Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
28.12.20 17:28

@Ditu566 jojo, obe jsou zamrazene, jedno se rozmrazi a zavede se a to druhe v mrazaku bude cekat na pozdeji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
28.12.20 17:36

@Paní Píďová moc drzim palce :srdce: už mas tedy nějaký IVF cyklus za sebou? Myslím jiný než tento? :). Já jdu 8.1. pro léky na stimulaci a cca 3 dny na to asi začínáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.12.20 20:46

@Vterr.uuu zatim za sebou nemam jeste zadny transfer, jen odber, pak se vajicka oplodnila a pak z tech embryi, ktere dosly az do stadia expandovane blastocysty se braly vzorky na genetiku ;) partnerovi byly odebrany spermie formou TESE, takze tam se pak genetika delava :)

A jinak je to muj uplne prvni IVF cyklus a taky doufam, ze posledni, ze proste klapne ted jedno mimco z jednoho embrya a casem druhe z toho druheho, ktere na nas bude cekat v mrazaku :srdce:

A u tebe to bude prvni IVF? A budete posilat na genetiku nebo rovnou pak ET? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.12.20 22:43

@Paní Píďová u mě to bude úplně první IVF tak moc nevím co od toho čekat, jak na to budu reagovat, jak moc mě to vyřadí z provozu a samozřejmě se bojím OPU a hyperstimulaku, ale snad bude vše ok :).
Jinak my na genetiku neplanujeme posilat, IVF absolvujeme, protože jsem bez vejcovodu kvůli mimodeloznimu tehu, které bylo před rokem a půl a od te doby nic :nevim:, jinak výsledky máme dobre - spermio, HO i genetiku, takže to vypadá na nefunkční druhy vejcovod.
Každopádně drzim moc palce, ať se zadari napoprvé :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.12.20 13:33

Ach jo, tak jsem to s tim presouvanim ze skupiny do skupiny zakrikla :,( ovulace probehla driv nez se cekalo, sliznice neroste jak by mela, takze tento cyklus KET zase nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.12.20 18:51
@Vterr.uuu píše:
@Paní Píďová moc drzim palce :srdce: už mas tedy nějaký IVF cyklus za sebou? Myslím jiný než tento? :). Já jdu 8.1. pro léky na stimulaci a cca 3 dny na to asi začínáme :)

Jedu si 7.1. Pro léky a také cca tři dny na to začínám :) první ivf nedopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
30.12.20 20:39

@Paní Píďová Jakto? A oni na klinice tu ovu nehlidali? S tou sliznici si mívala někdy potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
30.12.20 20:41

@Jane 6985 super :srdce:, myslím, ze nás tu bude víc, co pojedeme zároveň :), jezis kez by se nám zadarilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.12.20 22:32

@Vterr.uuu no ja mela mit KET v nativu, prave protoze s ovulaci ani sliznici jsem nikdy problem nemivala :( tak nevim, proc se moje telo rozhodlo, ze tento mesic to nepujde :think: ale ja uz mela malicko tuseni predevcirem, kdyz jsem byla na utz, doktorce se nelibil moc velky folikul a nizka sliznice, tak mi dala estrofem, ten ale nezpusobil to, aby mi narostla sliznice, ale predcasne mi dozral ten folikul a praskl a sliznice narostla jen minimalne :( kazdopadne je hlavni, ze se na to prislo ted a ne az treba tesne pred transferem, az uz by bylo embryjko rozmrazene :andel: ten mesic navic uz to vydrzim, dalsi cyklus uz budu mit stimulovany, tak se tam snad uz nic nepokazi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.12.20 22:53

Ahoj holky, muzu se pripojit? Ja jsem byla v listopadu na svem 2. IVF. Mate nekdo zkusenost s tou genetikou embrii? K vysetreni jich mame 5, ale bojim se, ze to neni moc a radeji jeste podstoupim minimalku. :roll: Jsem z toho vseho uz nejak rozhozena a v mem okoli neni nikdo, kdo by mel zkusenost s IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.12.20 23:36

@Viktorka33 ahojky, my na genetiku posilali dve a obe se vratily jako zdrave :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.12.20 23:46

Dekuji za reakci. :srdce: 2 zdrava embrijka, to je sen. :palec: gratuluji. :dance: A muzu se zeptat, v cem je problem u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.12.20 23:57

@Viktorka33 dekuji, neverila jsem tomu, ze by byly obe zdrave, ale nastesti to tak vyslo, tak jsem moc rada :hug: nabizeli mi taky jeste dalsi odber, at se jich na genetiku posle vic, ale ja si chtela odpocinout od hormonu, tak se poslaly jen ty dve :oops: doufam, ze se obe postupne „chytnou“ a nebudu muset uz dalsi odbery podstupovat :andel:
A proc davate embryjka na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
31.12.20 00:10
@Paní Píďová píše:
@Viktorka33 dekuji, neverila jsem tomu, ze by byly obe zdrave, ale nastesti to tak vyslo, tak jsem moc rada :hug: nabizeli mi taky jeste dalsi odber, at se jich na genetiku posle vic, ale ja si chtela odpocinout od hormonu, tak se poslaly jen ty dve :oops: doufam, ze se obe postupne „chytnou“ a nebudu muset uz dalsi odbery podstupovat :andel:
A proc davate embryjka na genetiku?

Urcite, vyjdou obe. :hug: My mame doporucenou genetiku kvuli spatnemu spermiogramu. :nevim: A vy kvuli cemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.12.20 00:18

@Viktorka33 dekuji, doufam :hug: pritel je na voziku po uraze michy a nejde u nej odebrat sperma jinak nez chirurgicky a po tech chirurgickych odberech se genetika delava… Navic odebrane spermie nebyly nic moc kvality(prece jen za poslednich 7let, co je na voziku, nedoslo k ejakulaci ani nicemu podobnemu), takze jsem rada, ze se genetika delala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí