IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
19.12.05 17:46

Ahojky Wellinko, ty ty ty jedna, neměla bys odpočívat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
19.12.05 17:49

Já jsem to řešila taky, kdy je koupím, když budu muset kolem vánoc ležet! Tak jsem nakonec udělala vítr v peněžence těsně před punkcí, takže mám všechno co jsem chtěla nakoupené, a jsem ráda, protože ted když bych už eventuálně mohla, se mi do těch přeplněných supermarketů vůbec nechce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.12.05 21:49

No jo,to víš že bych měla odpočívat..když jsem ale den doma sama,padne na mě takový splín,že si myslím,že mi to škodí mnohem víc.Nepřeháním to.Ale na véču si občas zajdeme,k sestře zajedu…a dneska jsem asi tak půl hoďky ťapkala po Tescu.Fakt jsem nějaká vyrovnanější.Konečně jsem se odvážila a koupila testy.Už se to krátí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.12.05 22:00

Holčinky včera jsem se na jednom webu dočetla,že k známkám těhu také patří těhotenská intuice.Prý to žena fakt ví,že je těhu.A prý to způsobují návaly hladin hormonů.Zažil jste to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.12.05 22:03

Ještě jsem se chtěla zeptat,jak u vás,těhulek,vypadal poševní hlen.Prostě prostředí celkově.Já jen jestli se mi nespouští nějaký zánět.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.12.05 23:16

Ahoj Welinko , to jsem moc ráda, že jsi v pohodě. A když ti k tomu pomůže courání po obchodech, proč ne. :wink: A musím se přiznat, že ti tiše závidím ty večeře, taky bych hned na nějakou šla. Jenže s mýma vycházkama do 5 to je nemožný. Navíc teď ten můj žaludek! Dneska jsem byla jen pro něco v potravinách a masně a všude mi bylo totálně blbě, nedělám si iluze,že by to v restauraci bylo lepší. :cry: S tou těhotenskou intuicí nevím. Myslím, že když nad tím člověk pořád přemýšlí (a jinak to snad těch 14 dnů ani nejde), tak ten strach z neúspěchu to dost silně ovlivní. Bojíš se věřit tomu, co ti tělo napovídá. Já třeba měla spoustu příznaků a něco mi fakt říkalo, že to je ono,ale nechtěla jsem tomu věřit. Uvědomila jsem si je vlastně až zpětně. A co se týče poševní sekrece, já začala mít takový bělavý hustší výtok asi druhý týden od ET a mám ho pořád. V jedný knížce jsem si našla, že je to v těhotenství normální. Takže Welinko, nerada bych to zakřikla, ale myslím, že jsi na dobré cestě!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.12.05 08:15

dobré rano devcata!
zase spinkate? ja bych do postele vlezla hned!
tak tady docela napadlo hodne snehu…
ja jsem se vas chtela na neco zeptat a ja si zaboha nemuzu vzpomenout na co… :( to vite, skleroza!
Misa
mejte se krasne
welinko kdy mas testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.12.05 09:19

ahojky holčiny zdravím vás tu všechny.Welinko ano já mám od začátku bílý výtok a vše je v pořádku.Ten jsem měla i při prvním těhotenství.Někdy mám lepkavý hlen.Vše je v pohodě.už nebudu raději dělat prognozy u Leniska jsem se sekla.DRŽ SE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.12.05 09:24

JO A K INTUICI !!!!Tak ta u mě platí 100% jak u prvého tak ted.A dokonce u dcery jsem nějak věděla od začátku že to bude holka i když mi to všicni vyvraceli,ted si myslím že kluk .Úplně mám k němu i jméno,nevím je to jak záhada co ale já to fakt tak cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
20.12.05 09:34

Ahojky,
Když teď čtu to o té intuici u Stelly, uvědomila jsem si vlastně ještě jednu věc. Už když jsem na IVF šli, byla jsem tak nějak vnitřně přesvědčená, že to vyjde a že budeme dvojčata - kluka a holčičku. To první se splnilo, to další uvidíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.12.05 09:47

Heli přesně vím co jsi cítila já mám také takové tuchy.Fakt.My jsme 4 dny po ET jeli na dovolenou (po dohodě s lékařem samozřejmně) a věřte že jsme byli s přáteli to víte sezeníčko u krbu grilování alkohol.Ani jsem si necucla a manžel říkal dej si a já nato že nechci že jsem těhotná.To prý je brzy ale já to nějak cítila fakt!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
20.12.05 10:04

Stello a poprvý s dcerou jsi byla taky na IVF nebo až teď? Doufám, že ti nevadí, že se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
20.12.05 10:10

Ahojky holky,
taky bych se připojila do vaší diskuse o intuici!
Nevím, ale mám pocit, že i přes ty moje příznaky, které nasvědčovaly že bych mohla být těhotná, jsem měla vnitřní divnej pocit, už od samého začátku jsem cítila, že se to nepovede, proto jsem se tak strašně bála udělat testík! :cry: Nevím, jestli to byla vnitřní intuice nebo jestli jsem pesimista, ale jen doufám, že při dalším pokusu budu cítit od samého začátku upně jiný pocity a budu víc optimisticky naladěná než jsem byla ted! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
20.12.05 11:25

Ahoj holčičky!
Tak asi já jediná to měla úplně naopak. Poprvé jsem moc chtěla prodlouženou kultivaci a nějaké ty mrazáčky, ale díky velmi špatné kvalitě manžovo spermií nám vydržela jen 2 embryjka. Říkala jsem si, že je to určitě osud, že nebudeme žádnou PK ani zmrzlíky potřebovat, protože to určitě vyjde. Věděla jsem od úplnýho začátku, že se to povede. No, nepovedlo. Teď podruhé to vypadalo velmi špatně, embryjko jedno jediné, říkala jsem si že to nemůže vyjít, snažila jsem se myslet pozitivně a věřit, ale hluboko ve mě byl hlásek, který pořád opakoval „nětěš se, je to zbytečný, zase to nevyjde…“ No a vyšlo! Teď máme s manžou oba pocit, že to bude kluk, takže to na 99% bude holka :lol:
Pa pa berunky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
20.12.05 14:40

Jsem na tom hodně podobně jako Barbanek. Snažím se být optimistická, dobře naladěná a věřit, ale sama cítím, že někde uvnitř vím, že to nevyjde. Docela mně to mrzí, ale nedokážu sama sebe přesvědčit o opaku. Uvidíme po vánocích, jejstli bylo tušení správné nebo ne.

Taky u vás tak sněží? Tady od rána, ale pomalu že není vidět na krok. Parádička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová