IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
13.2.06 13:53

Ahoj holky , tak nevím ,už čekám na schválení pojišťovny,když nepočítám tu chybu , že dr.poslal žádost na jinou pojišťovnu než měl :! -třetí týden ,jsem už celkem nervní a právě přemýšlím jestli zavolat nebo nezavolat :twisted: .Moc se mi právě nechce je zbytečně otravovat , když říkal, že zavolá sám :roll: .Tak co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.2.06 13:55

Ahoj holky , tak nevím ,už čekám na schválení pojišťovny,když nepočítám tu chybu , že dr.poslal žádost na jinou pojišťovnu než měl :! -třetí týden ,jsem už celkem nervní a právě přemýšlím jestli zavolat nebo nezavolat :twisted: .Moc se mi právě nechce je zbytečně otravovat , když říkal, že zavolá sám :roll: .Tak co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.2.06 14:00

Jééé , proč to tam mám dvakrát :?: :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
13.2.06 14:14

Ahoj Leni!
ja mam volat pristi tyden v pondeli,tak bych tam radsi zavolala,protoze ta tvoje zadost byla posilana pred moji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
13.2.06 14:25

Helli!
K tomu placeni,divala jsem se co hradi pojistovna a oni plati skoro vsechno,krome prodlouzene kultivace a kryo,je jedno jake zarizeni navstevujes.A kdyz tak nad tim premyslim,kdyz jsem byla tehotna tak jsem chodila do gyncentra v Praze,mela jsem cisare,v klinice jsem doplacela 1000 korun za pokoj a muj doktor mi rekl ze kolik jim dam je to na me.
Takze si myslim ze oni kasiruji od pojistovny a od pacientu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 15:40

Ahoj Lovely (i ostatní samozřejmě!!! :wink: )
za co jsi platila tu sumu poprvý? Musela jsi dostat fakturu s rozpisem, ne? Já ji aspoň dostala. Myslela jsem si, že jsi platila tolik, protože tady už nejsi pojištěná - takže to máš vlastně jako samoplátce. :?:

• Citovat
  • Upravit
723
13.2.06 15:42

Jéééé, ono mě to nějak odhlásilo!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.2.06 16:02

ahoj holky, ja si pripadam jako Alenka v risi divu… co vam schvaluje pojistovna? ja jsem asi blba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.2.06 16:14

Ahoj Míšo,pojišťovna schvaluje umělé oplodnění,pokud si jej samozřejmě nechceš hradit sama 8O ,máš nárok na tři hrazené pokusy.A po schválení ti dr.předepíše léky atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.2.06 16:50

a jaktoze me nic neschvalovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.2.06 16:52

Myslím ,že jo ,možná máš tak šikovnýho dr.,že tě tím vůbec nezatěžoval :P :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.2.06 16:55

tak to je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.2.06 18:03

Ahojky všem. Před chvílí jsme konečně přijeli. Bohužel se špatným výsledkem. Test negativní. Večer si popláču a zítra půjdu do práce a snad přijdu na jiné myšlenky. Domluvili jsme se, že KET proběhne už po MS, tak za měsíc. Máme ještě 4 zmrzlíky, tak snad někteří přežijou rozmražení. Aspoň doktor říkal, že v případě KETu organismus moc času na rekonvalescenci nepotřebuje. Tak uvidíme.

Vlaďko: ty jsi tak zruba stejně jako já, tak ti moc přeju (samozdřejmě i ostatním) které čekáte na test, aby byl //. Moc vám to přeju.

Občas se na vás juknu, abych zjistila jak se vám všem daří a všem vám držím palečky. Pozdravuje vás taky manža.

Mějte se hezky a díky za psychickou podporu během toho nekonečného čekání. Pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
13.2.06 18:42

Ahoj Ivko, je mi to moc líto, ale nevěš hlavu a nasbírej sílu na další pokus! :P Já jdu taky na KET příští týden , taky jdu na něj hned po první MS od nezdařeného pokusu! My máme 8 eskymáčků, tak doufám že bude z čeho vybírat! Ve čtvtek jdu na kontrolu 9DC, tak se dozvím víc!
Jinak vás holčinky moc zdravím, jsem s vámi!!! :D Pa pa Lenča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.2.06 18:56

Ahojky
IvKo - je mi to líto, že to tentokrát nevyšlo. Ale je velice dobré, že jdeš na KET hned za měsíc. To by se mi taky líbilo v případě, že by to nevyšlo. Já budu mít výsledky až za týden, tak si ještě musím počkat.

Mišo, já jsem si taky nemusela žádat pojišťovnu. To udělali doktoři v CAR. Dokonce mi dali léky a potvrzení z pojišťovny došlo až za týden nebo tak nějak. Nebýt tohoto tak také nevím, že se musí žádat pojišťovna.

Leno, určitě si zavolej. Už je pěkná doma, co jsi žádala. Ať už můžeš začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová