IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
887
9.1.06 20:13

Ahoj holky,

zase jednou zdravím. Já prostě nějak pořád nemám čas :oops: potom si čtu vaše příspěvky a je toho celkem dost, takže to čtu alespoň půl hoiny.:lol:
Zdravím Lovely, Dariu i Leicu :lol:
Dario - já mám vymyšlenou výmluvu do práce, že jdu s ledvinama (měla jsem cca před rokem problémy, takže to všichni chápou). Už to mají nahlášený, takže ať si poradí. Na nemocenskou mi nabídli jít při prvním UZ což bude 25. no a pak … No ale už se těším.

Trošku jsem byla překvapená :?: , že jste museli žádat pojišťovnu o léky, mě je v centru dali bez receptu a řekli, že recept a domluva s pojišťovnou bude dodatečně. Tak dofám, že je to v pohodě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.1.06 20:44

Ahojte berunky…zatím jsem neměla čas přečíst si příspěky zpět..ale doženu to.Byli jsme na mega nákupu…ale v CAR..no hrůza.Ošetřovala nás nějaká zastupující lékařka.Velká jako slon a myslím že ještě těžší.Přístup hrůza,půl návštěvy protelefonovala soukromé hovory,byla dosti hrubá(víte samy,jak to bříško je citlivé při stimulaci)…nic nám nevysvětlila…řekla jen:no co se divíte,když máte zničené vaječníky.Pak řekla..z toho nic nebude a já s pláčem nemohla ani z toho stolu slézt.Pak někam odešla..že se poradí s nějakou jinou lékařkou.Zkrátka tam je jen jeden folík.Jsem úplně vyřízená.Přesto jdu ve středu na punkci. :roll: ..ale myslím,že z toho nic nebude.TŘEBA JE TEN FOLÍK PRÁZDNÝ.Tak se mějte hezky,já jdu do vany a zalézt pod peřinku s manžou. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.1.06 00:33

Helli;no jak tak nad tim premyslim,radsi si tam dam jenom jedno :D

Wellinko;Je mi to moc lito,ja mam takovychto zkusenosti s lekari dost.Drzim ti ve stredu palecky a at ti to dobre dopadne.
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.1.06 10:19

Ahoj Welinko ,
to je mi moc líto, ale neházej ještě flintu do žita! Ta dr. by teda zasloužila, jak může bejt někdo v takovýhle situaci takhle nepříjemnej? To by snad měli ošetřit nějakým nařízením, že v takovýhle institucích musí dělat jenom příjemní lidi. Ve středu na tebe budu hrozně moc myslet! A přeju ti,ať tuhle dr. už nepotkáš ani na chodbě!!!! Anebo jo, ale teprve až tam půjdeš na kontrolní UTZ už se zakulacujícím se bříškem, aby viděla, že malá naděje je taky naděje !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.1.06 10:44

Hellísku jsi moc hodná.Moc a moc.Včera to bylo vážně krutý.Chtěla jsem z té ordinace utéct už když jsem tu doktorku viděla.Manžel pak nepředstavitelně skřípal zuby…to on dělá,když by někoho nejradši zakousnul a je to vrchol jeho naštvání!Víš,mně připadá,že čím lepší náladu mám,tím větší pecky dostávám.Tak radši v tý depce zůstanu :wink: Ba ne…manža se ještě ptal,jestli z těch menších může něco být..tomu prý doktorka nevěří/už jen to slovo) a ptal se,jestli je to příčina,proč ještě nejsme těhotný.Na to řekla..že je to jednoznačně porucha ve zrání vajíček.A je to velký průser.A nezapomněla dodat,to když jsme se zeptali jakou šanci máme..odvětila..že ať se neradujeme,že ten folikul může být prázdný!pak už jí zase zvonil telefon a tak za námi zabouchla dveře.Já jsem normálně člověk s hodně proříznutou pusou…když se někdo chová jako dobytek(v obchodě,kde chci utratit velké peníze,úřady,.....)..tak se většinou v první fázi ptám,jestli náhodou neobtěžuji.Pokud to nezabírá,manžel většinou mizí.Ale zase musím říct,že všude,kam jdu..jdu slušně,s úsměvem,o všechno poprosím…ale včera jsëm byla jako terč.Nezmohla jsem se ani na A,ani na B.Ale až se vzpamatuji,zavolám primáři.Oni hodně stojí o to,mít dobré jméno..na chodbách ankety,..pak přijde takový hovado(pardon)..a má jim ten krásný přístup,o který se snaží sestřičky i ostatní lékaři,recepce…zkazí?Vím,že je to teď špatný s námi,ani moc nedoufám…ale věřím,že kdyby nám to bylo šetrněji podáno,tak venku neomdlím.Holky já zapomněla i to jméno…příště se na něj zeptám a napíšu ho sem.Pro případ.Tohle monstrum už se mě ani nedotkne.Jsme v soukromém zařízení,platíme neskutečný peníze..a myslím,že oni tam jsou pro nás.jéé..nezním moc drsně?Hodně se mi ulevilo.Děkuji,že na mě holky myslíte.

Jen tak zběžně jsem si projela zpětně příspěvky…někdo se mě ptal(Lovely?)..co to mám za pejsánka.Broučku je to BIŠONEK.Naše zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.1.06 11:58

Welinko , to není vůbec drsný!!! Hlavní je, že se ti trošku ulevilo!! A tomu primářovi to určitě řekni, už kvůli ostatním. Takováhle pitomá ženská přece nemůže znepříjemňovat život těm, co už ho mají i tak dost komplikovanej. Přeju ti hezkej den!!! A ostatním taky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.1.06 12:40

No, Marty , nevím, jestli je to úžasný, ale je to tak. Moc dlouho už tam ale tři nebudou, chystám se na redukci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.06 12:46

Ahoj holčinky,
odpovídám pěkně po řadě, ať se v tom nezamotám :lol: .

LEICO
Neboj, oni ti v CARu všechno vysvětlí. Já jsem taky byla takový laik a ještě to není ani týden, už mám za sebou 5 injekcí. :P :P :P :P :P

VENDULKO
My nemusíme srovnávat, poněvadž my máme nejblíže do Ostravy, pak až Olomouc a Brno a to už jsou pro nás dálky :? . Jsme ze samého východu republiky - Třince, proto tak. Ceny teda neřešíme, ani nemůžeme. Neumím si představit, že bych obden jezdila do Brna na UTZ.
Jo a za ty zákroky holt zaplatíme, je to nadstandart a když to zvýší pravděpodobnost úspěchu, tak toho vůbec nelitujeme!!! :lol: :lol:

LOVELY
Ty se máš, tolik krásných folíků, já jdu zítra na 1. UTZ a to budu teprve 7.DC. Jsem sama zvědavá, za jak dlouho bude punkce :roll: :P .
A tím hubnutím to je fajn, já se spíše bojím, že přiberu :twisted: , váhu mám už po vánocích jakž takž stejnou..ale stejně mě Dr straší, že ten Prednison prý docela..no přibírá se po něm :evil: . Ale třeba to nebude můj případ a hlavně, já přiberu docela ráda, ale do těch správných míst :lol: :lol: :lol: (nejlépe přes bříško)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.06 12:48

WELLINKO
Tobě zvlášť musím napsat, protože to co jsi popsala, mě doslova zvedlo ze židle :twisted: . Moc moc moc ti přeji, ať je v tom folíku jedno, ale zato SUPER KVALITNÍ vajíčko, které bude prostě nej a pak z něj bude mimísek. Určitě ještě neházej flintu do žita, psychika je na celém procesu to nejdůležitější.
Budu na tebe moc myslet a držím ti palce, ať to dopadne co nejlépe!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.06 12:52

A ještě pro všechny:

Dneska jsem si píchla ÚPLNĚ SAMA svou první injekci a nezůstalo mi ani kapka roztoku, prostě už jsem PROFÍK!!!! A včera jsem byla u své obvodní Dr se žádankou na provedení předoperačního vyšetření, tak mě poslala k jinému Dr, u něhož jsem byla dnes, čekala jsem třičtvrtě hodiny než mi vzali krev a stálo to za to, asi 3 ampulce a celá ruka už mi brněla! Ale mám to za sebou, ještě musím na EKG, šly jste taky? Měly jste též nějaké předoperační vyšetření? A to ještě ani nevím, zda-li folíky nějaké rostou, zítra mě čeká 1.UTZ.

Mějte se co nejlépe!
Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.1.06 13:12

Ahoj holky!
Tak vcera jsem si vecer pichla Pregnyl a vstavala jsem az ted :roll: :D
Daria;Ja jsem na prvnim UZ mela jenom 5 folikulu a male,na druhem jich tam bylo 24,ale nejak nerostli.Takze mi prodlouzili stimulaci,partner uz z toho byl nervozni :)
A zitra uvidim,kolik jich tam bude.A co se tyce tech injekci;ja mela decapeptyl a menogon,ale vedlejsi ucinky zadne(asi bych potrebovala davku pro kone,abych neco pocitila :D :D :D)
Ted mam 53kg,takze nejake to brisko by mi nevadilo a hlavne muj partner uz na nej ceka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.1.06 13:19

Dario k tomu vysetreni,me brali krev 1 zkumavku,ultrazvuk a vysetrili delohu.Ale myslim si ze to bude individualni,protoze ja jsem zdrava a ivf delam,protoze mam podvazane vajecniky a partner je taky zdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.06 13:47

Ahoj Lovely,
já jsem taky zdravá, podle všeho, problém je u nás ve spermijkách. Musíme jim trošku pomoct, jsou málo pohyblivé. Proto taky připlácíme ten nadstandart - prodlouženou kultivaci, ICSI a jiné, ještě v tom trošku tápu, ale mám to ve složce pěkně popsané :D
hlavně jsem natrefila na centrum, kterému věřím. Jsou moc hodní, jak sestřičky, tak i s Dr jsem spokojená.

Tu injekci Pregnylu sis píchla sama? Já teprve při páté dávce jsem se odvážila, beru Menogon 2prášky + 1 roztok a dnes jsem si poprvé sama píchla. :lol: 8) 8) 8) ale Pregnyl je do zadku, ne?

S tou váhou jsi na tom skvěle, ty nic řešit nemusíš, já mám teď 56kg a před svátkama jsem měla ještě o kilčo méně, ale to mi neva, aspoň mám nějaké tukové zásoby, aby se ty injekce lépe píchaly :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.1.06 14:09

Dario mě dělali kompletní předoperační vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.06 14:11

Stello, díky za odpověď.
Jak se daří tobě?
Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová