IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
27.2.06 10:35

Tizie

Ahoj holky, Vendulko ,ptala jsi se v diskuzi IVI na ten spermiogram,my chodime taky na IVI,spermiogram je dobry,ale oni v laborce ty spermie „promyjou“,vyberou ty dobre a pokud tam je aspon par dobrych tak to staci a soupnou je tam.Takze preji hodne moc stesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 11:13

Ahoj **lovely,,já mám MS dostat až 13,3,tak uvidíme ,zatím u mě nic novýho , čekám na telefon :roll: :wink: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.2.06 11:38

lovely, to jsem asi zblbla ja… my jsme si s vladkou psali ze se bojime… ale nechcem to asi moc resit tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.2.06 11:46

Mišo, co je u tebe nového? V jakém si stádiu? Dlouho jsem tu nebyla :wink:

Tizie, děkuju moc za odpověď. My máme problém s morfologií, minimum má být 30% a my míváme kolem 20%. A progresivní pohyb je tak tak. Ale poslala jsem dotaz do Pronatalu a Dr. mi odpověděl, že nevidí důvod, proč to nezkusit. Tak do toho určitě půjdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.06 11:48

Leni;ja ji mam dostat 3.3,no prinejhorsim si pichnu agolutin :wink: A do CAR jedu 6.3
Miso;Ja mela z porodu takovy strach,ze jsem byla dobrovolne 2× na cisare.Ale ten muj chce,kdyz budu tehu,abych rodila normalne,ze mi pry pomuze :?: :idea: (drzet hlavu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 11:52

No já měla taky strach a měla jsem tři nedobrovolně normálně :roll: :D ,teď bych chtěla císaře,jestli to ovšem vyjde :twisted: ,ale pevně věřím ,že jo :P .Lovely taky jsem měla chřipku a to pořádnou :! :evil: ,ale už je mrcha pryč :P .Před chvílí jsem byla u dr. na kontrole , tak obě počítáme s tím , že budu těhu :P :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.06 11:56

Leni;Ja s tim pocitam taky :P :P ,a obdobi je taky vhodne,uz neni takova zima a jaro pridava pozitivne na psychice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 11:58

To jo psychika je důležitá,ale mě přijde , že jsem na tom čím dál hůř :twisted: ,ba ne , musíme myslet pozitivně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.2.06 12:06

teda holky tady je veselo…
me se vzdycky libi ty pribehy, jak manzele u porodu pomahaji…
ten muj se chysta na to ze mu urcite budu nadavat…
ale cisar asi nejde domluvit, ne?
vendulko jsem na tom furt stejne, akorat jsem zanesla k obvodni dr. zadost o ty lazne, bylo tam moc lidi a tak tam pujdu zitra rano, doufam ze budou mit nachystane papiry a pujdu na krev, na moc a tak…
jo a taky jsem byla u zubare a taky jsem to prezila! :)
tady je moc krasne, sviti slunicko, hned se lip mysli pozitivne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.06 12:47
:D
  • Citovat
  • Upravit
1028
27.2.06 13:24

Leni,to te prejde.Ja jsem taky nervak,nad vsim moc premyslim a ten muj to ted konecne pochopil a snazi se jeste vic abych se nerozcilovala(nevim jak dlouho mu to vydrzi :lol:)
Miso;Ja mela prvniho cisare v cechach,tam to nebyl problem,pokud jsi u soukromeho,ale ten druhy ve Svycarsku,ten mi nechteli udelat,ze pry vypadam na vybornou rodicku 8O ,tak jsem jim rekla ze nejsem zadna rodici tovarna a jestli mi ho neudelaj tak pojedu do Cech,a najednou to slo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.06 13:28

A taky nevim,co ti chlapi na tom normalnim porodu maj,jestli nas chtej videt jak se trapime :?: A sami kdyz maj chripku tak umiraji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.2.06 13:40

a jak se pozna vyborna rodicka? ze bych se sla nekam ukazat? :)
to jsem nevedela ze si muzes domluvit cisare…
nekde jsem cetla, ze nektere zenske se citi „menecenne“ kdyz nerodi normalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
27.2.06 13:41

Ahoj Holky,
tady to opravdu pořádně žije :lol: Nestíhám to už pomalu číst.Je fajn že máte pozit.náladičku :D Všem vám držím pěsti :wink: Doufám,že už tu brzy spustíte tu těhu virózu a všem se nám budou kulatit pupíky :lol:

Helli, máš moc krásné bříško a celkově ti to moc sluší :wink: Hlavně to nové tričko tě krásně rozzářilo :D Už aby bylo tepleji a mohly jsme ty svoje pokládky pěkně vystavovat ,že jo :wink: Manžel je pořád nemocný a já jsem se celý víkend bránila abych se tomu bacilu vyhla :? Tak snad to ve zdraví ustojím.
Měli jsme doma veselo kvůli hokeji(manžel je Slovák), my si vždycky říkáme že ikdyž jedni prohrajou,tak alespoň jeden z rodiny má radost.Ale my si to přejeme vzájemně-ikdyž tentokrát naši hráli dost mizerně,až na to Slovensko a Rusko :wink: Ale chleba nám kvůli tomu nezlevní :lol:

Mějte se všechny krásně. Zdraví vás Zuzi a spol.(22tt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 13:53

Míšo,myslím,že dnes jde domluvit úplně všechno i císař :wink: ,alespoň podle toho jaký mám informace :P Fetus -kulatej pupík mám i bez těhu :P :P :P :roll: ,ale mimčo by tam nějaký chtělo přidat :P :? No , snad se dočkáme,že :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová