Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ButerflyP ahoj, ja vcera pichla ovitrelle a odedneska beru utrogestan. KET mam v utery ve 12:00
uz se na to moc tesim, personal je tam moc milej. Na pokoji lezim hodinu sama s prdeli nahore
nabizeji mi neco k piti, televizi, cteni
pro me luxus
a paradni odpocinek od sestilete cacorky
@Antiel píše:
@ButerflyP ahoj, ja vcera pichla ovitrelle a odedneska beru utrogestan. KET mam v utery ve 12:00uz se na to moc tesim, personal je tam moc milej. Na pokoji lezim hodinu sama s prdeli nahore
nabizeji mi neco k piti, televizi, cteni
pro me luxus
a paradni odpocinek od sestilete cacorky
Je ty se mas, ze uz mas doma sestiletou cacorku, tak at si odneses v utery sourozence, je super ze budeme moct cekat temer spolu, u nas se lezi dve hodiny take s polohovanim panve nahoru ![]()
A stacionar maji tez zarizeny jako nadstandarty v nemocnici. Kam chodis? Ja do Natalartu.
@ButerflyP táhne mi na 39 a říkali mi úplně to samé
asi na tom něco bude
@ButerflyP Sanus Hradec Kralove
Ano, mas pravdu, je to proste nadstandart
staraji se o tebe jako o kralovnu.
Nekdy si rikam, aby taky ne, kdyz to stoji takovej penez, ale co pro ty nase milacky neudelat, kdyz to jinak nejde.
Ahoj, tak jak ti dnes dopadl KET?? Mas zavedena 2embryjka a uz se jim u tebe v pelisku libi?
Ja jeste musim pockat na sampiona do ctvrtka a snad uz si vybojuje mistecko jak ve mne tak na svete ![]()
@ButerflyP Ahoj, ano zlatíčka mám u sebe. Jedno je 6 denní a druhé 5 denní, tak jsem na to zvědavá, zda se udrží. Stále přemýšlím, jestli pak testovat a nebo to vydržet do odběru krve ![]()
Ahoj, holky měla bych dotaz na Vás.. mám hormon AMH 1,49 a chtěli bychom jít na druhé IVF…
kolik mate vy?
Dekuji
Ahoj holky po KET,
Jak se mate? A citite? Je tu nektera ktera uz testuje?
Me zatim bohuzel nic neni po ET ktere skoncilo biochemickym me bolela prsa, tentokrat ani to, ale treba je to tim ze nemam v sobe tolik hormonu jako pri ivf.
Jinak to lezeni moc nedavam, takze chodim po byte 2+kk a snazim se tu nachodit alespon 2km, kdyz uz jsem na te PN a nikam nemuzu.
Vsem kdo pujdou na KET tento tyden posilam energii at se Vam v brisku zavrtaji zlaticka.
A jestli je tu i nekdo koho uz ceka vysledek z krve hcg, tak se nezapomente ohlasit s vysledky ![]()