Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Welli, mám strašnej strach z testíku!!!
Nemůžu dneska přemýšlet nad ničím jiným, než jestli to výjde, nebo ne!
Jinak už dva dny mám tlak v děloze, nafouklý břicho, pořád chodím čůrat a včera mě bolelo jedno prso /jako ještě nikdy/, tak si říkám, že by to mohlo SNAD něco znamenat!
Určitě dám zítra vědět. Nebudu moct dospat, takže si ho udělám v ranních hodinách. Děkuju moc že na mě myslíš!!! Drž mi pěstičky:
Lenisku držím moc palečky.Jsi dobrá že jsi vydržela to já nevydržela.Obdivuju tvoji trpělivost
Já jsem vydržela jen z jednoho důvodu, MÁM TOTIŽ STRAŠNEJ STRACH, takže to vydžím, ale děkuju za obdiv. ![]()
ahoj holky, diky moc za podporu! uz nesmutnim, proste pro to neco musim udelat!
Leni, uz se tesim na zitrejsi zpravicku… urcite bude pozitivni!!! neboj!
Míšo , pronim že se vracím k tvému neúspěchu, ale ty jsi žádné příznaky nepocitovala. Nebo se ti dřív než jsi testovala dostavila MS?
Jinak uvidíš, že příště se na tebe usměje štěstíčko!!!
![]()
Leni , neboj! Já měla úplně stejné příznaky! A mám je samozřejmě pořád - neustále lítám na záchod, šíleně mě bolí prsa a před tím mi ještě dost bolelo břicho, teď už jen občas. To bude určitě ONO!!!!!
Ahoj holčičky!
Konečně se hlásím! Byly jsme na UTZ až odpoledne a pak jsem se zasekla u manžovo rodičů, tak jsem teprve dorazila domů.
Měla jsem hroznej strach, protože mi pořád nic nebylo, ale je to ok, mrňousek má 10,2 mm a už mu bije srdíčko! Holky, to prostě MUSÍTE zažít, takže koukejte mít všechny //
![]()
Leni , vzhledem k tomu, že jsi ve fóru, kde se ICSI povede vždy na poprvé (kromě mě a Míši, já napodruhé a Míše se to povede taky na podruhé, to je jasňačka, ale my jsme jen vyjímka potvrzující pravidlo), tak se ti to povede taky!
Takže hlavu vzhůru, všechny ty tvoje příznaky tomu nasvědčují! A když tomu věříme my všechny tady, tak je to prostě tutovka!
Jinak se mi občas zhoupne žaludek - mám z toho hroznou radost, konečně nějaký příznak těhu.
Tak se mějte moc krásně berunky a pište! ![]()
Barbánku , to je úúúúúžasný!!! Už se taky moc moc těším na náš ultrazvuk. Jestli si to pamatuju dobře, já jsem šla na ET 2,5 týdne po tobě, viď? Takže teoreticky by už tomu našemu broučkovi (nebo broučkům) mohlo 2. ledna na UTZ taky tlouct srdíčko. Už se nemůžu dočkat!!! ![]()
Lenisku to co popisuješ přesně jsem měla a jěště dnes mám vypadá to na tehu těším se zítra na tvuj testík.Barbánku gratuluju to máme bříky vid ![]()
Helli, tak nějak to vychází, já měla OPU 5.11. a ET 8.11. a teď jsem v 8. týdnu, oni počítaj začátek těhu 14 dní před oplozením. Určitě ti nebude bít srdíčko, ale srdíčka! ![]()
Holčičky, ještě jsem vám všem moc chtěla pochválit metříky, jste šikulky, zkrátka po mě (držím se hesla „musíš se pochválit sám, nikdo jinej to za tebe neudělá“
)!