Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, Vendulko ,ptala jsi se v diskuzi IVI na ten spermiogram,my chodime taky na IVI,spermiogram je dobry,ale oni v laborce ty spermie „promyjou“,vyberou ty dobre a pokud tam je aspon par dobrych tak to staci a soupnou je tam.Takze preji hodne moc stesti ![]()
Ahoj **lovely,,já mám MS dostat až 13,3,tak uvidíme ,zatím u mě nic novýho , čekám na telefon
**
lovely, to jsem asi zblbla ja… my jsme si s vladkou psali ze se bojime… ale nechcem to asi moc resit tady…
Mišo, co je u tebe nového? V jakém si stádiu? Dlouho jsem tu nebyla ![]()
Tizie, děkuju moc za odpověď. My máme problém s morfologií, minimum má být 30% a my míváme kolem 20%. A progresivní pohyb je tak tak. Ale poslala jsem dotaz do Pronatalu a Dr. mi odpověděl, že nevidí důvod, proč to nezkusit. Tak do toho určitě půjdem.
Leni;ja ji mam dostat 3.3,no prinejhorsim si pichnu agolutin
A do CAR jedu 6.3
Miso;Ja mela z porodu takovy strach,ze jsem byla dobrovolne 2× na cisare.Ale ten muj chce,kdyz budu tehu,abych rodila normalne,ze mi pry pomuze
(drzet hlavu
)
No já měla taky strach a měla jsem tři nedobrovolně normálně
,teď bych chtěla císaře,jestli to ovšem vyjde
,ale pevně věřím ,že jo
.Lovely taky jsem měla chřipku a to pořádnou
,ale už je mrcha pryč
.Před chvílí jsem byla u dr. na kontrole , tak obě počítáme s tím , že budu těhu
![]()
Leni;Ja s tim pocitam taky
,a obdobi je taky vhodne,uz neni takova zima a jaro pridava pozitivne na psychice
To jo psychika je důležitá,ale mě přijde , že jsem na tom čím dál hůř
,ba ne , musíme myslet pozitivně ![]()
teda holky tady je veselo…
me se vzdycky libi ty pribehy, jak manzele u porodu pomahaji…
ten muj se chysta na to ze mu urcite budu nadavat…
ale cisar asi nejde domluvit, ne?
vendulko jsem na tom furt stejne, akorat jsem zanesla k obvodni dr. zadost o ty lazne, bylo tam moc lidi a tak tam pujdu zitra rano, doufam ze budou mit nachystane papiry a pujdu na krev, na moc a tak…
jo a taky jsem byla u zubare a taky jsem to prezila! ![]()
tady je moc krasne, sviti slunicko, hned se lip mysli pozitivne! ![]()
Leni,to te prejde.Ja jsem taky nervak,nad vsim moc premyslim a ten muj to ted konecne pochopil a snazi se jeste vic abych se nerozcilovala(nevim jak dlouho mu to vydrzi
)
Miso;Ja mela prvniho cisare v cechach,tam to nebyl problem,pokud jsi u soukromeho,ale ten druhy ve Svycarsku,ten mi nechteli udelat,ze pry vypadam na vybornou rodicku
,tak jsem jim rekla ze nejsem zadna rodici tovarna a jestli mi ho neudelaj tak pojedu do Cech,a najednou to slo.
A taky nevim,co ti chlapi na tom normalnim porodu maj,jestli nas chtej videt jak se trapime
A sami kdyz maj chripku tak umiraji ![]()
a jak se pozna vyborna rodicka? ze bych se sla nekam ukazat? ![]()
to jsem nevedela ze si muzes domluvit cisare…
nekde jsem cetla, ze nektere zenske se citi „menecenne“ kdyz nerodi normalne…
Ahoj Holky,
tady to opravdu pořádně žije
Nestíhám to už pomalu číst.Je fajn že máte pozit.náladičku
Všem vám držím pěsti
Doufám,že už tu brzy spustíte tu těhu virózu a všem se nám budou kulatit pupíky ![]()
Helli, máš moc krásné bříško a celkově ti to moc sluší
Hlavně to nové tričko tě krásně rozzářilo
Už aby bylo tepleji a mohly jsme ty svoje pokládky pěkně vystavovat ,že jo
Manžel je pořád nemocný a já jsem se celý víkend bránila abych se tomu bacilu vyhla
Tak snad to ve zdraví ustojím.
Měli jsme doma veselo kvůli hokeji(manžel je Slovák), my si vždycky říkáme že ikdyž jedni prohrajou,tak alespoň jeden z rodiny má radost.Ale my si to přejeme vzájemně-ikdyž tentokrát naši hráli dost mizerně,až na to Slovensko a Rusko
Ale chleba nám kvůli tomu nezlevní ![]()
Mějte se všechny krásně. Zdraví vás Zuzi a spol.(22tt.)
Míšo,myslím,že dnes jde domluvit úplně všechno i císař
,alespoň podle toho jaký mám informace
Fetus -kulatej pupík mám i bez těhu
,ale mimčo by tam nějaký chtělo přidat
No , snad se dočkáme,že
![]()