Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dicentra27 no mi doktorka řekla ze život během stimulaci a bez ni je úplně stejný a ze nic nepocitis, což pěkně kecala😂 😂
Jooo to zvládneme! Hlavně pro tak krásný výsledek uděláme všechno ![]()
@Dicentra27 ty jo, tak já zatím bez jakékoliv reakce a normálně v práci, tak držím palce ať tě to brzy přejde ✊ já jsem v Praze v Iscaru a právě Gennet byl druhá volba.
@Marimas každé tělo přece může reagovat individuálně, divím se, že tvoje doktorka má jiný pohled. Plno vedlejších účinků je popsaných v příbalovém letáku.
Asi nemá cenu se detailně zkoumat a zabývat se každým píchnutím v těle, ale mě zakázali sport, sex, nutí mě pít 2,5 l a cpát se bílkovinou.
@Jitule 1108 jj, také jsem v práci, jen prostě unavená. Což ani nemusí souviset s Gonalem ![]()
Gennet jsem měla vytipovaný sama, gynekolog mi ho pak i sám doporučil. Že jeho pacientky odtamtud opravdu chodí těhotné.
Já chodím do Gynemu v Chabrech v Praze. Mně tedy nic nezakázali. Jen ne nějaký těžší sport. Lehčí běh prý ok, ale prý mi to břicho bude stejně vadit, tak ani prý moc nebudu chtít. Teď jsem myslím 6. den. Břicho citím jen velmi lehce. Hlava bolí (převčírem migréna, zvracení) nebo jen tlak v hlavě, občas mi bylo pak ráno trochu nevolno, ale nic hroznýho. Jsem zvědavá, co dál.
Dnes mě čeká ultrazvuk, tak jsem trochu nervózní.
@forbaby no v každém car říkají různé info ![]()
Tak držím palečky ať uvidís dneska hodně folikulu na utz
prwj nejhorší jsou poslední dni před odběrem, Kamoska říkala ze byla jako balon a bylo ji moooc špatně, ale každy to prožívá jinak ![]()
@Marimas no právě, všude říkají něco jiného a každé tělo stejně reaguje jinak.
Moje kamarádka říkala, že se dlouho necítila líp, než před odběrem ![]()
Děkuji, dám pak vědět.
Tak se hlásím po ultrazvuku. Mám 12 folikulu - z jednoho vejcovodu (druhy byl odebran v detstvi). Pry to funguje dobre. Ve stredu znovu a v patek nebo v sobotu odber vajicek.
Jinak od ted uz mam zakaz sportovat.
Drzim palce vsem ![]()
@forbaby píše:
Tak se hlásím po ultrazvuku. Mám 12 folikulu - z jednoho vejcovodu (druhy byl odebran v detstvi). Pry to funguje dobre. Ve stredu znovu a v patek nebo v sobotu odber vajicek.
Jinak od ted uz mam zakaz sportovat.
Drzim palce vsem
A kolik větších? To je důležitější. Ve stredu se rozhodne. Odebírají se jen ty co jsou nad 15 mm. V tech mensich nic není. Sportovat určitě ne, ať nepopraskají. Tak držím palce
@Anonymní píše:
A kolik větších? To je důležitější. Ve stredu se rozhodne. Odebírají se jen ty co jsou nad 15 mm. V tech mensich nic není. Sportovat určitě ne, ať nepopraskají. Tak držím palce
Vlastně ani nevím, tak to zjistím ve středu.
no snad jich z tech 12 bude velkych dost
Díky za info
Tak se hlásím…stimulovat začnu příští týden, ve stredu si jdu pro píchy píchy. Je to téměř rok od mé první stimulace, konecne uz se neco deje.
Chci se zeptat jak to máte s prací? Ja jsem minule byla na neschopence, ale tentokrat zustanu normálně v práci. To válení mě neba…🤑
@Pavla198 píše:
Tak se hlásím…stimulovat začnu příští týden, ve stredu si jdu pro píchy píchy. Je to téměř rok od mé první stimulace, konecne uz se neco deje.
Chci se zeptat jak to máte s prací? Ja jsem minule byla na neschopence, ale tentokrat zustanu normálně v práci. To válení mě neba…🤑
Záleží co máš za práci. Ja jsem kancelářská krysa, ale delat nekde v krámě nebo neco náročného bych ja nezvladla. Mně odebrali 17 oocytů a sedala jsem si hodně opatrně a chodila jak lazar. Jsem rekla, ze mam neco se zády. Jsem si připadala jak dojná kráva
Ahoj holky,
Snad nevadí, že se přidám do této skupiny. Dnes jsem dostala MS a zítra začínám dlouhý protokol s Dipherelinem, Gonalem a Menopurem.
Je tu prosím někdo, kdo bude mít podobnou stimulaci?
@coolnelly ahojky, vítej 😊.. Takze kdyz mas dlouhy protokol, tak iz injekce davno pichas a zítra začínáš stimulaci? Ja. Jdu v pátek na konzultaci a pokud bude vše v pořádku, tak začínám také dlouhý protokol. Držím palce 🍀