IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
28.12.05 20:05

Wel, já jsem neměla z těch, co píšeš, ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
28.12.05 20:30

Welli, já jsem si píchala Gonal a doplácela jsem 3.500,00 Kč.
Hezky se holčinky vyspěte!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.12.05 20:38

Děkuji Leničko.Já jen abych měla přehled,jestli mě v lékárně „nenatáhli“ moc :lol: Taky se divím,že mi toho napsali tolik.Snad nepočítají s dalším pokusem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.05 22:25

Weli,
já doplácela gonal 3000 (30 jednotek, 100 kč za každou, puregon byl levnější - 80 kč za jednotku), cetrotide jsem nedoplácela vůbec. A ten o… jsem nebrala. Ty jsi dala víc nebo míň? Je dobrý mít srovnání.

• Citovat
  • Upravit
6153
28.12.05 22:26

Jů, můj první anonym! Taky se mi po dlouhé době povedlo odhlásit se a nějak si budu muset na přihlašování zvyknout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.12.05 22:37

Barbánku..já jsem si léky „málem“ vyzvedla už přímo v lékárně v CAR.Jen na Gonal bych doplácela 4500Kč.Je o síle 450IU a mám jich 5.Pak mám 6 kousků Cetrotide a Ovitrelle.Zatím jsem zaplatila jen ten Gonal,ten zbytek budu mít zítra.Na Ovitrelle údajně 1000kč za injekci :roll: Mám ale strašně maličkaté dávky..mám sklon k hyperstimulaci už po Clostilbegytu..tak asi proto.No a nakonec jsem to tady u nás(obecní lékárna=asi je vděčná za takový kšeft :wink: ,dneska,zvládla za Gonal,Duphaston(1bal=140Kč,mám 3),antibiotika Azitrox vše dohro 2200Kč.tak koukám berunky..že jsem asi dopadla nejlépe… v tom placení.Barbánku a ostatní,taky jste skládali před punkcí zálohu na případné výkony?(ICSI,AZH,…) My 7000Kč.Máme našetřeno,tak to jde.Ale jinak…to je podpora státu neplodným?Hovada.Kde na to obyčejní lidé mají brát????Ještě jsem chtěla k tomu Duphastonu=v CAR mi řekli,že Utrogestan nikde není?!=?Nevíte,je Duphaston lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.12.05 22:47

Weli.
ono o s těma doplatkama bude asi složitější, už si nepamatuju „sílu“ toho gonalu, ale těch 450 IU je asi každej. Mě ty 3 tisíce vystačily na celou stimulaci, píchala jsem ho prvně po 4 dávkách, pak třech, celkem to bylo těch 30. Jinak se musím usmívat, jak to souhlasí, až na ten o… (jak ten lék neznám, tak si ho snad nezapamatuju :) ). Tak jsem po gonalu a cetrotide nafasovala 3 krabičky duphastonu :lol:
Jestli těch 4 a půl mělo být na 5 dávek gonalu tak by to vycházelo bez příspěvku pojišťovnou - jeden údajně stojí kolem tisíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.12.05 22:52

Ještě jsem zapoměla…
Já když jsem si vyzvedávala léky vždy přímo v CARu, ale stalo se mi, že dotyčný lék prostě zrovna neměli (myslím že to byl zrovna duphaston, ale nejsem si jistá), tak jsem vyrazila u nás do lékárny, o které jsem si myslela, že je nejlevnější široko daleko… a byl tam dražší!
Totéž se mi stalo asi před třemi týdny s utrogestanem. Šlo o pár korun, ale korunka ke korunce a jsou z toho tisíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.12.05 23:20

Jééé,to jsem ráda že to souhlasí..vždyť ty jsi těhulinka… :lol: :lol: :lol: Jinak za ten Gonal v CAR chtěli za 1bal/950Kč.A tady jsem ho měla za 400.Tak je to sakra rozdíl.Musím ale říct,ať mi cokoli nevychází..na ceny mám všeobecně štěstí.ťuk ťuk ťuk.Ať už kupuju auto,nebo chleba…často narazím na nějakou akci.Tak mi asi tou slevičkou chtěli „ti nahoře“ zalepit bolístku po víkendovém zklamání.Máš pravdu.Korunka ke korunce,tisíc k tisíci. …a jak se jinak cítíš?Povídej,přeháněj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
28.12.05 23:22

Ahojky, jsem tady trošku nová a tak se ze všeho pořádně rozkoukávám. V lednu mě čeká moje první IVF a celkem se už těším až to začne. Toto čekání na něco (nevím co) je hrozné. Doktorka mi to sice všechno vysvětlila, ale znáte to - v člověku stále něco hlodá. Ale proč píšu. Nemá některá z Vás zkušenosti s klinikou UNICA v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.12.05 23:46

Ahoj Vladěnko ! Samozřejmě tě mezi námi vítám, jsme tu „samý starý ívéefkařky“ :lol: :lol: :lol:, tak ti určitě poradíme. Rada č.1. Ničeho se neboj, jednou to vyjít musí! (s těmi radami si samozřejmě dělám srandu, nejsi někde na semináři nebo ve škole nebo u praprababičky :lol: )

Weli , dělám to strašně nerada, ale musím… hlavně to prosím tě neber moc vážně! Já gonal s cetrotide píchala při prvním pokusu, když nám to nevyšlo… proto mi dr. zkusil změnit délku protokolu, léky, prostě všechno. Na každýho působí různé léky jinak a nemyslím si, že by ten neúspěch byl kvůli gonalu, odebrali mi tenkrát 13 vajíček a embryjka na tom byla líp a bylo jich víc než při pokusu druhém. Každopádně držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.12.05 23:54

Barbánku já myslím,nebo snad nějak věřím,že co se týče embryjek..snad to bude všecko dobře.Před inseminací byli úplně hotoví z toho,že jen po Clostilu jsme měla 8 folíků(nakonec zbyly 2,které ovulovaly=to prý proto,že se ovulace dále nepodporuje=nemohly dozrát jako u IVF)…tak SNAD.Věřím taky,že všechno je pro naše dobro,ikdyž to třeba vypadá úplně špatně.Ale strááášně dobře je,že tady se mnou teď jsi.Děkuji.Určitě víš,jak ta slova potřebuji.

Vítám tě,Vladěnko!!!Zrovna předevčírem jsem si říkala,jestli k nám přibude někdo nový.A hurá…jsi tu.Půjdete na IVF?Jaký máte problém etc.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.12.05 00:01

Weli, jsem strašně ráda, že jsi plná optimismu a naděje, to strašně pomáhá, moc tě za to chválím!!! A opravdu to funguje! Tak jen tak dál a hupky do peřin, ať jsme zítra pěkně čerstvoučké pro naše manžílky! :lol:
Pa pa a dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.12.05 00:04

Jú..ono už je tolik hodin,viď.odpusť.Těším se zítra a pac a pusu na čelíčko na sladké snění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.12.05 08:22

Ženské, vy jste sovy, fakt!! :lol: Takhle ponocovat.
Volala jsem do centra, tak jedu v pondělí.

Ahoj Vlaďko, vítám tě mezi náma! Já do Unicy chodím a teď mám za sebou 1.nepodařené IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová