IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
10.2.06 12:18

Ahoj holky!
Tak koukam ze tu pribylo,takze se snazte a brzke // :)
HELLI;tak jsem volala do centra a predstav si,ze ted musim cekat 3 tydny,jestli mi to pojistovna schvali a doplacet budu jenom 5 tis. :?:Zajimave,ze?Predtim po me chteli 35tis,tak mam takovy pocit ze me natahli :evil:
No jinak je mi uz lip,brisko uz neboli,jeste ze delali vsechno laparoskopicky.Takze jestli bude vse v poradku,tak muzu v pulce brezna zacit zase stimulovat.No tentokkrat jsem si naplanovala v praci 3 tydny volno,rekla jsem jim ze musim na operaci(zase ty lzi z nutnosti :oops:) a potom se z te postele nehnu :wink:
VLADKO;ono nema cenu tesovat z moci,podle meho noveho doktora je lepsi jit na krev,protoze ten vysledek se nemusi vubec ukazat po ivf.No jinak ti preju //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
10.2.06 12:38

Berunko, rozhodování nebylo až tak těžký. Oba už miminko chcem, ale i tak nám rozhodnutí chvilku trvalo. Když se člověk dozví co to vše obnáší (to ti řeknou v caru) tak je to mnohem jednoduší. Manželovi chviličku trvalo než si zvykl na myšlenku, že se nám nepodaří otěhotnět spontálně (problémy máme oba dva) ale už je smířený, je rád a podporuje mě. Dokonce mi pichá všechny injekce (já bych to nezvládla)
Lovely - přeju ti ať začneš co nejdřív a hlavně ať ti to vyjde. S tou operací v práci jsi to udělala dobře. Já jsem taky řekla něco podobného a mám skoro klid. Do práce se zatím moc nehrnu, i když trošku pracuju z domu. Počkám až jak dopadne testování - to je víc jak týden . :(
Míšo - díky za podporu. S testováním zkusím ještě počkat - i když nervyčky pracují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.2.06 13:00

Aluu , manžílek bral ještě zinek a pak ještě jeden přírodní přípravek - jmenuje se buď Energyman nebo Eregma. Tyhle oba + ještě Maca jsou na podporu tvorby spermijek, jen už si nepamatuju, který z nich jsme kupovali zrovna my. :oops: :? Nikdo ti 100% neřekne, že to opravdu pomůže, ale uškodit mu to určitě nemůže a zkusit se má všechno, ne? :wink: O těch přípravcích bylo hodně i v nějaké jiné diskuzi - zkus to tu projít, jestli nenajdeš téma jako „spermiogram“ nebo tak něco. Vím, že tam i holky rozebíraly, který z nich je nejlepší.

Lovely , to je super, že začnete znovu už v půlce března!! A s tou cenou je to hodně zvláštní. Budu ti moc moc držet pěsti!!!! teď už to musí být všechno v pohodě! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.2.06 13:02

teda clovek se vrati z obedu a tady takova smrst zprav!
Vladko, jak rika Lovely, jeste se ti to neukaze a budes z toho spatna a na psychice ti to neprida…
Helli, co nas marod Wel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.2.06 13:09

Lovely, mate zmrzliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
10.2.06 13:11

Helli, diky moc, poohlidnu se teda jeste po tech vitaminech ...............
Jinak vsem strasne moc dekuju za podporu, moc mi to pomaha v nejistote a bezmoci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.2.06 13:12

Ahoj, zdravím všechny.

Martine moc moc moc gratuluju!!!!

Nevíte někdo jak to momentálně vypadá s tím příšerným zákonem o těch 40 letech? Manža už má 40 tak jsme hupsli na IVF hned, jak jsme se o jeho,tehdy ješte možném, schválení dozvěděli. V pondělí jdu na krev (12d po ET), nevím, ale připadá mi to i na krevní test moc brzo. Nějak žádné změny necítím, jenom abnormálně moc jím a ty kombinace! No hrůza. Ale dnes ráno jsem se odvážila stoupnout na váhu a k mému úžasu se to na ní nepodepsalo. Tak nevím. Máme ještě 4 zamrzlíky tak doufám, že ten zákon na KET (kdyby náhodou) nemá vliv. Ale mám strach, co kdyby náhodou bylo potřeba další IVF? Zatím se ale snažím myslet pozitivně. I přeze všechno mám ješte důvod věřit, že to vyšlo. A jak říkáte, pozitivní myšlení je nejdůležitější!

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.2.06 13:21

Ivko , s tím zákonem asi zatím nic novýho není. Posílám dva odkazy, na nich jsou články k týhle záležitosti i text petice proti zákonu. Jestli chceš a ještě jsi ji neposílala, můžeš si ji tam vytisknout (i ostatní samozřejmě :wink: ):
http://www.porodnice.cz/default.asp?…
http://www.porodnice.cz/default.asp?… .

Míšo , o Welince toho moc novýho nevím. Nechce mi toho o sobě moc psát, abych se tím nenervovala. Pochopila jsem, že byla 2 dny v bezvědomí, má za sebou 1 operaci a další před sebou. Prý je psychicky v pohodě a to je asi teď to nejdůležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.2.06 13:44

Miso;nemame,z 22 oplodnenych byli dobry jenom 2 a ty mi tam dali,takze me ceka cely cyklus znovu :evil:
No ted si jich tam dam dat aspon 5 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.2.06 13:45

tak to je teda sila! ale hlavne ze to psychicky zvlada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.2.06 13:46

tak to potom fakt nechapu tu cenu… ja ted platila 5 tis. za KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.2.06 13:53

No mam takovy pocit ze me ten dokturek natahl,protoze ted jsem se bavila s jinym,co mi delal punkci a et a ten mi rekl ze poslou zadost a budu doplacet 5 tis na leky.No jeste nejaky injekce mam doma,musela jsem dokupovat kvuli prodlouzenemu protokolu,takze by mi ted melo vsechno stacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.2.06 13:58

A co jeste nechapu,delali u 10 vajicek ICSI a spermiogram je v poradku :! :?:
K tomu mi ted ten muj rekl,ze do punkce nebude zadny tulenicko a na podruhy jim praskne zkumavka od toho jakej tam bude frkot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.2.06 14:13

ja to asi furt nechapu… ty si budes vsechno delat uplne znovu a oni proste najednou chcou jen 5 tis.????????? neni to fakt divne?
ja myslela ze budem znovu platit tech 20 a vic… ale my asi jo…
nedelam si nadeje…
ted jen doufam ze mi vyjdou ty lazne… nechtete taky nekdo jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
10.2.06 14:33

Ahoj holky , no já nevím , ale nám dr.rovnou řekl,že to bude asi 5tis.za léky plus prodloužená kultivace a tak :roll: ,taky jsme čekali větší částku , ale jsme zatím ve stádiu čekání :evil: -stále.Tak pak uvidíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová