IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
13.2.06 19:48

Helli!
Ja jsem pojistena u VZP a mam i adresu v cechach.A poprve jsem platila 35 tis. ale mam jen potvrzeni na to ze jsem to zaplatila,nejaky vypis za co tam neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
13.2.06 20:12

Ahojky!
Holčičky, to nám tu nesmíte říkat, že to nevyšlo :( , tak příště už to od tebe IvKo nechcem slyšet, ju? :lol:
Lovely, já jsem taky u VZP, ale ICSI a zamražení spermií jsem si musela zaplatit. +nemalý doplatek za injekce. Budu si to asi muset pořádně proštudovat a jestli si CAR inkasuje peníze od nás a ještě od pojišťovny, tak jim tam asi udělám pěknej vítr! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
14.2.06 10:49

Ahojky všem!
IvKo , to je mi moc líto!!!! Je moc fajn, že můžeš na KET tak brzo, aspoň se máš na co těšit! Začínám zjišťovat, že t byl fakt zázrak, že se nám to povedlo hned na poprvé!

Lovely , být na tvým místě, znovu bych se v CARu přeptala, za co jsi platila tu první částku a jak k ní vlastně došli. Taky jste museli na začátku podepsat takovou smlouvu o léčbě? Její součástí byl i ceník a bylo tam, že si u nich můžeš vybrat ze dvou variant - buď budeš platit jednotlivé úkony, které ti opravdu provedou (ICSI, PK, AH - byl tam přesně rozpis, kolik co stojí) nebo si vybereš jakýsi balíček za 12500,–, v kterém je pak zahrnuto všechno včetně doplatků za léky. Problém toho balíčku je samozřejmě to, že si ho musíš vybrat dopředu, kdy ještě nevíš, co všechno se tě bude týkat, takže se vlastně může i stát, že zaplatíš těch 12500 a při tom nebudeš mít ani ICSI, ani AH a třeba ani PK. V našem případě se to vyplatilo. K tomu jsme platili už jen zamražení embryí a pak léky, které jsem měla ještě navíc - museli mi prodlužovat stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
14.2.06 12:26

Ahoj Holky,
pojišťovna hradí 3 cykly IVF,ale i tak se ve většině CAR na další výkony doplácí :cry: Jsou to tzv.nadstand.výkony,které jsou ale u většiny pacientek potřebné.Patří sem:ICSI,prodloužená kultivace embryí,asistovaný hatching(narušení obalu embrya kvůli zlepšení uhnízdění embrya v děloze),zamražení +skladování embryí na 2 roky,při KETu rozmražení embryí+tansferový echo katetr(umožňuje transfer embryií při kontrole ultrazvukem,pro přesné umístění do dělohy),poplatek za skladování embryí po 2 letech od IVF cyklu.Neuvádím ceny,protože je má každé centum jiné a nechci dělat reklamu CARu,kde pracuje můj manžel.Ale většinou jsou ve všech centrech ceny podobné(až na ty státní centra,kde se moc neplatí,ale zase jejich výsledky tomu odpovídají :?

Ivko,je mi líto že to nevyšlo a budu držet pěsti při KETu. „Eskymáčci“ jsou moc odolné dětičky,když už zvládnou takové mrazy hned na začátku :lol: .Tak je pak pěkně opatruj a určitě to klapne :wink:

Helli,tak co už sis vybrala CD pro své zlatíčka?My zdárně pokračujeme v muzikoterapii :lol: a je to zábava.Chtěla jsem tě poprosit o radu jak dostat fotky do alba na emiminu,myslím že si technicky zdatnější než já-nějak se mi to nedaří.

Všem vám dnes přeju krásného Valentýna a hlavně hodně zdraví i lásky :D Protože nikam nemůžu tak budeme mít romant.věčeři doma.Ale největší důkaz lásky je pro mě(ne kytice,ta zvadne), když mi manžel něco moc dobrého uvaří a nebo zastane všechny domácí práce.A protože nás takto opečovává už dlouho,vím že nás miluje :lol:

Mějte se krásně.Zuzi+2mimi 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
14.2.06 13:21

Helli!
Ted jsem si vzpomela,nechali me podepsat smlouvu pro cizince,takze jsem to asi vsechno zaplatila sama,no zavolam jeste na pojistovnu kolik a co platili oni :roll:Oni mi nemuseli delat zadne vysetreni,ty jsem mela vsechny od doktora ze svycarska a na UZ pred punkci jsem chodila taky u me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
14.2.06 13:25

Ivko!Je mi to moc lito,ale nehazej flintu do zita.Co ja bych za to dala kdybych mela eskimacky.Me ceka kompletni cyklus,protoze nam nic na kryo nezbylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
14.2.06 13:32

Helli!
To jsem jeste ja :lol: Ja si nechavala pred 4 lety v cechach delat prsa,spocitali mi to na 72 tisic,penize jsem mela mit sebou k datu operace.A po operaci kdyz jsem sla platit,tak jsem platila 48 tisic,rekli mi ze ten zbytek prevzala pojistovna.Takze kdybych zaplatila celou sumu,bych se stejne nedozvedela ze neco pojistovna zaplatila,protoze by me to ani nenapadlo ze na to vubec neco doplaceji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.2.06 14:22

Ahoj všichni,tak mi to nedalo a volala jsem do pojišťovny a tam mi zdělili , že žádná žádost nedošla :twisted: ,hned jsem volala dr. a říkal,že to dávno poslal :wink: ,a že mám ještě vydržet,tak vám nevím,co si o tom myslet,připadám si jak žebráček 8O .Tak to ještě chvilku nechám a co pak?? :idea: Uvidíme :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.2.06 07:48

holky, ja jsem prave zjistila ze jsem uplne BLBA!!!!! :)
ja jsem jenom nakoukla, furt jsem videla ze posledni prispevek jsem poslala ja, tak jsem to ani neotvirala a tady takove novinky!
IvKo, to je mi taky lito, nam minule ze 4 zmrzliku zbyly dva…
tak at to vyjde!!!!!! ja taky nemela zadnou pauzu, tak v klidu…
me by dneska mela dojit zadost o lazne, normalne mam naladu si jet odpocinout, doufam ze to pojistovna schvali…
tak vsem vam preji krasny den a Vladko, at to vyjde a ostatnim cekatelkam taky!
 Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
15.2.06 10:38

Ahojky všem!
Včera byl náročný den, už jsem se sem ani nedostala. :) Odpoledne jsem byla na chvilku navštívit svoje dvě kolegyňky na pobočce a pak na ko u mýho gyndaře - konečně má těhu průkazku, hurááá!!! :D Navečer ještě doučování jednoho klučiny z aj a pak už jsme si konečně s manžílkem udělali Valentýnskej večer. Už mám neomezený vycházky,tak jsme vyrazili na veču. Přišli jsme asi v půl 10 a já padla do postele jak podťatá. Nestihla jsem si po o zdřímnout a to byl ten průšvih. Byla jsem KO. :wink: :lol:

Lovely , až budeš vědět víc, dej určitě vědět! Ale možná bude zakopaný pes v tý smlouvě pro cizince.

Zuzi , vkládání fotek je v pohodě. Předpokládám, že ještě žádný album vytvořený nemáš. (?) Dej si vlevo „Fotoalba“, tam si zvol „soukromá“. Nahoře se ti zobrazí různý příkazy, ty klikni na „Vytvořit/organizovat moji galerii“ - na základě toho se ti vytvoří galerie pod tvým nickem. pak dáš „Upload obrázku“. Rozbalí se ti taková tabulka, na prvním řádku bude „Galerie“ - musíš si tam vyhledat svůj nick, abys to nevložila někomu jinýmu (jako já poprvý :oops: ), pod tím pak obrázek - klasicky klikneš na Procházet a vyhledáš si ve svých souborech ten správnej (nenechávej to moc veliký!), můžeš tam připojit nějakej popis a pak už dáš jen „Uploadnout obrázek“. A to je všechno. Při každým dalším obrázku dáš už jen Upload obrázku, akorát dávej pozor, aby to bylo opravdu v tvý galerii. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
15.2.06 11:56

Ahojky
Míšo, držím palce ať Ti vyjdou ty lázně. Je opravdu důležité si pořádně odpočinout.
Já jsem včera byla tak hotová (unavená a tak), že jsem nebyla schopna si valentýna ani užít.:oops: Tak jsem mojemu slíbila, že si to užijeme příští týden. Po výsledkách - buď se bude slavit, nebo budu potřebovat pořádnou podporu :lol: Tak uvidíme.
Leno, to je opravdu hrozný zacházení. :evil: Už pěkně dlouho na to čekáš! Vím, že je to blbé, ale nemáš možnost jít do jiného caru? Mám pocit, že ten Tvůj Car je nějaký moc divný. :?: :?: kam vlastně chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.2.06 12:22

jaktoze me to neprihlasilo?
Vladko, diky. taky doufam… ja skoro nikdy nebyvala nemocna, tak mam „nasetrene“ tak si to nekde vybrat musim ne?
ja doufam ze budete oslavovat!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
2446
15.2.06 13:10

Vladko,mužu jít do jiného CAR,ale nevím jak by se to mohlo zařídit , když už mi dr, prý :twisted: žadost poslal ,to by to zase musel stornovat a bylo by to na ještě delší lokte :roll: .Jinak chodím do Medy ,to je pobočka pronatalu,je to hnus čekám ,když počítám s tou nepovedenou žádostí ,téměř dva měsíce :! :?: .Mám k tomu dr.(ač to bude znít k nevíře ) docela důvěru. :wink: .A jak si na tom ty?Doufám ,že vše OK :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
15.2.06 14:37

Ahojky Leno,
pokud máš důvěru v doktora, tak je to opravdu možná jenom nějaký kancelářský skřítek :? Možná když ještě chviličku počkáš, tak to bude v pohodě. :) Věřím že za chviličku začneš a ani nebudeš vědět jak. :D
Teď to chce být hlavně v pohodě.

Míšo, asi přesně vím jak jseš na tom. Já jsem nemocná tak jednou za dva roky a to že teď jsem na nemocenské je opravdu vyjímka. Alespoň si to pěkně užívám. Člověk občas potřebuje vypadnout a dovolená nebo lázně jsou ten nejlepší způsob jak přijít na lepší myšlenky a konečně si odpočinout.
Tak ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
15.2.06 14:40

Ahojky Leno,
pokud máš důvěru v doktora, tak je to opravdu možná jenom nějaký kancelářský skřítek :? Možná když ještě chviličku počkáš, tak to bude v pohodě. :) Věřím že za chviličku začneš a ani nebudeš vědět jak. :D
Teď to chce být hlavně v pohodě.

Míšo, asi přesně vím jak jseš na tom. Já jsem nemocná tak jednou za dva roky a to že teď jsem na nemocenské je opravdu vyjímka. Alespoň si to pěkně užívám. Člověk občas potřebuje vypadnout a dovolená nebo lázně jsou ten nejlepší způsob jak přijít na lepší myšlenky a konečně si odpočinout.
Tak ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová