Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
2.1.21 21:29
@leylen píše:
„Tu genetickou konzultaci Vám doporučuji. Ať víme, že u Vás to riziko nehrozí. Zvažte to. I kdyby byly výsledky později, nevadí, došetřilo by se to v těhotenství, kdyby něco.“ to mi psal dr, tu genetickou vadu ma partnerova sestra. Takže vlastně nevím, jestli by vyšetřovali nas, nebo by az vybírali spermie a az transfer by se proste provedl pozdeji… uz mi z toho hrabe, do toho se minuly mesic objevila ta endometroska, tak se tvarili, ze me chteji mit rychle z krku.

Konzultace maji vsichni, asi proto, ze ji hradi pojistovna. :lol: zatizeni na fibrozu zjisti z krve, ne? (udelaji odbery pred konzultaci). Az kdyby jste tam ten gen meli, tak vam doporuci denetiku embryi. Ale take bych se vice poptala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
2.1.21 21:31
@Zetmi píše:
Tak já vás opoustim, ket v lednu nepribehne a tak vám tu nebudu parazitovat, preji vám všem hodně štěstí a ať všechny máte brzo // tfuj tfuj

Proc? Co se stalo? Vzdyt to preci nevadi, ze nebude v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
2.1.21 21:51

@Viktorka33 My nemeli v planu na ni jit, placena, neplacena, o to nam ještě před třemi měsíci nešlo, ale kdyz se se*e, tak vsechno, tak jsme nakonec vymekli :lol: zajímalo mě to spis kvuli te stimulaci. Rada bych ze sebe vydolovala nějaká vajicka, aspon na zmrazení, nez me budou chtít kuchat kvuli te endometeioze (o něčem takovém dr mluvila, ale byla jsem z informace, ze ji na 90% mam, docela v šoku a nebyla schopma poslouchat) :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.21 21:58
@leylen píše:
@Viktorka33 My nemeli v planu na ni jit, placena, neplacena, o to nam ještě před třemi měsíci nešlo, ale kdyz se se*e, tak vsechno, tak jsme nakonec vymekli :lol: zajímalo mě to spis kvuli te stimulaci. Rada bych ze sebe vydolovala nějaká vajicka, aspon na zmrazení, nez me budou chtít kuchat kvuli te endometeioze (o něčem takovém dr mluvila, ale byla jsem z informace, ze ji na 90% mam, docela v šoku a nebyla schopma poslouchat) :pocitac: :zed:

Tak v nejhorsim pripade si sama zaplat biopsii těch embryii, to je tak 3-7 tisíc podle centra. Ty na tu operaci musíš tak spěchat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 22:00
@leylen píše:
@Viktorka33 My nemeli v planu na ni jit, placena, neplacena, o to nam ještě před třemi měsíci nešlo, ale kdyz se se*e, tak vsechno, tak jsme nakonec vymekli :lol: zajímalo mě to spis kvuli te stimulaci. Rada bych ze sebe vydolovala nějaká vajicka, aspon na zmrazení, nez me budou chtít kuchat kvuli te endometeioze (o něčem takovém dr mluvila, ale byla jsem z informace, ze ji na 90% mam, docela v šoku a nebyla schopma poslouchat) :pocitac: :zed:

Ted mně došlo, jak operace endometriozy ovlivňuje vaječníky? To ji máš na vaječnících?

• Citovat
  • Upravit
1707
2.1.21 22:45
@leylen píše:

Ja budu na minimalku stimulovat kazdym dnem (3. den menzes). Pak dam vedet. :) Taky premyslim stejne, chci nejakeho mrazacka, tak se snazim o co nejvice vajicek, dokud to telo dovoli. Uplne te chapu… me u spatne zpravy taky hned vypadl mozek a jsem v soku. Citim s tebou a dobre to dopadne, jen mame slozitejsi cestu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
2.1.21 22:46
@Anonymní píše:
Ted mně došlo, jak operace endometriozy ovlivňuje vaječníky? To ji máš na vaječnících?

V tomhle vubec nevim :think: objevily se mi tam nějaké silene útvary během 3 měsíců návštěv v centru, tuším, že v pravém vejcovodu, tak jsme stimulaci z ledna přeložili na únor, ze to v lednu ještě zkontroluji, kdyz to jde tak rychle. :think: to se prostě všechno dozvím ted, jak pujdu 4DC na kontrolu. Mluvila na me tak obecne, jak se s touhle diagnózou postupuje, takze jsem proste zmatená :roll:

Příspěvek upraven 02.01.21 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
2.1.21 23:01

@Viktorka33 Hlavne ze jsou ty moznosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.1.21 23:09

@Viktorka33 dekuju :* obe urcite ne, nebylo mi doporuceno(respektive bylo mi vicemene zakazano) mit dvojcata(nebo teda spis vkladat dve embrya), mam po nekolika velkych brisnich operacich a nemam tluste strevo, takze se mi nestihaji tolik vstrebavat ziviny, takze z duvodu toho, ze bych dve asi nebyla uplne schopna vyzivit mi bylo doporuceno vlozit jen jedno :palec: navic pritel je na voziku, ma castecne postizene i horni koncetiny, takze mi s mimcem uz tak moc nepomuze, ne tak jeste se dvema :oops: ale pokud by se stalo a z jednoho embrya pak byly dvojcata, tak bych urcite na redukci nesla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
2.1.21 23:22

Ahoj můžu se také přidat? :mavam: My (já) :lol: jdeme snad v lednu na první ket. Měli jsme po odběru pauzu bez embriotransferu a jdeme rovnou na ten ket. Jezdíme do Prahy do Pronatalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
3.1.21 05:20

@Pavla198 ms mi dosla 16dc. A kontrolu mi zrušili že mám zavolat v pondeli dr a domluvit se jestli se počká cyklus nebo ještě jeden a nebo mě bude chtít vidět. Tak jako jáz dálky budu nakukovat jen jako divák nechci vám tu parazitovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
3.1.21 13:03

@Zetmi ale klidne parazituj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
3.1.21 13:04

@helbell ahoj,vitame te…ja buduv lednu stimulovat na druhy ivf. Tsk preju hodne stesti🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
3.1.21 13:39
@Pavla198 píše:
@helbell ahoj,vitame te…ja buduv lednu stimulovat na druhy ivf. Tsk preju hodne stesti🤩

děkuji ráda se dozvím kde co. Je to pro mne nové a protože nám v centru nic neřekli tak co se nedozvím jinde tak nemám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
4.1.21 12:02

@helbell aha…no ja jsem pri prvnim ivf taky vedela prd. Tak hlavne, ze mas za sebou stimulaci a ted uz to bude brnkacka…jen ti zavedou embryo a nastane dlouuuuheee cekani, opravdu dlouhych 14dni😣 no a pro nedockavce zo tak dlouhe neni. Nektere si zkousi test po tydnu. Ja nikdy jeste dve // nevidela…
A kolik mate embryí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital