Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
5.2.21 10:51
@Barca2016 píše:
@ButerflyP Jak tobě vyšlo hcg/den po transferu? :kytka:

No ja budu mít výsledky az dnes kolem 14h jsem 11DPT, ale krev do CAR jdu az v pondělí to budu 14DPT. Chtěla jsem mít srovnání, nějak se mi testy zdály pořád stejné, a hlavně ted při práci nestíhám testovat ve stejnou dobu…

A chci také vědět jak eventuálně tu PN vyřešit, tak uvidím, už mě od výsledků deli jen víkend a půlka pondělí :dance:

Prosím napiš sem hodnotu a jaký den po ET jsi (den ET) nepočítaje. Děkuji, až budu mít svůj výsledek, také napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.2.21 10:54

@Monisek666

8je skvele cislo alespon nebudes mit ten OHSS, ja mela jen 5, a mam jedno ET a 3v mrazacku, takze, buď v klidu, stačí jedno kvalitní a z toho superplod :palec: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
5.2.21 11:11

@Monisek666 8 folikulů, ne vajíček, ta na utz vidět nejsou ;)
Byla jsem 6 DC, folikulů 8. Pak 10 DC, to jich bylo 10. Při OPU vysosli 16. Na utz není vidět všechno, tak klid, bude to dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.2.21 11:13

Holky, tak utz mi nedělali, nebylo by prý nic vidět, jsem objednána na 16.2. (to je vtipný to má narozeniny první dítě).

Jinak mám prý neoc málo prs 900jednotek, jsem 13.po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.2.21 11:33
@Barca2016 píše:
Holky, tak utz mi nedělali, nebylo by prý nic vidět, jsem objednána na 16.2. (to je vtipný to má narozeniny první dítě).Jinak mám prý neoc málo prs 900jednotek, jsem 13.po transferu.

Tak super zprávy, dám vědět mé výsledky, předpokládám že jako samoplátci mi řeknou přesné číslo ať mohu v pondělí porovnat, jelikož se mi testy Dr.maxe zdají pořád stejně duchovité, žádné dálnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.2.21 14:08

Hcg jen 23,66

Tak to vypada na biochemicke, ale kdo vi, treba si to do pondeli rozmysli😉, z jedne hodnoty tezko soudit.

Smiruji se s nejhorsim, lepsi biochemicke nez mimodelozni, ale treba se stane zazrak, uz na nej cekam dlouho :andel:

A testy mají duchy jelikož mam citlivost 25, to vykazuje pouze to, ze se na testy nedá spolehnout úplně, krev je směrodatná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.2.21 14:15

@ButerflyP já se v těch hodnotách upřímně moc nevyznám a vlastně ani nevím, jak moc rychle se to může navýšit nebo tak. Každopádně ti přeju aby to dobře dopadlo a když ne teď tak v únoru :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
5.2.21 15:05

@ButerflyP já měla 12. den po KETu HCG 37, 7… Pak mizeli duchy na testu…
Ted si dáváme s manželem pauzu do jara.
Jednou to určitě vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.2.21 15:48

@Z0E

A musela jsi na revizi nebo to odešlo samo nebo bylo biochemicke a dali ti vyvolavacku na menstruaci?
Verim ze pauza je potreba, drzim palečky na jaro, ať se zadaří i Vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
5.2.21 15:58

@ButerflyP na krvi jsem byla 23. Prosince takže na car jsem se už nedovolala. V laborace říkali, že je to hraniční hodnota a mám to konzultovat s lékařem, ale nedovolala jsem se. Brala jsem tedy léky jak jsem měla ve zprávě a když test byl už úplně čistý, tak jsem to vysadila vše úplně. Menstruaci jsem dostala asi 3 dny po vysazení. Běžná ms jako vždy. Já tedy musím říct, že jsem na sobě nepociťovala ani stimulaci ani po OPU hyperstimulační syndrom a to mám prý mírné PCOS a měla jsem 22 oocytů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
5.2.21 21:47

@ButerflyP @Barca2016 @Antiel @Dicentra27 asno se omlouvám - folikulu. Holky děkuji moc. :srdce: uklidnili jste me :srdce: :srdce: :srdce: doufám že každé z nás to vyjde :srdce: kazde holce co je ať už tady ve skupině nebo někde jinde… ptz my všechny budeme supermamy :srdce: a o to víc si budeme ditete vazit… ;) :srdce:…ptz nikdo si nedokáže představit jaky kus cesty jsme prošli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.2.21 08:58

Dobré ráno,
Kdopak dneska testoval? :lol: já jo a bohuzel :,(
Ve stredu jsu teda na krev, ale nadeji tomu nedavam. Od vcerejska me boli v podbrisku jako pred MS. Takze tu mrchu jen cekam.
No, co se da delat. Mame jeste 4 mrazacky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.2.21 09:04

Mě testování čeká za týden… Už se vidím 😀 právě jedu na ET ❤️️ taky to vypadá že Budem mít 4 mrazácky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.2.21 09:08

@Jane 6985 tak hodne stesti, az vse dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.2.21 09:36

@Jane 6985