IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
8.2.06 13:23

Zuzi ,
díky za vysvětlení!! S termínem „genetický UTZ“ už jsem se setkala hodněkrát, asi tomu tak říkají všechny těhulky. :wink: Podle tvého popisu mi ho dělali ve 12. týdnu v nemocnici (před redukcí), jen to tak samozřejmě nikdo nenazýval, tak jsem si nebyla jistá, že to bylo ono.

Ta infekce se šíří asi po netu. :lol: Nakukuju dost často do „srpňátek“ a tam si každou chvilku stěžuje někdo nový na nachlazení. U ničeho nesmím chybět :? , takže mně už taky od včerejška trochu škrábe v krku a mám i lehce zvýšenou teplotu. Už jsem to měla asi před 10 dny, teď se mi to zase vrátilo. Už aby bylo teplo!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
8.2.06 14:02

Ahojky

Helli s tou infekcí po internetu máš asi pravdu. Manža dělá s internetem a už ho mám taky doma. Skolila ho nějaká chřipka. :lol:
Mě taky dnes nějak není nejlíp. :( tak jdu zase nic nedělat. :lol:
pozdravuj Welinku ať se z toho brzo dostane

Leni, já jsem začala píchat před MS - po třech dnech jsem jsem vy:,–(ila AP, ale možná to u tebe bude jinačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.2.06 15:43

Vladko,no tak nevím , vzhledem k tomu , že mám MS dostat tak v pondělí,tak už vidím , že zase budu čekat :evil: na další, pochybuju,že by to šlo tak rychle ,to by byla velká náhoda 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.2.06 16:33

Holky omlovám se, že vám sem ještě vpadnu, když máte mnohé z vás teď zrovna takové trápení, ale snažila jsem se Zuzi odeslat SZ, ale technika je proti a třetí pokus souboje se serverem už vzdávám…

Helii - výstižný popis ultrazvuků najdeš třeba na stránkách Gennetu.

Zuzi - tomu ultrazvuku říkají genetický, myslím, i doktoři, akorát žiju v přesvědčení, že se má dělat až ve 20.-22.tt, takže mě zaráží, že jsi byla už teď v 19tt. Mě to dokonce plánují až na ten 22.tt, ale vypočítávala to jenom sestra na začátku těhu podle PMS a nevěla, že jsou dvojčata, tak nevím, jestli není lepší jít dřív, když jsou 2, aby to bylo líp vidět. Nevíš náhodou??
Díky za odpověď a gratuluju k tak výborným výsledkům. Taky je paráda, že máte páreček, my zatím pohlaví nevíme, láká nás překvapení, ale asi to nevydržím :lol: . Jinak pohyby už jsou každý den a docela i často. Akorát mě to občas ještě překvapí, takže mě nejdřív napadne, jestli bych neměla jít třeba na záchod :lol: A minulou noc asi moc nespali, protože jsem se pořád budila a cítila je A bude hůř :lol:
 Cami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.2.06 16:54

holky, ted tu byla byvala sekretarka, ma krasne brisko, tak mi to tak prislo lito :( no neda se… za chvili jdu domu…
furt jsem to jeste nedostala, ale poboliva me bricho…
tak ahoj
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.2.06 17:43

Ahoj, před pár dny jsem našla tyhle stránky a jsem moc ráda. Jsem 7D po ET a až pročítání těhle stránek mi vylepšilo náladu. Konečně si v tom nepřipadám tak sama a dodaly jste mi hodně optimismu. Já jdu na krev už 13. to je 12D po ET. Chtěla jsem si udělat nejdřív test, ale po vašich zkušenostech, co jsem četla, to asi tak brzy stejně nemá cenu. Zatím vás zdravím a všem držím palce. IvKo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
8.2.06 18:07

Čau holky,

Helli, s tou infekcí po netu si mě teda pobavila :lol: Doufám,že to nebude nic vážného :wink: Už je mi lépe-po 2litrech lipového čaje s medem a česnekové polívce :lol: Tak ti přeju ať se taky brzo uzdravíš :D A jaro už bych taky brala všema deseti :lol:

Cami, tak SZ mi od tebe přišla dokonce 2krát :lol: Taky mi to takhla blbne,ukazuje to že zpráva nebyla odeslána a ona stejně odešla-takže to asi budu příště ignorovat a spoléhat že ji příjemce dostal :wink: Podle mě i ve 22tt. to bude dobře vidět(je tam přece jen to časové rozmezí) :D Ale můj gynekolog mě poslat už teď a moje kamarádka(taky s dvojčaty)ho absolvovala taky v 19tt.,asi je to na rozhodnutí každého gynekologa kdy přesně se rozhodně těhulku poslat :wink: A já taky cítím více pohybů v noci :D Někde jsem četla že je to tím,že při chůzi jsou děti kolébány,ale v klidu jim to kolébání pak chybí a tak to dávají najevo :lol: Nevím co je na tom pravdy :roll:

Ivko,určitě se zbytečně nestresuj těhu testem :? Jdeš na krev dost brzy a test by nemusel těhotenství ukázat.Zkus být hodně v klidu a pozitivně naladěná.Držím ti pěsti,už by to chtělo další těhulku :wink:

Čau Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
9.2.06 10:27

Ahojky Ivko,
tak to jsme na tom skoro stejně:) , já jsem taky 7 den po ET, ale test si mám dělat teprve 19 :( pokud to nevyjde tak 20 na krev :( Tak se drž ať ti to vyjde. :wink:

Mám takový blbý pocity že mi přichází MS :evil: přesně takový příznaky jako vždy. :twisted: Tak uvidím - moc klidu mi to nepřidává.

Leni, možná to má každý jinak, šak uvidíš co ti řeknou v caru :lol: věřím že už brzo začneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.2.06 11:19

ahoj holky!
Vladko, jak se mas? neztracej nadeji - prece uz se to nekomu zase musi povest!
ja to zrovna dostala, furt me boli bricho, mam ho nafoukle a vcera jsem mela depku a zravku! hruza!
toz tak!
tak se vsechny opatrujte!
tady zase snezi! a dost!
 Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.2.06 11:55

Zdravím vás děvčata a přeju hezký den.
Vladko10 já jdu na krev tak brzy proto, že mi v neděli dojde Crinone 8% co si zavádím, tak mi řekli, že mám přijet už v to pondělí 13.a podle výsledků buď budu // a dostanu další nebo půjdu 14. zase pracovat.
Všechny píšete o bolení břicha. Tak nevím. Mě zatím bolelo jenom 2×. Myslím, že to bylo 5d po ET ráno, to trvalo asi 5 min. a podruhé mě to vzbudilo v noci. Uplně jak před MS, ale pak to zas přešlo a od té doby nic. Tak přemýšlím jestli mi ty 2 bobátka chtěli naznačit, že se jim tam nelíbí nebo se pořádně zavrtali a zatím jsou v klidu. Už mi z těch myšlenek začíná vyhrávat.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.2.06 17:21

Ahoj holčiny, jak se všechny máte??
Míšo ,to bříško ti nezávidím. Co naděláš, prostě to k životu patří… :? Dej si sklenku nějakýho dobrýho vínka nebo něčeho jinýho, co máš ráda a třeba ti bude o trošku líp!! :wink:

Ivko , vítám tě tady a přeju moc moc štěstí!!!

Zuzi , slíbila jsem ti, že ti dám vědět, až budu mít za sebou kontrolu a rozhovor s dr. v nemocnici. Sice se to sem moc nehodí, ale nevím, kde jinde tě dohnat - co kdybysme založily nové téma, třeba „těhulky po IVF“ nebo tak něco??? Takže nejdřív se musím pochlubit, že UTZ mi dopadl na výbornou, broučkové krásně rostou, už mají 8cm! :P „Béčko“ spinkalo jako Šípková Růženka, ale „Áčko“ bylo pěkně aktivní, vrtělo se a otáčelo a dokonce se nám už pochlubilo, co je zač - chlapeček!!! S manžílkem jsme to tak od začátku tipovali, tak teď jsem zvědavá, jestli nám vyjde i náš druhý tip - samozřejmě holčička. :wink: Teď konečně k té AMC. Dr. mi řekl, stejně jako i Ty, že je to nesmysl, naopak, že mi AMC ani nedoporučuje. Řekl mi, že musím počítat s tím, že tripple testy vyjdou zkreslený - jednak kvůli dvojčetnýmu těhu a jednak kvůli tomu 3. plodu - ale to mi bylo jasný předem. Podle UTZ je vše v pořádku, takže mám být v klidu. Za 3 týdny tam jedu znovu a budu tam jezdit celý těhu, což jsem hrozně ráda. Nějak jim víc důvěřuju než svýmu dr. a cítím se pak klidnější.

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.2.06 07:36

Helli, to je jasne, to je proste jenom zavist, ale jinak to samozdrejme vsem preju, moc ji to sluselo, vypadala hrozne spokojene!
a ja te poslechla, vcera jsem zasla s holkama na svarak a tak dobre mi dlouho nebylo… stacil jeden a bylo veselo :)
pak jsem doma jeste stihla konec nejakeho poradu zase na spektru, videla jsem fakt uplny konec jak tam mela maminka asi predcasne narozene mimco, bylo hrozne malinke, ale bylo uzasne ze proste takovy drobek to vsechno zvladne…
takze budes mit parecek? to je super! a uz mate jmena?
tak se opatruj a klidne nas tady informuj, me to neva…
mej se a pohlad „acko“ i „becko“ :)
 Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.2.06 08:45

Holky, prosim pomozte. U nas s manzelem to s nejvetsi pravdepobodnosti (vlastne 100%) vypada na IVF vzhledem k jeho dost spatnemu SPG, IUI taky nedporucuji, ma jich malo a jsou pomale. Jak dlouhou cestu mam pred sebou, co vsecho me ceka, jak se to da vzladnout financne a ktere CAR je v Pze nejlepsi ?! Beruska

• Citovat
  • Upravit
938
10.2.06 09:11

ahoj Berusko, chtela bych te jen privitat mezi nami, vysvetlovani radeji necham na ostatnich, hlavne na tech uspesnych…
Tak drzim pesti at to brzo vyjde!
 Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.2.06 09:52

Ahoj hokly, zdravim vas vsechny a drzim palecky. Ted jsem 17DC a dva dny po OVU a cekam, jestli se podarilo, nadeje miziva:(((
V to utery to byl omyl, jelikoz BT mi z pondelnich nerviku vystoupala na 36,5 a pote klesla na 36,3. Vcera a dnes 36,7. Tak uvidime, jestli se zvedne. Jinak me hodne od vcerejska zacaly bolet prsa, jako tomu byva tyden pred MS. Nema z Vas nektera zkusenost s tim, ze druhy den po Ovu zacnou bolet prsa??? Treba mi chybi nejaky hormon???

Berusko, pomoct ti asi nemuzu, protoze me mozna ceka to same. Manza ma spatny spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová