IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
21.2.06 13:17

Míšo , řeší se to už tak dlouho,že si snad myslím , že se mi to jenom zdálo 8O .Od první návštěvy v Caru přes dva měsíce.Byli jsme tam 13.12.05.Dobrý, ne :?: :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.2.06 13:24

Velice jednuše , už dříve jsem psala , že jsem podstoupila sterilizaci na vlastní žádost,jsem na tom podobně jako lovely :x :roll: :twisted: .Kdybych bývala věděla , že budeme vůbec někdy chtít nějaké další mimčo :roll: ,rozhodně bych jednala jinak , což je logické :! :evil: :?: .Právě proto , že jsme děti měli vždycky , když jsme si řekli , že je chceme , tak jsme je měli,tak mi tohle přijde jako doprošování doktorů a pojišťoven.Obdivuji všechny , co máte tak nesmírnou vůli , snahu a trpělivost :! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.2.06 13:27

fakt to vsechno bezvadne funguje!
jestli tak budou dlouho resit ty me lazne a jestli je vubec dostanu, tak tam asi pojedu tak na zimni dovolenou! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.2.06 13:33

aha… tak to jsem nejak prehledla :(
a kolik mas deti?
a ted se asi zeptam blbe… to jeste jde, kdyz jsi vlastne sterilni? ja to moc nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.2.06 13:34

No a teď , kdybych je na tý pojišťovně neotravovala asi 6 krát , tak by to zřejmě nechali být a je to.Podle mě tu žádost tam mají už pěkně dlouho, a protože tam byl prostě problém , tak jí dali k ledu a je to :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.2.06 13:41

.míšo, naštěstí to jde :P ,mám vlastně neprůchodný vaječníky, jako spousta holek tady a pevně věřím , že se nám to povede hned :P ,i když lovely..... :?: .No jinak mám tři děti , ale už tak velký , že jsem zapoměla jak chutná miminko :P :oops: :cry: .A protože jsme s manželem oba takový typy , který mají moc rádi velkou rodinu , tak nám přišlo líto , že už mít další nemůžeme a rozhodli jsme se pro to něco udělat,i když odběr spermijek pro manžu šílený zážitek , ale ,co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.2.06 13:46

podle me z toho chlapi nadelaji :)
to je to nejmensi!!!! i kdyz pro ne asi dost traumatizujici :(
jsou hodni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.2.06 13:49

To je fakt ta chlapská hrdost :P ,ale na druhou stranu , zjištění , že má spermiogram v pořádku jim tu újmu vynahradí 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.2.06 13:52

no, ten muj to prave chudak v poradku nemel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.2.06 13:54

No , ale zase si tě musí hrozně vážit,že jsi pro něj tohle všechno podstoupit :wink: .Mám pravdu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.2.06 14:04

asi jo :)
sice mel takove chvilky, proste mel depresi, jestli pry nechci nekoho jineho s kym bych nemela problem… ale kdyz ja to mimco chci s nim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.2.06 14:11

Míšo,neboj :! -Ono to vyjde , určitě :P .Máš ještě klidně čas,vždyť ti tolik ještě není :wink: Chtělo by to LÁZNĚ ,ty budeš mít za chvilku(no jestli budeš čekat na schválení jako já) :P :wink: :lol: ,tak za delší chvilku ,ale budou.Pak se na to vrhnete s vervou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.2.06 14:18

no, na prvni mimco mam nejvyssi cas!
ja se bojim ze to mam i psychickeho razu… treba v laznich bude nejaky psychous :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.2.06 14:25

A proč :?: .To chce jenom relax a klid 8O ,i když vím ,že se to lehce řekne.A s tím věkem si nelam hlavu , dnes je to v poho , už se to tak neřeší :P .Míšo , ty jsi ze Zlína :?: Můj táta taky pochází ze Zlína a má tam veškeré příbuzenstvo a můj manžel ze Vsetína :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.06 14:36

Ahoj holciny,vsem vam dekuji za rady a za podrobny vyklad,jsem hned chytrejsi :)
Inkah ,ano,zname se z diskuze TPP,sla jsem si k vam pouze pro rady,pry jsou tu holky moc ochotne a to opravdu jste :)
Preji vam vsem hodne stesti!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová