Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lenísku foukám bolístku na duši.Ale jak píšou holky…nedoufej…ale otestuj znova.Někomu trvá než přestane menstruovat třeba několik cyklů(mám koleme sebe živé případy),někdy je to známka uhnízdění a někdy prostě jen mrška,co tě prostě teď nechtěla opustit
.V CAR mi taky říkali,že můžu krvácet po Utrogestanu,když si ho budu zavádět..tak pokud k tomu prý dojde,ať ho raději polykám.S tím manžou mám úplně stejné zkušenosti,bylo to vždycky to,co mi nejvíc ublížilo.On ale přemýšlí úplně jinak.Je smutný,protože ty jsi smutná a jakmile najdeš sílu,bude se zase usmívat.Hrozně moc ti držím palečky,ať to mrška není a pokud ju,ať vám brzy vyjde sluníčko a můžete jít na další pokus.P.S.Já mám testovat příští čtvrtek,mám z toho strašný strach.Pár dní před Vánocemi…ach jooo.
Taky mě to napadlo, že když nekrvácím, tak že by to mohlo něco znamenat!
Ale nebudu si dělat nějaké naděje!
Každopádně, když se to nerozjede, tak zkusím testovat znovu!
Celé dopoledne ležím, jsem strašně ospalá, nemohli jsme s manžílkem v noci usnout, bolí mě oči, tak jdu pokračovat.
Mám vás sluníčka mooooc ráda!
![]()
Leníku!
Ty nám normálně zatajuješ informace, ty ty ty!
Jestli pořád nekrvácíš, tak je pořád velká šance, hodně holek jen tak trošku špinilo a pak z nich byly těhulindy! Tak tfuj tfuj tfuj těhotenskej prskanec! Držíme pěstičky!
Leni,
Barbanek má pravdu. Ještě není nic ztraceno. Ta šance je tu pořád!
Leni držím palečky jěště není nic straceno ty tvoje příznaky.jěště to zkus.Drž se moc ti držím palce
Jste holky mooooc hodný, že na mě myslíte!!! ![]()
Skoro celej den jsem prospala, byla jsem nějaká unavená, ale už je to dobrý.
Akorát se to teda rozjelo, takže jsem přestala doufat, ale zato jsme si s manžílkem ujasnili co chceme
a je mi líp, dost mě podržel a to mi pomohlo! ![]()
Bolí mě teda ale šíleně břicho, ale do CAR si zavolám až po něděli, objednají mě a já doktorku poprosím, at mě nechá přes svátky doma, jinak bych to asi nepřežila.
Takže vám ostatním, které čekáte přeji z celého srdíčka určitě víc štěstíčka než jsem měla já. ![]()
Pa pa.
Ahojky Míšo, ty budeš asi první ,kdo tekhle ráno je přihlášenej, jsi v práci chudinko, vid?
Chtěla jse se tě jen zeptat, od včera jsem začla celkem dost krvácet , což je prý normální, ale mám strašný bolesti v podbříšku, nevím ale asi jak se stahuje děloha, měla jsi to taky?
ahoj Leni, jak to vis, ze tu jsem? to se nekde napsalo? ja tu nejsem moc zbehla
)
no, me pri MS boli skoro vzdy bricho… takze nevim jestli to bylo vic… ale mela jsem to docela silne a sly ze me takove ty kusy…
nejhorsi „sok“ byl jak ze me vyslo to co tam bylo z tech cipku nevim jak se to jmenuje neco jako cornie nebo ja nevim…
a jak jste si to s manzelem ujasnili co chcete? jestli to neni tajne…
a jaktoze jsi uz vzhuru?
Míšo, já ty bolesti mám celou noc, takový bodavý, do míst kde je děloha, tak nevím!
Jinak potřebovala jsem od manžílka útechu, tak jsme začali mluvit o tom, za jak dlouho by jsme to zkusili zvovu, a tak!
Je to hezký slyšet od člověka, kterej ti je nejbližší, že život jde dál a na příště to určitě výjde. Leden si dáme ještě odpočinkovej, jedeme na hory a v únoru bychom to zkusili zńovu,viš? Ty jsi taky říkala, že máme zmrzlíky, tak že na to půjdete příští měsíc, že jo?
Už jsem to celkem vstřebala, ale občas se mi to vrátí, je mi smutno, ale čas vše zahojí, vždyt to určitě sama znáš!!! ![]()
Jinak to že jseš v práci jsem poznala, že se skoro každý ráno ozveš jako první, když mi ještě pěkně hajáme, ale dneska jsem fakt moc spát nemohla!!! ![]()
ahoj Leni, jo vy jste jeste zavrtane do perin a ja uz tu makam!
)
no, s tema bolestma ti moc neporadim, ja mam pocit ze takove mivam pokazde…
to je jasne, ze to povzbudi ze ten chlap to bere tak jak to bere… to bylo jak u nas… byl taky smutny, ale snazil se me podporit, ze priste to proste vyjde a hotovo!
tak si uzij jeste hory, necerpas nove sily a s chuti do toho…
my asi pujdem uz v tom lednu…
ja si stejne myslim ze mam blok ze strachu z porodu, ale ja vim, musim s tim neco udelat (uz mi radila myslim Welinka), ale ono je to proste asi strach z neznameho… kdyz by mi nekdo nekdy rekl ze si budu pichat injekce do bricha… nikdy bych neverila…
no, ja se nejak rozepsala!
Leni, proste to zvladnem a hotovo a napodruhe nam to vyjde!!!!
uvidis!!!!!
tak se mej krasne a nesmutni…
ja vim ono je blbe, hlavne kdyz to nekdo vedel a furt se pta… ale ja v praci mlzila, stejne si asi kazdy mysli ze jsem tehotna, to bude prekvapko ze furt nic… (jako slon)
no, uz placam… tak koncim…
Ahoj holky,
tak já teda patřím spíš k těm, co se jim ráno z pelechu moc nechce! ![]()
Leni, nám když to poprvé nevyšlo, tak když jsem to dostala, měla jsem bolesti jako ještě nikdy. Dokonce jsem volala do CARu, jestli se něco neděje a doktor mě ujistil, že je to v pořádku, že mrška bude silnější a bolestivější, je to tím jak tělíčko už bylo připravený na mimísky a teď se dává pomalu do normálu a taky máš určitě ještě nateklý vaječníky. Tak se moc netrap, zalez do pelechu a vydrž to.
Jinak je moc fajn, že pomalu přecházíte na lepší myšlenky, už víte do čeho jdete a od teď už se na to vlastně můžete těšit!
Tak hodně štěstí v práci (Míše) i doma (ostatním) a pa pa berunky!
barbanku diky… priznam se ze to dneska (vlastne ani vcera moc neprehanim)
)
pred praci mame vanocni trhy, uz je mam obcihle a v ramci toho je v nasi budove vanocni dilna, takze uz jsem i neco tvorila…
ja vim, ja vim… danovym poplatnikum by se to asi moc nelibilo…
tak a ted my volal manzel ze nasim znamym se tak pred hodinou narodilo mimco Adamek, 52 cm a 3,9 kg! takze muzu jen tise zavidet…
a to jeste v te dilne je tehotna pani
)
takze mimina vsude kolem! ![]()
Barbánku,
děkuju já jsem si myslela to samé, tak jsem si pro jistotu zavolala do CAR a tam mi to potrvrdili, že je to normální. Tak jsem v klidu a navíc mám na kontrolu přijít až 3.1., takže budu doma přes svátky a pak mi to začne, vůbec se do práce netěším, ale abych řekla pravdu, tak když jsem se tak trochu loučila, tak jsem vůbec neměla pocit, že už se tam nevrátím, asi jsem to cítila, že se to nepovede! No nic naplat, takovej je život! Měj se moc hezky a opatruj sebe i mimiska!!! ![]()
Ahojte holčinky…tak na mě dneska padnul splín.Jen doufám,že to není nějaká předtucha neúspěchu.Břicho mě vůbec nebolí,cítím se dobře,..jsem jen víc unavená.V noci nespím,přes den pospávám.Ale ráno jsem se vzbudila s pocitem,že ten testík bude mít stejně jen jednu čárku.Úplně to vidím.Nevím co s tím
![]()