IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
27.2.06 13:55

Fetus;dekuji za prani :P
Miso;Ono to jde na vlastni zadost,ale doktori to nechteji moc delat.
Ja se citila po obou dvou normalne,po 4 dnech jsem sla z nemocnice domu.
A od mych kamaradek,co vim tak jenom jedna mela normalni porod bez komplikaci,takze si myslim ze jsem o nic neprisla.Mimi jsem videla taky hned po tom co ho vytahli,protoze jsem byla umrtvena od pasu dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 13:58

Lovely ,já ti můžu s vlastní zkušenosti říct,že všechny porody křížový bolesti , první 24 hodin , druhý asi 20 hodin a třetí asi 14 hodin , takže úúúúúúžasnýýýý :lol: ,no ale co , přežila jsem to , ne :?: :?: Tak teˇbych chtěla zkusit císaře :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.06 14:01

Leni,to ja bych taky rada :wink:
Taky bych chtela nejake to kilo pribrat jeste a ted jsem zjistila,ze po tom prvnim IVF mam alergii na nejake potraviny,pritom jim stale to same :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.06 14:02

Myslela jsem toho mimiska do briska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 14:03

Jen buď ráda , že jsi taková drobounká :P ,nabrat můžeš vždycky , i když já zhubnout taky a nějak se mi do toho nechce 8O ,jsem líná holka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.06 14:05

Musim jit uklizet :( Takze pekny den vam vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 14:09

Tak hezky pracuj a pááááááááá :P ,lovely ty už máš volno :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.2.06 14:11

Ahoj,
tak já jsem rodila císařem a v celkové narkoze a můžu za sebe říct, že mi „normální“ porod opravdu hodně chybí, to pojítko mezi tím, že byli děti v bříšku a najednou jsou venku :(

Helli,
tobě to moooc sluší :wink: Už jsi byla omrknout kočárky?Teď je takový výběr!

Sutko,
palce držím a myslím na tebe.IVF je jen do určitého věku?Jo a kolik je dcerce (teda aspoň myslím, že máš holčičku…)?¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.2.06 14:14

holky, tady je dneska fakt legrace…
fetus, ja mam taky bricho i bez tehotenstvi… ale zase to tehotenske bych mohla davat na obdiv, na rozdil od toho co mam ted!
zhubnout muzu taky, ale kdyz ja tak rada jim!
lovely, at ten uklid odcipa!
a nechces prijit i k nam? ze bych platila v naturaliich - v tech kilech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 14:20

Míšo ,co :?: :?: Taky ho můžeš dávat na obdiv, taková lovely by si ho ráda okoukla a moooožná trochu i obdivovala :lol: :lol: :lol: :lol: ,ale ty hubený lidičky znám , tak asi jen chvíli :twisted: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.2.06 14:23

jo, kdyz uz to stalo tolik penez! :)
Helli, moc ti to slusi, uplne me to dojalo… a tricko je fajn… ze bych sla nakupovat do tehotenske mody? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 14:24

Hele holky ,dneska se to tu vážně rozjelo , konečně jsme trochu vypnuly z toho stresíku , co :?: :P 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.2.06 14:40

urcite je to i pocasim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
27.2.06 14:41

tak jsme si chvilku brouzdala po jinych diskuzich a musim prznat, ze jsme si uvedomila, jak se mam(e) vlastně dobre, kdyz uz " jedem" v tom IVF. Nevim jak vy, ale kdyz jsme se snazili mit mimi a porad se nedarilo a ja byla pak uz nervozni a porad sledovala kdy jo a kdy ne a vzdy, kdyz melo dojit na " akci" byl manzel jako na truc nekde jinde( nechtela jsme ho zatezovat pocitanim spravnych dnu atd, aby alepson jeden mel pocit, ze je to spontanni:-), tak jsem si uvedomila, jak moc mi odlehlo, ze se tim jiz nemusim stresovat, muzu se s manzelem tulit kdy chci a neslodovat ovulace a mestruace a jeste pres zkumavku doufat, ze bude mimino. Je dobre obcas se vratit.. takze zitra zkumavkam zdar a va vsem krasny den - snad ze dvou vajicek a malä spermii udelaji sikovne ruce ve zkumavce treba i dve miminka:-))).
Holky uzivejte slunicka , drzim vsem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
27.2.06 14:43

Jinak se omlouvam, za nesouvislou mluvu, preklepy atd- svedeme to na to jaro a pridavam se k zastupu, co rikaji jak Heli to slusi- fakt moc!/ jen ja si vedle vas pripadam jak babicka…/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová