IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
20.2.06 13:13

Ahoj holky!
Vy jste se tu nejak rozepsaly :lol:
HELLI!Diky,kolacky by se ted urcite hodili,urcite mas chute :lol:
LILI!Ozvi se tak na konci kvetna,jestli mi to dopadne a neco mi zbyde,tak to to klidne vse daruju.
MISO!To vybehavas ty lazne pres pojistovnu?
LENI!Jak to vypada u tebe?
No ja mam dnes ovulaci,dokonce presne,ale po te stimulaci citim vajecniky,takze budu cely den lezet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.2.06 13:16

VLADKO!Ty mas zmrzlinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.2.06 13:29

Ahoj lovely,no u mě celkem nic,ale před chvílí jsem volala na pojišťovnu a až něco zjistí ,tak mi zavolá :roll: ,doufám,že něco už konečně zjistí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.2.06 13:38

no, zatim mam formular, zitra jdu k obvodni lekarce, uvidim co mi rekne, mam jit asi na krev, na moc, na EKG… a pak asi zajdu na tu pojistovnu, uvidime…
lovely, to je mi lito, ze te boli brisko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
20.2.06 14:07

Aholky
Lovely - máme 3 zmrzlíky, tak alespoň něco. Teď si mé tělo potřebuje odpočinout od všech injekcí :) Alespoň si už nemusím píchat. Dneska jsem se málem složila když mě brali krev :oops: :oops: takže už od nich potřebuji opravdu pohov.
Míšo, ty lázně ti určitě vyjdou :D . Asi tam ale s tebou nepojedu :wink: už si pomaličku začínám vybírat dovolenou - kam bychom mohli jet. Nebo pro začátek alespoň nějaký prodloužený víkend někde u termálů. No ještě uvidím :D. Dvacet už mi dávno není - jenom se mi to tam nějak špatně napsalo. Je mi 28 - a manželovi ještě o rok míň, takže podle nás nastala ta správná doba na miminko. Ne že bych před tím nechtěla (chtěla), ale samo to nešlo, takže pokud mi s tím pomůžou, budu jim vděčná. Je jedno jestli to teď nevyšlo, šancí je ještě dost.:)
Leno, tak už to konečně vypadá, že by to mohlo začít NE? 8) Alespoň se to už trošku začíná hýbat. Držím palce ať už ti to schválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.2.06 14:08

Ja jsem nikdy bolesti pred MS nebo pri ovu nemela,to az ted po ivf :(
Musim jeste dnes zavolat k doktorovi aby mi pripravil antikoncepci,nic takoveho jsem uz 10 let nebrala,kdybych nahodou dostala MS drive :wink:
No zase ty pojistovny!!! :evil: Ja stale cekam na vyuctovani za prosinec,tady to chodi trochu jinak,od nekterych lekaru dostanes ucet primo do dvou mesicu,od klinik do 6 a ty co vyuctovavaji primo s pojistovnou,tak ty dostanu vzdycky tehdy kdyz nemam penize :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.2.06 14:14

Vladko-tak to se teda mas,aspon nebudes muset delat cely cyklus :wink:
Ja,pri tech 53 kilech,jsem se pred kazdou injekci 10 osahavala a hledala misto kam pichnout.Nutim se ted k jidlu abych pred dalsim cyklem pribrala,ale nejak mi to nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
20.2.06 14:30

Lovely, tak to ti nezávidím. Opravdu jsem byla ráda, že všude na těle mám dost „materiálu“ kam si to můžu píchat. Já bych spíš chtěla shubnout? :lol: Jestli chceš, tak ti pár kilo klidně pošlu. :lol: :lol:
S manželem jsme se rozhodli trošičku upravit životosprávu, aby se zlepšili spermijky. Naposledy vůbec nedopadli dobře - tak alespoň něco uděláme pro svoje zdraví. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.2.06 14:32

zrovna tu je jeden vyrizovatel a popisuje zazitky s mimcem, je cerstvy tatka :)
zavidim! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.2.06 14:36

Lovely, ja ti dam klidne 10 kilo!!!!! chces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.2.06 15:56

Taky bych mohla přihodit kilíčka,chceš :?: :oops: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
20.2.06 16:47

Ahoj holčičky!
Pořád vás sleduju, jak se daří a držím pěstičky, ale asi málo… :cry: , no co, jednou to určitě vyjde!
My se máme fajn, mimčo roste (já taky :? ). Máme za sebou tunu různých testů, genetika nám vyšla úplně úžasně, sestřička povídala, že možná nebudu muset ani na AMC. Ještě uvidím, co na to doktorka. Docela mě to zaskočilo, člověk s tím od začátku počítá, i v CARu povídali, že se tomu nevyhnu. Dokonce jedna doktorka povídala něco v tom smyslu, že tak špatný spermie nemůžou zplodit zdravý dítě. No to bych jí nakopla. Ale zatím to vypadá dobře.
Mějte se moc a moc krásně a opatrujte se, ať se vám můžou hezky zavrtávat mimísci. Pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
20.2.06 17:50

Ahoj Barbánku ,
to je moc fajn, že ti to takhle dopadlo! Zrovna o víkendu jsem na tebe myslela - říkala jsem si, že už bys AMC měla mít asi v tuhle dobu za sebou. Kéž by mi v pondělí na genetice řekli to samý!! Měj se hezky a ať je všechno pořád v pohodě!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.2.06 18:56

Ahoj holky,
jak se všechny máte? Nevím, jestli si mě ještě pamatujete :) , já jsem se vás před časem ptala na IVF, od čtvrtka si píchám Gonal, dnes UTZ v pořádku, další kontrola ve čtvrtek, tak uvidím. Neschopenku prý nebudu muset mít, záleží na tom, jak se budu cítit. V práci mám fofry, tak aspoň nemám čas myslet na „blbosti“ :D .

Přeju vám, ať vám všechno vychází!
Mějte se moc krásně

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
20.2.06 19:05

Ahojky děvčátka držte podívejte se na nás s Barbánkem a Helli také jsme mysleli že se nám to nikdy nepodaří.I my jsme v pořádku a všechny testy nám dopadli skvěle.Zítra jdeme na genetiku ale AMC asi nebude.Držte se všechny určitě to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová