Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, zdravím všechny, tak jsem opět tady. Zítra jdu do centra a měla bych začít. Jak to tak tady čtu, tak vás holky dost obdivuju. Já už se dneska bojím (nemám ráda- nesnáším- injekce). Slíbili mi nějaké pero, tak doufám, že to nebude tak hrozný a hlavně to nebude bolet. No jinak mi to bude píchat manžel, ten to snad zvládne. Budu mu za to určitě nadávat
, ale jenom trošku.
Vendulko, Unica je fajn a já tam chodím k doktorce Novotné - je strašně milá.
Wellinko , já chodím v Praze do Podolí!
Vendulko , máme 8 eskymáčků, tak snad bude z čeho vybírat! ![]()
Cítím se dobře, i po psychické stránce je to už celkem v pohodě a navíc zítra nastupuju do práce, takže chmury půjdou trošku stranou! ![]()
Jinak jsem se holky chtěla ještě zeptat, jestli se KET počítá taky do těch tří pokusů hrazených pojištovnou?
Leni, jak už jsem psala, v Unice se za KET platí -
rozmražení a příprava embryí 2.000
ET 1.500
AH při KET 3.000
Ale jak je to s léky, to nevím. Ale myslím, že hradí pojišťovna, ale jistá si fakt nejsem. Jinak ty 3 pokusy hrazené jsou celé 3 IVF komplet.
Jéééé,ahojky,Martinko…to víš že tě poznávám!!! Myslím na tebe,kudy chodím.Zítra jedu do CAR,tak se určitě ozvu,beruško ![]()
Marty,beruško,to víš že se ti hned ozvu.Tak nějak se chystám na poslední pracovní dny,tak u PC trávím čas až do noci.Ty lumpice..kam na ty metříky chodíš?Pac a pusu,zlatíčko moje ![]()
Martinko sesmolím ještě mailík.Ale přečti si ho,klidně až ráno,…nebo až budeš mít čas.Pac a pusu
![]()
ahojte holky, doufam ze jsem zase prvni! ![]()
tady furt snezi!!!
Leni, jsem rada, ze jdes hned dalsi cyklus at nejsem sama… ja tam jdu v patek, tak dam vedet… uvidim kdy dostanu MS, vcera si manzel delal legraci, ze to treba ani nedostanu, ze jsme se „DOKONCE“ 2× tulili…
kdyz ja fakt na to obcas nemam naladu… ale to sem asi nepatri ![]()
tak se mejte vsechny krasne!
Ahojky berunky, tak jsem dneska byla poprvé do měsíci v práci a musím říct, že jsem si za celý den vůbec nevzpoměla na to naše trápení, jsem moc ráda, že se takhle aspon dát do pohody. ![]()
Míšo, ty mi hned dej vědět co ti řekli a jak si dopadla! ![]()
Jdu vařit véču! Pa pa
Ahojky,
tak jsem dneska začala - no nečekala jsem, že to bude tolik injekcí - zabrali mi celou poličku v ledničce
. Píchání asi nechám na manželovi - ať mám komu nadávat. ![]()
tak zatím
Tak tohle je můj první anonym ![]()
Ahojky,
tak jsem dneska začala - no nečekala jsem, že to bude tolik injekcí - zabrali mi celou poličku v ledničce
Píchání asi nechám na manželovi - ať mám komu nadávat. ![]()
tak zatím
Ahojky holčičky…Tak vám nevím,jak jsem vlastně dneska pořídila v CAR.Dobře nebo špatně?Levá strana s folíčky usnula téměř úplně(je tam jen 1 větší folík,zbytek(hrozně moc menších) je stejně velkých jako na poslední kontrole=do 8mm) a nalevo to samé,jen je jich tam o trošku víc do 11mm.Připadá mi,že čím lépe jsem naladěná,tím horší všechno je.Zvýšili mi dávku Gonalu a k tomu mám ještě ten Cetrotide.V pátek znova na UTZ.je to docela unavující-obden jezdíme 150km…ale v protokolu mám napsáno „OHSS CARE“…tak asi proto mě tolik hlídají.Holčinky co myslíte,když budou folíci příště kolem 15mm..dostanu už Pregnyl?A jak dlouho potom na punkci? Nějak jsem se ze všeho radovala předčasně..
Hellisku..vzpomínám na tebe…jakpak je ti?To ty jsi psala o tom,jak jsi si v hlavičce nařídila..JSEM TĚHOTNÁ…jestli jsi to byla ty,napíšeš mi o tom něco?Vím,máš to teď hodně těžké.Podlě mě jsi ale fakt silná holka a ve finále budeš šťastná.Ikdyž to teď bude sebetěžší.A s tím okolím…jak se pořád ptají,…nikdo nepochopí,že teď potřebuješ hlavně klid,viď.jen hltají drby,aby nebyla nuda.To znám.Věřím ale,že je víc lidí,kteří ti mimísky přejí a myslí hlavně na to,aby jsi byla v pořádku.Třeba jako my tady..že jo ![]()
Weli, já myslím, že kdyby v centru měli pocit, že folíky nedorostou, tak stimulaci zruší - to se přece běžně dělá. Určitě vědí, co dělají. Dorostou určitě (podle toho ti taky nadávkovali další léky), a na množství až tak nezáleží. Vím to podle sebe, měli jsme sice 22 vajíček, ale nakonec zbyly 4. Lépe je méně, ale kvalitnějších,víš? Hlavně nedělej předčasné a unáhlené závěry. Pa
Spíš si Vendul říkám,že bych ráda tu PK…a na tu přece musí být skupinka embryjek.No,uvidíme.Snad budeme v pátek moudřejší. ![]()
Ahoj berunky!!
Lenísku , to je fajn, že je ti v práci dobře. A to se ti tam tak nechtělo, viď? Aspoň přijdeš na jiný myšlenky a líp ti to uteče.
Welinko , beruško, jak už ti psala Vendul, neplaš!!! Věř doktorům a taky těm svým folíčkům, který rostou, i když pomalu - hlavně že rostou! Já jich měla sice trochu víc - 13, z toho pak 11 vajíček - ale taky se jim růst moc nechtělo. POřád mi kvůli tomu prodlužovali stimulaci, dokupovala jsem si další a další léky a oddalovali termín punkce, až už jsem z toho měla nervíky, že se jí snad nikdy nedočkám. A vidíš, dočkala!!! Co se týče toho Pregnylu, budu upřímná. Osobně si myslím,že při velikosti folikulů 15mm, jak píšeš, ti ho ještě nedají. Punkce se provádí cca 35 h po něm, takže to by ti nestihly dorůst. Pamatuju si, že já byla na UTZ v úterý a měla největší folíky 17mm. Musela jsem pak ještě dál píchat a jet v pátek na další UTZ a až v pondělí na punkci. Chtěla jsem se tě zeptat, můžu ti poslat žádost o autorizaci na ICQ? Mohly bysme pokecat o tom ostatním.