Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Míšo , řeší se to už tak dlouho,že si snad myslím , že se mi to jenom zdálo
.Od první návštěvy v Caru přes dva měsíce.Byli jsme tam 13.12.05.Dobrý, ne
![]()
Velice jednuše , už dříve jsem psala , že jsem podstoupila sterilizaci na vlastní žádost,jsem na tom podobně jako lovely
.Kdybych bývala věděla , že budeme vůbec někdy chtít nějaké další mimčo
,rozhodně bych jednala jinak , což je logické
.Právě proto , že jsme děti měli vždycky , když jsme si řekli , že je chceme , tak jsme je měli,tak mi tohle přijde jako doprošování doktorů a pojišťoven.Obdivuji všechny , co máte tak nesmírnou vůli , snahu a trpělivost
![]()
fakt to vsechno bezvadne funguje!
jestli tak budou dlouho resit ty me lazne a jestli je vubec dostanu, tak tam asi pojedu tak na zimni dovolenou! ![]()
aha… tak to jsem nejak prehledla ![]()
a kolik mas deti?
a ted se asi zeptam blbe… to jeste jde, kdyz jsi vlastne sterilni? ja to moc nechapu…
No a teď , kdybych je na tý pojišťovně neotravovala asi 6 krát , tak by to zřejmě nechali být a je to.Podle mě tu žádost tam mají už pěkně dlouho, a protože tam byl prostě problém , tak jí dali k ledu a je to ![]()
.míšo, naštěstí to jde
,mám vlastně neprůchodný vaječníky, jako spousta holek tady a pevně věřím , že se nám to povede hned
,i když lovely.....
.No jinak mám tři děti , ale už tak velký , že jsem zapoměla jak chutná miminko
.A protože jsme s manželem oba takový typy , který mají moc rádi velkou rodinu , tak nám přišlo líto , že už mít další nemůžeme a rozhodli jsme se pro to něco udělat,i když odběr spermijek pro manžu šílený zážitek , ale ,co ![]()
podle me z toho chlapi nadelaji ![]()
to je to nejmensi!!!! i kdyz pro ne asi dost traumatizujici ![]()
jsou hodni…
To je fakt ta chlapská hrdost
,ale na druhou stranu , zjištění , že má spermiogram v pořádku jim tu újmu vynahradí ![]()
No , ale zase si tě musí hrozně vážit,že jsi pro něj tohle všechno podstoupit
.Mám pravdu ![]()
asi jo ![]()
sice mel takove chvilky, proste mel depresi, jestli pry nechci nekoho jineho s kym bych nemela problem… ale kdyz ja to mimco chci s nim ![]()
Míšo,neboj
-Ono to vyjde , určitě
.Máš ještě klidně čas,vždyť ti tolik ještě není
Chtělo by to LÁZNĚ ,ty budeš mít za chvilku(no jestli budeš čekat na schválení jako já)
,tak za delší chvilku ,ale budou.Pak se na to vrhnete s vervou ![]()
no, na prvni mimco mam nejvyssi cas!
ja se bojim ze to mam i psychickeho razu… treba v laznich bude nejaky psychous ![]()
A proč
.To chce jenom relax a klid
,i když vím ,že se to lehce řekne.A s tím věkem si nelam hlavu , dnes je to v poho , už se to tak neřeší
.Míšo , ty jsi ze Zlína
Můj táta taky pochází ze Zlína a má tam veškeré příbuzenstvo a můj manžel ze Vsetína ![]()
Ahoj holciny,vsem vam dekuji za rady a za podrobny vyklad,jsem hned chytrejsi ![]()
Inkah ,ano,zname se z diskuze TPP,sla jsem si k vam pouze pro rady,pry jsou tu holky moc ochotne a to opravdu jste ![]()
Preji vam vsem hodne stesti!