IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
13.12.05 10:33

Ahoj Vendulko , mimo nejsi, neboj! Já to dělala taky taky a dělám pořád. Pořád jim komentuju, co jdu děla a tak… :lol: V CARu mi řekli, že si mám dělat test taky až 17. den od ET, ale samozřejmě jsem ho dělala dřív - 15. byl pozitivní. Tak to zkus taky tak. Většinou asi všichni testujou kolem 14.-15. dne. A určitě to dopadne dobře, obchází tu velká vlna štěstí, cítím to!!!! :P A Pregnyl vliv má. Obsahuje těhotenskej hormon, takže díky němu bys teď vlastně měla mít test pozitivní. Někde jsem četla, že se vyplavuje asi 10 - 12 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
13.12.05 11:23

Ahoj holčičky!
Měli jsme teď pc mimo provoz a mám po vás hroznej absťák! :lol: Jen tak letem světem jsem prolítla co jste tu psaly, napadlo mě pár věcí co vám napsat, ale už zase nevím, co jsem chtěla. To je asi tou radostí, že jsem opět na netu. Snad jen k těm kontrolám a UZ, asi si to dělá každý CAR po svém, mě opravdu objednali hned a hned dělali UZ, bylo to 20. den po ET. A zítra jdu na další kontrolu a jsem nervoznější než před tím, pořád se bojím, aby bylo všechno v pořádku.
Tak pa pa a až si na něco vzpomenu tak zase písnu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
13.12.05 11:51

Helli, budu ve čtvrtek myslet na tvá slova, „že je tu vlna štěstí“, tak se budu modlit!!! :lol:
Jinak od včera jsem abnormálně nafouklá a cítím tlav v místech, kde je děloha /je to podobný jako po ET/, tak snad…!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.12.05 12:25

Leni,
včera mi Dr. v centru říkal, že pokud otěhotním, tak ty bolesti, které jsem měla přes víkend, příjdou zase, protože se právě zvětšuje děloha. Takže je to určitě ono!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
13.12.05 12:33

Vendulko děkuju za povzbuzení, každá z vás mě ted moc pomáhá!!! :lol: :lol: :lol: Kéž by si měla pravdu.
Každopádně dávej i ty na sebe pozor, vážně nic nedělej, nechej se od manžílka chýčkat, je to celkem příjemný!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.12.05 15:50

tak mi jsme na ne urcite malo mluvili :( tak to me mrzi!
tak priste to napravime!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.12.05 16:33

Miško těžko se to vstřebává,viď.Cítím,jak jsi stále smutná.Hodně jsem přečetla o statistikách IVF..jsem dost technický typ…a ve všech se lékaři shodli,že úspěch po prvním IVF je skoro zázrak.A to ti nelžu.Moc ti přeji,aby jsi šanci dostala moc a moc brzy a protože mám kamarádku,která měla problém podobný tvému,zašla za astroložkou,aby jí vypočítala nejvhodnější dobu ke snažení(IVF)…a představ si,po 6ti letech snažení (je oboustranně neprůchodná) se jim to v ten vypočítaný termín (který jí potvrdila i kinezioložka) povedlo na inseminaci!!! (Byla ale nastimulovaná jako na IVF).Chytila se 3 embryjka…jedno zůstalo a dneska už mu byl rok. :lol: Snad jsem ti dodala trošku „odvahy“.Pusu na čelíčko posílá wel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
14.12.05 07:45

ahoj Welinko, dekuju moc za povzbuzeni… no, smutna asi jsem, ono je to taky tou vanocni dobou a tak… a mozna taky trochu ze jsem se musela vratit do prace (a s tim jsem nejak nepocitala) a moc me to tu neba…
jo, urcite se nam to vsem povede, akorat nekomu drive a nekomu pozdeji… ale fak moc dik! jsi hodna!
mam jeste jeden dotaz… pomuze i pri umelem cviceni Mojzisove?
diky moc a vsem hodne dobre nalady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.12.05 09:12

Ahoj Mišo,
s tím cvičením myslím rozhodně nic nezkazíš (teda v případě, že budeš malinko kontrolovaná a nebudeš to tudíž cvičit špatně). Jak píšeš o té práci - úplně se v tom vidím. Mně ne, že by moje práce nebavila, ale už jsem vyloženě nutně potřebovala změnu. Teď, když si představím, že bych se tam po novém roce vrátila, brrr. Úplně tě chápu. A ostatní věděli, proč jsi doma? U nás právě jo, a už vidím ty pohledy a jak si o tom všichni budou vykládat. No prostě děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.12.05 10:23

Míšo cvičení Mojžíšové prý působí na jak fyzično,tak na čakry(energetické dráhy člověka).Je dobré se to nejdříve naučit u nějaké rehabilitační sestřičky v rámci např nemocnice a pak už si cvičit doma.Tyhle cviky ale neumí všechny rehabilitace..musíš hledat.Známé cvičení pomáhalo i psychicky.Já jsem byla několikrát v kurzu,ale jsem asi moc aktivní…přestalo mě to bavit.Chodím na reiki.Je důležité,aby si každý vybral to,co je mu nejpříjemnější,protože to taky nejvíc pomáhá.
Je škoda,když je tolik neplodných párů,že při CAR nejsou nějaké například rehabilitace na celkové zklidnění,procvičení…prostě něco i s alternativními metodami přípravy na těhu.Nacpou do nás hormony,provedou několik UZ,odběr,transfer…hrozně dlouho mi holky trvalo tohle „hmoťácké“ prostředí navštívit.Snad se budou lékaři do budoucna vyvíjet. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
14.12.05 10:38

Ahoj Berušky, s tím cvičením je to zajímavý. Welinka má pravdu, v CARu je všechno soustředěný jenom na fyzično jako kdyby ten problém i řešení vůbec s psychickou stránkou nesouvisely. Já jsem při stimulaci (a před tím i dřív, když jsem nemohla otěhotnět) trochu cvičila Mojžíšovou, ale jen podle kazety, takže vůbec nevím,jestli dobře. Tady totiž nikdo proškolený není, na tohle je Tachov hrozný zapadákov. :evil: Holčiny a teď nějak cvičíte - myslím po transferu ev. po IUI (myslím včetně Stelly a Barbánka!!! :wink: )??? Mně řekla dr.,že mám být v klidu, nedělat nic těžkýho, chodit na krátký procházky a tak to tak dělám. Tj. jsem v klídečku a vůbec necvičím, jen se jdu občas projít. Říkala (manža s ní mluvil zrovna včera), že je uvnitř ještě všechno narušený a nemělo by se to namáhat. Ptal se jí samozřejmě na tuleníčko. :oops: Jak to máte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.12.05 12:04

Helli,broučku,měli byste to s tuleníčkem vydržet.To mi říká rozum.Podívej,dovedeš si představit,jaká revoluce v tvém bříšku teď je?Mně se to radí…já která poruším pravidla a nechám se kolikrát svést(nedodržení šestinedělí po výkonu,…)…nám po IUI řekli,ať se neomezujeme.Ale mám to bříško takové rozblázněné a můžu ti říct,že mi tulení není příjemné.Tak jsme se ho na chvilku vzdali.A víš co si myslím?Mně se často stává,že když takhle váhám a pak se rozhodbu PRO nebo PROTI,většinou si nejvíc uškodím tím,že to pak frustrovaně v duchu rozebírám..jestli to nebylo špatně,a co by,kdyby,a co když?…víš co myslím?Mně se to stává často,že něčeho lituji,leč to bylo k užitku(horlivá hlava Berana s měsícem ve Střelci :D ).Asi si neublížíš fyzicky,ale za ty nervíky to stojí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
14.12.05 13:29

Já vím Welinko , s tuleníčkem to mám já vyřešený. Sice já už jsem (po delší době :oops: ) taky začala mít chuť, ale u mě většinou vítězí rozum nad citem (když to chceš brát z hlediska astrologie, tak rozumná Panna taky s měsícem ve Střelci :roll: ), takže mám jasno. To manžílek trpí. :wink: Spíš nevím, jak s tím cvičením. Radši nedělám nic, ale nevím,jestli zbytečně moc nezlenivím. Jinak už mám mastičku!! Manžel byl nakonec včera v CARu, protože mi začaly docházet léky, a tak to dr. vylíčil. Napsala mi přesně to, co jsi říkala - Heparoid. Mažu od večera a zdá se,že už je to fakt trochu lepší, musím to zaklepat!! Tak máš velkou pochvalu!!! :)

""http://tickers.baby-gaga.com/p/boa230ps___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…230ps___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.12.05 14:25

Jéééééééééééé to mám radost,že jsem poradila dobře :D :D :D No a k tomu cvičení=veškeré cvičení,plavání,… se doporučuje od konce prvního trimestru.Určitě víš,že koncem prvního trimestru je ukončen embryonální vývoj a od této doby taky už miminko nenazýváme embryem,ale plodem.A to už je prakticky vyvinutý človíček a je již nejméně ohrožen vnějšími vlivy.V dalších měsících miminko roste,začíná se hýbat,…každý měsíc se něco děje,zdokonaluje,…Ale ty 3 měsíce jsou to nej nej nej nejdůležitější.A neměj strach že by jsi zlenivěla..už to,že nad tím přemýšlíš,je známka toho,že se tělíčko nedá.Víš?Dost možná existují nějaké uvolňovací cviky.Aby jsi neměla úplně prázdný den,…vím že úplně nej je to plavání(posílení a zároveň zvláčnění svalů pánve,.=hladký porod,…).Koukni po netu.Ale fakt myslím,až začátkem druhého trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
14.12.05 15:40

O plavání čtu, Weli , všude. Já vím, že ho moc doporučujou nejen v těhotenství ale i po tom pro maminy s kojencema. Moc se mi to líbí. Jenže je to u mě problém. Měla jsem spoustu let dost velký trápení s mykózama a veškerý bazény (o koupalištích a rybnících ani nemluvě) se staly mým velkým nepřítelem, kterému se vyhýbám už několik let velkým obloukem. Od tý doby co jsem přestala brát antikoncepci, tj. tak 2,5 roku mám sice pokoj, ale stejně nemám odvahu to vyzkoušet. Dokonce ani v létě se nekoupu. Výjimkou je jedině moře - tedy pokud se nám poštěstí a zavítáme k němu. :) Teď v těhotenství se zvlášť bojím chytit nějakou poševní infekci. Takže je mi asi souzeno lenivět a lenivět… :lol:

Lenísku , jak je dneska?? Vůbec se neozýváš, doufám, že nemáš nějakou depku den před testováním??? Ničeho se neboj! Barbánku , co UTZ? Všechno OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová