Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
9.1.21 17:03

Ahoj, já teď stimuluju (4.den). Tak jsem ráda, že jsem našla skupinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.1.21 17:09

@Anoanonym1 ahoj a vitej ve skupině ;) bohužel mam teď 1 cykl IVF ( krátký protokol) a bohužel ti neporadím. Každopádně jediné co vím přesně ze jstli jdi začala krvavé po 18.00 tak ten den se bere jako0, ohledně toho prášku asi radši zavolej do car třeba by te mohli předobjednali na další den jestli nemůžeš tam jít 2×? Nebo ti aspoň řeknou zda tu injekci můžeš píchnout doma :) Ja mam všechny leky doma a mi v car nic nepochaly, tak bohužel ti moc neporadím ;( a kam chodíš, odkud jses? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.1.21 17:10

@forbaby Ahooj ;) je to tvé 1 IVF? Jak na stimulaci reaguješ? Ja začínám stimulaci zitra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
9.1.21 17:33

Tak se přidávám, začínám zítra - gonalem 225.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.1.21 17:53

@Dicentra27 Jee tak budeme na tom skoro stejně až na te prášky, mam bemfolu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
9.1.21 18:29

@Marimas ahoj, moje to bude druhé ivf.. První jsem měla také krátký protokol, a držím ti palce 🍀 já jdu do car 15.1 a sestřička mě chtěla objednat na 18.1 ale říkala, že raději toho 15.1, kdyby potom bylo náhodou pozdě. 15.1 je v pátek, takže pokud se ten první den bídě počítat jako nultý, tak budu 19dc.. Pak je víkend, takže nevím, zda mi injekci pichnou ten 19dc, což se bojim aby se něco nepokazilo, když to bude takto brzy a nebo mi dají injekci domu a nebo mě preobjednaji.. Chodím do gennetu Letná, mám to hodinu a půl cesty, ale kdyby mi řekly, ať přijedu znovu, tak mi to nevadí. Uvidím, co mi doktor řekne v pátek, popřípadě se ho na to zeptám, kdyby mi ji chtěl píchnout už 19dc a také doufám, že bude vše v pořádku, protože před první stimulaci se mi objevila cysta, kterou jsem nikdy neměla, ale jelikož jsem měla krátký protokol, tak jsem čekala do MS, jestli cysta zmizela a naštěstí zmizela, takže jsme mohli začít, ale při tom dlouhým, bych musela čekat zase měsíc. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
9.1.21 20:34

@Marimas Ano, je to 1. IVF. Až dnes začínám cítit břicho, ale jen trochu. Bolí mě ale hlava už od včera - spíš takový tlak v hlavě. Ultrazvuk mám mít v pondělí, tak jsem zvědavá, jak jsem na tom. Píchám si Pergoveris.
Jinak už se těším. Jsem ráda, že se něco děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
9.1.21 22:34

@forbaby take stimuluji Gonalem 3.den dneska a boli me take hlava, mivam dost bolestivou menstruaci, takze spis priznaky zatim zadne🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.1.21 22:20

Ahoj holky, ráda bych se přidala do skupiny. Dnes mám za sebou první dávku Gonalu 225 a k tomu tedy Fraxeparin na ředění krve. Je to první IVF, tak jsem mírně vyděšená a ráda, že můžu číst vaše reálné příběhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
10.1.21 22:27

@Jitule 1108 tak to už jsme tu tři, které začaly dneska ;)
Vyděšená nebuď, máme za sebou první injekci, ta správná prča teprve přijde, zvládneme to :hug:
Já mám teď břicho jako balón, ale to furt může být z ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.1.21 07:48

Take od vcera beru Gonal ;)

Ahoj všem snažilkám,

Od včera si též píchám Gonal a k němu beru ještě Godasal a Medrol, jinak je to me drihe IVF ale prvni s jiným partnerem. Snazime se 2roky a za ty dva roky mam za sebou 2 missed aborty.
Verim, ze tim ze vyselektuji ty spravne spermie a budou ve kvalitnim vajicku, uz se nic podobneho opakovat nebude. Jinak chodim do Natalartu v Plzni. Je tu take nekdo kdo kolem 20.1. pujde na odber vajicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.21 11:00

@Dicentra27 jj jsem ráda, že je nás na to víc :) myslím, že vyděšení je spíš z neznáma, nemám ráda, když nevím do čeho jdu :lol:. tak já zatím zcela bez příznaků, tak uvidíme. A do jakého chodíš centra, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.1.21 11:08

@ButerflyP ahoj :) Ja zatím nemám termín odběru ale taky jsem začala se stimulaci včera takže odběr čeká nějak kolem 20.1 :) držím ti palce ať určitě vyberou ti nejlepší spermiky a mimco už nikdy neodejde…

@Jitule 1108 @Dicentra27 Ahoj holky ;) tak po včerejší první injekci je mi dneska špatně, motá se mi hlava a mam pocit ze nemám síly… asi spojení injekci a ms není dobry nápad, i bez toho mam vždy silnou MS s bolesti ;( snad tělo zvykne a nebudu jak babička celou dobu stimulaci 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
11.1.21 12:11

@Jitule 1108 to je pravda, pocit je to zvlastni, lednicku ani neoteviram, kdyz je z poloviny nacpana tema krabickama s hormony :D
Jsem z Prahy, tak chodim do Gennetu na Letnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
11.1.21 12:19

@Marimas posledních pár měsíců je moje menstruace taky dost nepříjemná, při představě, že menstruační bolesti vystřídají bolesti z přípravy na IVF jsem nejásala, ale zároveň vím, že to nějak překonám.
Nemám pcos, tak hyperstimulační syndrom téměř nehrozí, z toho bych jinak měla fakt respekt.
Do rána mi břicho splasko, byla jsem ok, ale teď mě přemohla únava… No oni vědí, proč nám píší klidový režim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí