IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
16.2.06 19:54

Vladko , Helli, jak je mám popohnat :?: :twisted: ,když obě strany tvrdí ,že je to ok a mám počkat :! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.2.06 21:33

Ahojky Leno,
moc ti asi neporadím. Nemám s tím zkušenosti. Můžu ti akorád říct jak to občas dělám já. Pokud něco opravdu chci a potřebuji tak je otravuji: :oops: každý den. Když se takhle člověk připomíná, tak mám pocit, že jsem pro to udělala alespoň něco. Ale každá určitě máme jiné postupy :wink: vyjednávání. Já bych to zkusila každý den urgovat - jak to vypadá a tak. Šak jim to začne trošku vadit, že jim člověk každý den volá a popoženou to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
17.2.06 03:31

Dobre rano vsem! :D
LENI!Ja se pripojim k Vladce,proste otravovat,ja uz to znam odtud,jak se neozves flaknou to na hromadu :roll:
Jeste k tem jeslim,tady zadny nejsou a skolka je az od 5 let s tim ze mas v poledne dite doma na obed a to tam jsou jenom 3 hodiny,no ono to cely skolstvi je tu divne a hlavne deti se uci strasne pomalu a komplikovane :roll:
No ja vam tu vysnenou zemi pekne predstavuji :lol:
A to jeste nas porazili v hokeji!
TABBI!Jak to vypada budeme stimulovat vsechny tri stejne
HELLI!Ted zacnu povinne do sebe cpat vsechno co najdu,abych si to mela vsechno kam napichat :lol:
VLADKO!A jak to vypada u tebe?Kdy mas tesnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.2.06 08:29

VLADKO,LOVELY,vím ,že je třeba otravovat ,ale já jsem na tom trochu jinak než vy-berušky :wink: ,já už dětičky mám , tak nechci aby si ťukali na hlavu, :P :P 8O ,jinak přeji dobré ránko všem :lol: Jo a Lovely dr. říkal ,že je na pojišťovně prý nemám dráždit , radši :! Však víš :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.2.06 08:50

Ahoj děvčata, to jsem ráda že nejsem sama. :P Napíšu něco o sobě: je mi 34 let a snažíme se asi 10 let ( 7 let přestávka) Nejdřív gyn. zjistil anovulaci a při lapar. kvůli cystě na vaječníku i PCOS a hypoplastickou dělohu. Manžel má méně a líné spermíky. Pak na:,–(ili Proveru a já se dostala do depresí (teď už vím že depka souvisí také s hladinou hormonů) proto ta přestávka. Už jsem neměla sílu bojovat. V loni jsme se domluvili s gyn. na objednání do CAR a on mi udělal ještě nějaké testy a zjistil sníž. funkci štít. žlázy, tak beru Letrox. :roll: Teď čekám na MS a nejde!!!to se mi ještě nestalo. 6.2 mi píchli Agolutin a nevím jestli mám 20.2 do Car zavolat nebo tam rovnou jet pokud nepříjde 8O
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.2.06 08:58

Ahoj Tabbi,já nevím já bych tam radši nejdřív brnkla :roll: ,ne :?: :?: Co se týče tý přestávky tak byla docela dlouhá (jestli jsem dotěrná tak se nezlob),ale neboj určitě se to povede , jdete na to celkem rychle , podívej já ,já čekám na vyjádření pojišťovny už asi dva měsíce , protože se v CARu zpletli a nejdřív to poslali na jinou než mojí . vypadá to , ale jak říkala lovely , že začneme pomalu všechny tři nastejno. :P Lovely , jak to dopadlo doma,byl boj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.2.06 09:06

Ahoj Leni, přestávka byla dlouhá i kvůli manželově nemocem, ale teď je v pořádku a těšíme se na mimi. Do jakého Car jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.2.06 09:08

My jezdíme do Medy na Bulovku -pobočka Pronatalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.2.06 09:16

:P Já pročetla snad všecny stránky o CAR a pak jsme vybrali Apolináře. Nechtěli jsme soukromé centrum a nemocnice mi nevadí - hlavně aby se povedlo. Jsme ze severu a je jedno kam do Prahy pojedeme. Bohužel u nás na Liberecku nic není !!!!
Kdy budeš stimulovat? Já bych měla mít podepsanou žádost kolem 6.3 tak snad nebude žádné zdržování :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.2.06 09:22

Tabbi ,já skoro nic nevím ,jen co zběžně říkal dr.,že si začnu píchat při MS 10 injekcí ,pak odběr a pak vložení embryjka nebo spíš embryjek :P :oops: .My jsme spíš chtěli nějakou soukromou menší pobočku , jsou tam moc milí, no , hlavně aby se zadařilo :wink: ,ne :?: Když člověk do toho jde 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.2.06 09:36

:P Máš pravdu :! Důležitý je výsledek !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
17.2.06 11:12

Ahojky Lovely
já mám testovat tuto neděli - už se nemůžu dočkat a v pondělí na krev. Večer nemůžu usnout, protože na to pořád (před spaním) myslím a ráno se mi nechce vstávat.
Lovely tak si nedokážu nějak představit jak to tam ženský s malými dětmi dělají. Je to tím, že žiju tady. Byla jsem v Anglii a tam na to měli nanny je to tak i u vás? Jsem trochu zvědavá jak to kde chodí. V Anglii mě překvapilo i to, že po porodu jdou na druhý den domů. To byl pro mě pěkný šok. U nás tam strávíš skoro týden. Jak to chodí tam u vás?

Ahojky Tabbi,
to jsem netušila, že se Agolutin píchá na vyvolání MS. Já si ho (manžel) píchám od ET každý den. Tabbi jinak to určitě bude v pohodě. Jsme na tom všichni stejně. Každá máme nějaký problémek. U mě byl zjištěn anovulační cyklus, snížená funkce štítné žlázy a manža nemá zrovna sklvělý spermijky. A už mám po prvním IVF. Takže určitě buď hlavně v pohodě. Důležité je aby to vyšlo.

Ahojky Leni, šak uvidíš. Každá máme jinou povahu. Takže to určitě radši udělej po svým. Určitě se dočkáš a začneš brzo. uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.2.06 12:41

ahoj holky, vy jste se teda rozjely!
Vladko, uz se tesim a drzim palecky!!!!!!! uz to musi vyjit!
tady hrozne prsi, je to hnus…
ja mam normalne pocit ze me furt pobolivaji vajecniky, je to mozne? uz nic neberu…
s tema centrama je to des… uz 14 dni mi posilaji zadost na ty lazne, ale uz jsem tam volala… pry je to v poste… to uz rikali v utery… tak nevim…
oni asi nikam nespechaji :)
tak vam preji pekny vikend
a v pondeli se tesim jen na same pozitivni zpravy!
 Misa

• Citovat
  • Upravit
242
17.2.06 13:14

Helli,
díky za pochvalu, ale opravdu tam mám 2 kousky!
Myslím,že to hodně záleží na postavě :D Já mám dost prostornou pánev(široké boky). A ikdyž jsem měla po ET hyperstimulační syndrom + s tím související tekutinu v břiše(něco kolem 3 litrů),tak jsem moc vystouplé břicho neměla :wink: No a teď tam mám 2 prcky po 350g + plod.vodu + placenty(a to dohromady ani 3 kg nebudou).Já jsem zatím ráda,že nemám moc velký pupík,protože to období největšího růstu mě teprve čeká :lol: Ale i tak už mám od začátku o 24cm v pase navíc :wink: Nejdůležitější je, že se mimča správně vyvíjejí a rostou(vždyť už teď byli na posledním UTZ místo 19tt. velikostně na 21tt.).U tebe se děloha připravila na 3kousky a tak asi proto se ti zdá že máš větší bříško,ale podle fotek ti to moc svědčí :D

Na Valentýna porodila Eva z diskuze Clostilbegyt(možná si ji taky pamatuješ).
Podařila se jí po této léčbě taky dvojčátka:Terezka-2,1kg a 44cm a Kristýnka-2,3kg a 44cm a všechny jsou v pořádku :lol: Chtěla jsem je jít do porodnice navštívit(a potěšit se co mě čeká),ale manža je nějaký nastydlý a tak mě nemůže odvézt :?

Měj se krásně,dneska je tu v Praze hezky a tak mám hned lepší náladu :wink: Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.2.06 13:18

Ahoj Vladko, mě Agolutin píchly vždy pokud jsem nedostala ms. Díky za podporu :P :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová