nepokoušeli, já bych víc jak 2 děti nechtěla! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.12.05 11:11

no, me by asi taky stacili dve deti, budu rada kdyz zvladnu jedno… :)
jo, meli je prave prirozenou cestou…
a je dobre, ze prvni dve holky a pak dva kluky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.12.05 23:44

Ahojky holčičky;

Jakpak se všem daří?Co miminka?Vendulko ty budeš testovat 29.12.,nepletu se?Určitě ti to vyjde.Ještě někdo bude?

Jsme tady všecky horzně málo..určitě za to může ten předvánoční shon.Ale na Vánoce jako takové se hrozně těším.Prožívám to jako malé dítě.Manžílkovi jsem sehnala úžasný dáreček a tak se těším na to překvápko.Čeká lyže..protože je „potřebuje“.To slovo je hrozný..snažím se nedávat lidem k Vánocům to co „potřebují“,a můžou si to běžně z výplaty koupit.

Jinak já mám celkem velké bolesti jako na MS…prsa jako balóny…a chodím se každou chvilku koukat,jestli už.Tak už po bytě chodím s vložečkou … ale musím se přiznat…že nevím čím to je…ale jsem se vším smířená.Asi mi totálně přeskočilo…fakt.Takový klid jsem u sebe nezažila moc dlouho..že by to volno ?No nevím.Ale fakt si v duchu říkám…když přijdou měsíčkové,tak to bude taky dobrý..protože ty prostě musí přijít,aby začalo něco nového,nový cyklus a nové možnosti.Ani testovat zítra nebudu.Nad mimískem nějak nepřemýšlím…přesto..že by to samozřejmě byla bomba zprávička.Nevím,kde se ve mně ta síla bere,ale přála bych ji vám,berunky,všem,které čekáte na //.

…všem moc přeji poklidné proplouvání čekáním a hóóódně brzké // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.12.05 08:28

Ahojky Berunky,
no Welinko , ty jsi mě tedy překvapila! Rychle jsem se běžela podívat, jestli už nám tu hlásíš // a ty takhle. :wink: Musím říct, že tě moc obdivuju! To bych asi nedokázala. Tak přeju hodně štěstí a ať přijde to, co má.
Jinak já mám dneska parádní náladu. Tady totiž sněží, jupííííí!!!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.12.05 09:32

ahoj holky,
Welinko a kdy teda budes testovat? ja taky myslela ze pises dve carky!
Helli, to je dobre, ze mas dobrou naladu…
tady sice taky snezi, ale nevim jestli to vydrzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.12.05 09:56

Ahoj Míšo , ty jsi ještě v práci? Myslela jsem, že už máš dovču. Já se byla podívat v práci včera. Moc lidí už nechodilo, i když byl úřední den, tak jsme si s kolegyňkama udělaly takový vánoční posezení. Bylo to moc fajn, ale musím přiznat, že mi připadalo, že už tam nepatřím. Asi už se fakt vůbec nevrátím. Až ti to příště vyjde, myslíš, že zůstaneš doma celých 9 měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.12.05 10:40

no, dneska jsem tu naposled…
vcera byl uredni den a my teda meli dost lidi!
no, ja bych doma i byla, ale zase by se mi asi libilo jak by me kazdy ocumoval jak mi roste bricho :o) to je asi divne, ze?
a ty teda budes doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.12.05 10:59

Já ještě nevím. Chci být určitě doma přes chřipkový období, tzn tak do března. Pak uvidím, jak se to bude vyvíjet. A taky jak moc zlenivím! :lol: Včera jsem se navíc dozvěděla, že budou chtít u nás nejspíš snižovat stav a to přímo na naší pobočce. Jsme tam 3 - 2 holky u přepážky + já jako metodik. Tak chtějí, aby tam byla jen 1+1. Jedna kolegyňka bude nejspíš teď od ledna dělat tu mojí práci a kdybych se vrátila, nevím,jak by to bylo - jestli by ji nevyhodili pro nadbytečnost. Kdyby to tak mělo být, budu doma určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.12.05 11:02

Jo a s tím okukování bříška to mám taky! Teď se dělá takový pěkný těhotenský oblečení, ne jako ty pytle dřív. Když budu doma, moc si ho neužiju, to budu navlečená akorát tak do vytahaných tepláků a volnýho trika. To jsou starosti, viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.12.05 11:21

taky bych chtela mit takove starosti! :)
to by bylo blbe kdyby ji vyhodili a ty pak stejne byla doma…
ted tu byla jedna pani taky s briskem, je to mile :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová