IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
17.2.06 14:45

Tak ted nestiham cist :lol:
LENI;ty budes mit kratky protokol,podle toho co pises,tak to ti zavidim :wink: K ty pojistovne,oni to musi platit podle zakona a to ze mas deti,na tom nezalezi,ja mam taky dve.Bohuzel mi muj byvaly manzel jedno po dlouhem boji sebral,je to proste hnus ty zakony tady :evil:
VLADKO;tady nekdo rodi doma,nekdo ambulantne,ja mela cisare a po 4 dnech jsem sla domu dobrovolne :wink: Za to ta pece v tehotenstvi nic moc,jeden UZ ve 3 a jeden v 5 mesici a to je vse :roll:
TABBI;To s tema depresema je hnus,ja si to ted zazila co jsem musela vsechno vy:,–(it

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
17.2.06 16:11

VLADKO!
K tem au pair,ja bohuzel ziju v okrese kde cizinecka mi neda povoleni pro ne,takze bych ji musela vzit na cerno a na to si musim pripravit 1000 franku mesicne.Pri tom co si ted vydelavam,bych to finacne neutahla.Ja ti klidne napisu co si vydelavam:takze mam mesicne 3000 franku,s toho 400 zdravotni pojis.,200 telefon,500 benzin,1500 jidlo a k tomu prijdou jeste dalsi pojistky co musis mit.Ted pobiram k tomu jeste 1800 podoru,takze to jde a to jeste nemusim platit danne :roll: Muj si vydelava 5 tis,z toho 2200 hypo,cele naklady na domacnost + ty jeho pojistky a telefon.Takze my si vydelavame dost,ale nic s toho nezbyde :roll:Bohu dik ze od zari mu zdvojnasobi plat,ale ma to i negativni stranu,ze se uvidime az vecir v posteli,coz uz mame praticky ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
17.2.06 16:18

LENI!
Vcera jsme se nepohadali,ja musela do prace a kdyz jsem prisla domu on uz spal.Dnes jsem mu sdelila ze mi punkce vychazi mezi 17 -21dubnem a on mi rekl ze je to v poradku,ze si to tak naplanuje.
Myslim si, ze si na to radsi vezme volno,nez aby me par mesicu poslouchal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
17.2.06 16:57

Lovely, tak to tam teda máte dost zajímavý a asi i dost těžký.:( Když pracuji (přes týden) tak se z manželem vidíme tak akorád ráno když vstanu a potom nejdřív tak o 6 kdy přijdu z práce. I tak se mi to zdá málo a to nedej bože když mám nějakou služebku (vždycky přes víkend). Takže trošku chápu tvou situaci i když ty to máš určitě těžší. Hlavní je, že tvůj je ochotný pro vašeho potomka něco objetovat a vzít si to volno. :) :D :D
To lékařství a péči v těhotenství si moc nedokážu představit. :?:Ještě že jsem tady - i Anglie se mi zdála dost divná, já prostě takový věci asi moc nepochopím. Ale co, hlavně že to funguje. :)

Leno, celkem ti závidím ten krátký protoko l:oops: . Alespoň si nebudeš muset tolikrát píchat - i když tě to nemine. :wink:

Míšo, určitě ti ty lázně dají, akorád to možná trošku trvá. Můj taťka čekal na schválení lázní cca měsíc, tak snad to budeš mít rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.2.06 17:06

No ,holky ,já jsem sama zvědavá jak to bude :wink: 8O ,lovely, tak bejvalej ti vzal dítě?Mám taky jednu takovou kmarádku ,pak se radši toho dítěte vzdala , pro dobro dítěte :twisted: .Chlapy jedni ! lena

• Citovat
  • Upravit
1028
17.2.06 18:43

LENI!Po tom dlouhem roce,co mi vyhrozoval a vydiral jsem to vzdala.Zacal to tahat i pres deti a to jsem nechtela.Nekolikrat jsem volala policii,co mi sebral auto a doklady,ty mi rekli ze si to mame vyridit soudne a dokud mi nic neudela tak nic delat nebudou.Pritel byl uz s toho taky na prasky,tak jsem toho meho manzilka opustila,odesla bez koruny a prace(meli jsme vlastni firmu)a rekla mu at si vsechno strci do pr..... :?
V nedeli me ten muj pozadal o ruku,takze az pojedu do cech musim zase obehavat urady :roll:
Pozitivni zprava dne;byla jsem pro dopis na poste a ode dneska jsem oficielne rozvedena;jupiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.2.06 10:54

Lovely,tak ještě ,že to nejhorší už máš za s sebou a čekají nás jen skvělé okamžiky :wink: .Jinak mooooc blahopřeji k budoucí svatbě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
18.2.06 15:15

Lovely taky blahopřeji k budoucí svatbě. :D :D
To co jsi prožila bylo určitě peklo :evil: , takže už nic horšího tě nemůže počkat. :D Budeš mít milujícího manžela a za chvilku i miminko. :D Ještě jednou blahopřeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.2.06 18:50

Dekuji vam za blahoprani,poslu vam svatebni kolacky :lol: :lol: :lol:
Vladko,tak at tam mas zitra // :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.2.06 10:59

Ahoj děvčata, sice se teď neangažuju, ale každou chvíli sem juknu, abych věděla jak se vám daří.

Vlaďko, tak co? Moc ti držím pěsti aby to vyšlo.

Já se teď připravuju na ten KET, v práci mi holky vyléčily dušičku z toho předchozího nezdaru, takže jsem v pohodě, a moc se těším až budu zase doma s mimískama v bříšku a budu čekat na testík. Taky budu mít víc času na povídání s vámi.

Všem přeju hodně zdaru a hlavně hodně optimismu. Jednou se nám to všem podaří. Určitě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.2.06 12:33

Ahojky,
tak jsem si dneska dělala testík podle plánu a nic. :( Počítám, že zítra mi to jenom potvrdí a bude to. Tak nějak se necítím, že bych byla těhotná. :( Ale co, uvidím zítra na krevní test. Když to nevyjde teď, tak to určitě vyjde příště. :wink: Holt si akorát budu muset ještě chvilku počkat. Doufám, že se mi podaří jít zanedlouho na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.2.06 18:53

Ahoj Vlaďko, to je mi líto. Věř, že vím jak ti asi teď je. Já to mám ještě v živé paměti. Ale neboj, jednou to vyjde. Já taky přemýšlím, jestli vyjde ten KET. Ale víš co? Ber to z té lepší stránky. KET máme vlastně k dobru. Máme větší šanci. Některé holky tuhle šanci neměly. Prostě neměly žádné zamrzlíky a musely se spokojit jen s IVF. No a vidíš. Vyšlo jim to. Takže nevěš hlavinku a těš se na další pokus tak jako já. Držím ti moc palce do budoucna. Jo, vlastně ty jdeš ještě na krev. Všechno je možné. Tak možná budeš zítra překvapená. Co víš. Měj se

Zdravím i všechny ostatní. Mějte se fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.2.06 21:10

VLADKO!
Je mi to lito,ja jsem dnes zase bulela :? Moje kamaradka porodila,hned potom mi volala a ja jak jsem slysela knourat maleho zacala jsem bulet.
Ona je mi vlastne i velkou oporou,rikala ze mam ted k ni casto chodit,abych se nakazila tim miminkovskym virusem.Tak to vyzkousim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.06 07:47

ahoj holky, zdravim uz zase z prace!
Vladko, to je mi lito, ale priste to vyjde, jo? jsme domluvene! :)
Lovely, ja si taky skoro pobulela… vcera jsem se divala na nejaky porad vyvoj mimca v brisku a pak porod, a rikala jsem si co kdyz to nikdy nezaziju? I kdyz se porad porodu hrozne bojim, a to mozna bude i muj problem :( - ale to sem nepatri - tak mi to prislo lito!
jezis co to placam? no je pondeli rano a ja jsem zas v praci tak me napadaji cerne myslenky!
proste venku je krasne a ted se bude darit, protoze se miminka budou tesit na svet!
jo, ted mi zacne vybehavani tech lazni! uvidime!
vsem drzim pesti, opatrujte se… Vladko, treba to jeste vyjde!
 Misa

• Citovat
  • Upravit
46
20.2.06 08:10

Ahoj holky,
Miso, Lovely , chapu jak se citite, me je taky do breku, kamoska je 4tt+3dny a ja zatim nic. Od ctvrku mam sice BT 36.9, ale dnes 36.8 (12 DPO), snad se jeste do 2 dnu zvedne a nebo bude klesat, no a kdyz jsem tu BT videla a manzel se ptal kolik mam (merim se v 5,00), tak se mi chtelo brecet.Ale byla jsem statecna a nechtela ho i sebe pak zbytecne nervovat, jen jsem ho lehce pripravila na neuspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová