IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
23.1.06 07:43

Ahoj holky moc vas vsechny zdravim. To je ale zima, co???

Ja jsem po te nedeli nejaka rozcarovana. BT jsem v patek mela 36,9, v so 36,8; v nedeli 36,9. Dnes rano 36,6. Nevim cim to, zatim jsem to nedostala. Vcera jsme po 2,5h jizde kamosovym autem ze Zlina docela promrzli. Tak nevim, jestli ta dnesni BT neni ovlivnena tim promrznutim. Jsem 30DC. Bezne 28-29DC to dostavam. Prosim o radu, jestli nekdo s tim zkusenosti nema, jestli promrznuti ovlivnuje BTa jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.06 09:14

Market, vůbec netuším. U každého ta BT taky ukazuje jinak, takže fakt nevím.

Bublin, my jsme na IUI nebyli, protože spermiogram je špatný. Ale dle mého laického názoru - pro vás by to možnost byla. Určitě ti vše vysvětlí a hlavně poradí Dr. v centru. Už někam chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.1.06 10:20

Ahoj holky ,tak teď vám řeknu jobovku , můj dr. poslal žádost na jinou pojišťovnu než je ta moje , dobrej vtip , co??Je to k zasmání , ale teď musíme čekat další tři neděle :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.06 10:44

Teda Leno, to myslíš vážně :?: :! :?: :! No to je teda fakt mazec 8O :lol: . No ale tři týdny uběhnou jak voda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.1.06 10:55

To víš , to se může stát jenom nám , můj manžel říká jestli to není znamení a neměli bychom změnit doktora,já jsem ,ale celkem v klidu , alespoň vím , kde se stala chyba ,že se nic tak dlouho nedělo-mimochdem , čekali jsme 6 neděl! tak teď už jen 3 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.1.06 11:00

Dobre rano! :) :) :)
Vendulko;mnoho vyrobcu leku,ktere nejsou na predpis,primichavaji ruzne latky a barviva(pod zkratkama E),dale mnoho preparatu neobsahuje jenom jeden vitamin,tyto davky jsou urceny na den,takze se ti muze stat,ze se i predavkujes a co se tyce tech E,ty jsou spocitany taky na den,a tim ze toho beres vice,tak to taky neni dobre.Dale o vzajemnem nesnasenim vitaminu;nektere vitaminy by se nemeli brat vzajemne,ja mam ted 2 dny volno,tak to ve sklepe vystracham a poslu ti to,vim ze nasledky jsou unava a nervozitost,muze byt spojena s nevolnosti.
Leni!
Tak to je teda narez,ale zacala bych o tom doktorovi premyslet,protoze to vypada,ze necte peclive papiry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.1.06 11:04

Ahoj lovely , není to chyba doktora , ale sestry , která napsala špatný číslo pojištovny :wink: .Došla ti soukromá zpráva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.1.06 11:12

Dosla :wink:
jeste k tomu doktorovi,ja jsem doplacela tolik kvuli tomu,ze muj pritel je Svycar a tan muj doktor ma ordinaci v rakousku,tak bylo planovano,ze kdyz to nedopadne tak pujdu na KET v Rakousku,abych nemusela zase se tahat do Cech.A ty penize byli z casti jako zaloha na vsechno,jenze zmrzliky nemame zadne a je mi den ode dne cim dal vic zle od zaludku a prsech ani nemluvim,mam z toho uz pekna D :lol: ,Takze mi budou penize vracet.
Co jsem byla Na ET,byla tam zrovna jedna nova a doplaci 7 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.1.06 11:13

Dosla :wink:
jeste k tomu doktorovi,ja jsem doplacela tolik kvuli tomu,ze muj pritel je Svycar a tan muj doktor ma ordinaci v rakousku,tak bylo planovano,ze kdyz to nedopadne tak pujdu na KET v Rakousku,abych nemusela zase se tahat do Cech.A ty penize byli z casti jako zaloha na vsechno,jenze zmrzliky nemame zadne a je mi den ode dne cim dal vic zle od zaludku a prsech ani nemluvim,mam z toho uz pekna D :lol: ,Takze mi budou penize vracet.
Co jsem byla Na ET,byla tam zrovna jedna nova a doplaci 7 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.06 11:16

Leno, asi se to opravdu může stát, takové hloupé překlepnutí, no co už :wink: .

Lovely, možná se to může stát, ale můj názor je, že jen ojediněle, drtivá většina vitamínů se při nadbytku vylučuje (všechny kromě A, D, E, K - ty se ukládají). Jestli to najdeš a budeš mít chvilku, budu ráda. S těmi éčky máš pravdu, je na to třeba dávat pozor. Z lékárny nic takového nekupuju, na to dávám pozor, ale co všechno sníme v jídle - lepší nevědět :D . Mám knížku Víme co jíme a tam je seznam všech éček s jejich popisem, a je to akt síla :( 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.1.06 11:16

Ahoj Vendulko,

diky za odpoved. Koukam, ze jsi ze Zlin.kraje. Odtud pochzi muj protejsek;)
Asi mas pravdu, kazda BT je u kazdeho jina a taky v jinem cyklu. Navic mamka je jak na trni, a mysli si, ze jsem tehu. Pry taky mela zvyseny bily vytok kdyz me cekala a MS neprisla. Fakt jsem zmatena a nevim co s tim. Zalezi jestli zitra pujde BT nahoru nebo dolu. Zatim zadne priznaky na MS nemam!!! Byl by to asi sok vzhledem k nasemu stavu.
zatim papa a napis jak se mas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.1.06 11:17

Ty to máš docela složitý ,držím palečky ať ti to vyjde , máš velkou šanci , ne?Alespoň i mě to dr. říkal :roll: Mohla by jsi mi napsat jak to přesně probíhá?To víš nemám žádný zkušenosti , i když jsem už zasloužilá matka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.1.06 11:31

Ahoj, tak Leni, ted nevim koho ses ptala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.1.06 11:32

Vendulko,mrknu se.
Leni;me doktor rekl na 80% uspesnost,ale zarazilo me ze nam s tolika oplodnenych vajicek zbyli jenom dve :roll:A to neni vsechno,v den po punkci jsem byla uz v praci,coz tak dobre neni a po ET jsem sla 4 den do prace :roll:
Napisu ti cely prubeh a poslu jako soukromou zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.1.06 11:37

Market,ptala jsem se lovely , ale budu ráda za každou informaci :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová