Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vladko , Helli, jak je mám popohnat
,když obě strany tvrdí ,že je to ok a mám počkat
![]()
Ahojky Leno,
moc ti asi neporadím. Nemám s tím zkušenosti. Můžu ti akorád říct jak to občas dělám já. Pokud něco opravdu chci a potřebuji tak je otravuji:
každý den. Když se takhle člověk připomíná, tak mám pocit, že jsem pro to udělala alespoň něco. Ale každá určitě máme jiné postupy
vyjednávání. Já bych to zkusila každý den urgovat - jak to vypadá a tak. Šak jim to začne trošku vadit, že jim člověk každý den volá a popoženou to. ![]()
Dobre rano vsem! ![]()
LENI!Ja se pripojim k Vladce,proste otravovat,ja uz to znam odtud,jak se neozves flaknou to na hromadu ![]()
Jeste k tem jeslim,tady zadny nejsou a skolka je az od 5 let s tim ze mas v poledne dite doma na obed a to tam jsou jenom 3 hodiny,no ono to cely skolstvi je tu divne a hlavne deti se uci strasne pomalu a komplikovane ![]()
No ja vam tu vysnenou zemi pekne predstavuji ![]()
A to jeste nas porazili v hokeji!
TABBI!Jak to vypada budeme stimulovat vsechny tri stejne
HELLI!Ted zacnu povinne do sebe cpat vsechno co najdu,abych si to mela vsechno kam napichat ![]()
VLADKO!A jak to vypada u tebe?Kdy mas tesnout?
VLADKO,LOVELY,vím ,že je třeba otravovat ,ale já jsem na tom trochu jinak než vy-berušky
,já už dětičky mám , tak nechci aby si ťukali na hlavu,
,jinak přeji dobré ránko všem
Jo a Lovely dr. říkal ,že je na pojišťovně prý nemám dráždit , radši
Však víš ![]()
Ahoj děvčata, to jsem ráda že nejsem sama.
Napíšu něco o sobě: je mi 34 let a snažíme se asi 10 let ( 7 let přestávka) Nejdřív gyn. zjistil anovulaci a při lapar. kvůli cystě na vaječníku i PCOS a hypoplastickou dělohu. Manžel má méně a líné spermíky. Pak na:,–(ili Proveru a já se dostala do depresí (teď už vím že depka souvisí také s hladinou hormonů) proto ta přestávka. Už jsem neměla sílu bojovat. V loni jsme se domluvili s gyn. na objednání do CAR a on mi udělal ještě nějaké testy a zjistil sníž. funkci štít. žlázy, tak beru Letrox.
Teď čekám na MS a nejde!!!to se mi ještě nestalo. 6.2 mi píchli Agolutin a nevím jestli mám 20.2 do Car zavolat nebo tam rovnou jet pokud nepříjde ![]()
Hezký den
Ahoj Tabbi,já nevím já bych tam radši nejdřív brnkla
,ne
Co se týče tý přestávky tak byla docela dlouhá (jestli jsem dotěrná tak se nezlob),ale neboj určitě se to povede , jdete na to celkem rychle , podívej já ,já čekám na vyjádření pojišťovny už asi dva měsíce , protože se v CARu zpletli a nejdřív to poslali na jinou než mojí . vypadá to , ale jak říkala lovely , že začneme pomalu všechny tři nastejno.
Lovely , jak to dopadlo doma,byl boj??
Ahoj Leni, přestávka byla dlouhá i kvůli manželově nemocem, ale teď je v pořádku a těšíme se na mimi. Do jakého Car jezdíte?
Já pročetla snad všecny stránky o CAR a pak jsme vybrali Apolináře. Nechtěli jsme soukromé centrum a nemocnice mi nevadí - hlavně aby se povedlo. Jsme ze severu a je jedno kam do Prahy pojedeme. Bohužel u nás na Liberecku nic není !!!!
Kdy budeš stimulovat? Já bych měla mít podepsanou žádost kolem 6.3 tak snad nebude žádné zdržování ![]()
Tabbi ,já skoro nic nevím ,jen co zběžně říkal dr.,že si začnu píchat při MS 10 injekcí ,pak odběr a pak vložení embryjka nebo spíš embryjek
.My jsme spíš chtěli nějakou soukromou menší pobočku , jsou tam moc milí, no , hlavně aby se zadařilo
,ne
Když člověk do toho jde ![]()
Ahojky Lovely
já mám testovat tuto neděli - už se nemůžu dočkat a v pondělí na krev. Večer nemůžu usnout, protože na to pořád (před spaním) myslím a ráno se mi nechce vstávat.
Lovely tak si nedokážu nějak představit jak to tam ženský s malými dětmi dělají. Je to tím, že žiju tady. Byla jsem v Anglii a tam na to měli nanny je to tak i u vás? Jsem trochu zvědavá jak to kde chodí. V Anglii mě překvapilo i to, že po porodu jdou na druhý den domů. To byl pro mě pěkný šok. U nás tam strávíš skoro týden. Jak to chodí tam u vás?
Ahojky Tabbi,
to jsem netušila, že se Agolutin píchá na vyvolání MS. Já si ho (manžel) píchám od ET každý den. Tabbi jinak to určitě bude v pohodě. Jsme na tom všichni stejně. Každá máme nějaký problémek. U mě byl zjištěn anovulační cyklus, snížená funkce štítné žlázy a manža nemá zrovna sklvělý spermijky. A už mám po prvním IVF. Takže určitě buď hlavně v pohodě. Důležité je aby to vyšlo.
Ahojky Leni, šak uvidíš. Každá máme jinou povahu. Takže to určitě radši udělej po svým. Určitě se dočkáš a začneš brzo. uvidíš.
ahoj holky, vy jste se teda rozjely!
Vladko, uz se tesim a drzim palecky!!!!!!! uz to musi vyjit!
tady hrozne prsi, je to hnus…
ja mam normalne pocit ze me furt pobolivaji vajecniky, je to mozne? uz nic neberu…
s tema centrama je to des… uz 14 dni mi posilaji zadost na ty lazne, ale uz jsem tam volala… pry je to v poste… to uz rikali v utery… tak nevim…
oni asi nikam nespechaji ![]()
tak vam preji pekny vikend
a v pondeli se tesim jen na same pozitivni zpravy!
Misa
Helli,
díky za pochvalu, ale opravdu tam mám 2 kousky!
Myslím,že to hodně záleží na postavě
Já mám dost prostornou pánev(široké boky). A ikdyž jsem měla po ET hyperstimulační syndrom + s tím související tekutinu v břiše(něco kolem 3 litrů),tak jsem moc vystouplé břicho neměla
No a teď tam mám 2 prcky po 350g + plod.vodu + placenty(a to dohromady ani 3 kg nebudou).Já jsem zatím ráda,že nemám moc velký pupík,protože to období největšího růstu mě teprve čeká
Ale i tak už mám od začátku o 24cm v pase navíc
Nejdůležitější je, že se mimča správně vyvíjejí a rostou(vždyť už teď byli na posledním UTZ místo 19tt. velikostně na 21tt.).U tebe se děloha připravila na 3kousky a tak asi proto se ti zdá že máš větší bříško,ale podle fotek ti to moc svědčí ![]()
Na Valentýna porodila Eva z diskuze Clostilbegyt(možná si ji taky pamatuješ).
Podařila se jí po této léčbě taky dvojčátka:Terezka-2,1kg a 44cm a Kristýnka-2,3kg a 44cm a všechny jsou v pořádku
Chtěla jsem je jít do porodnice navštívit(a potěšit se co mě čeká),ale manža je nějaký nastydlý a tak mě nemůže odvézt ![]()
Měj se krásně,dneska je tu v Praze hezky a tak mám hned lepší náladu
Zuzi
Ahoj Vladko, mě Agolutin píchly vždy pokud jsem nedostala ms. Díky za podporu
: